Vladivostok – Riga 3:0 (kon.) | Chabarovsk – CSKA Moskva 1:3 (kon.) | Novokuzněck – HC Slovan 1:3 (kon.)
Novosibirsk – Lev 5:3 (kon.) | Magnitogorsk – Nižněkamsk 4:3 (kon.) | Ufa – Čeljabinsk 3:1 (kon.)
N.Novgorod – Čerepovec 0:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Mytišči 3:2 (kon.) | Kazaň – Jaroslavl 2:0 (kon.)
Viťaz – Petrohrad 2:3 (1:2 po s.n.)
konec
Salavat Julajev Ufa
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
Traktor Čeljabinsk
Neděle 29.09.2013, 13:00 • Ufa Aréna, Ufa (kapacita 7950 míst) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:02
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí se dostali do brejku 2 na 1, SERGEJ ZINOVJEV se s ničím nepáral a tvrdou ranou poslal puk přesně do víka Garnettovy branky! Asistence: Alexander Pankov.
     
    47:13
    Ufa právě vstřelila branku!
    Nedáš, dostaneš. Andrej Kosticyn ve velké šanci neuspěl, na druhou stranu se přelil rychlý protiútok Ufy, který svižnou a hlavně přesnou střelou zakončil DENIS CHLYSTOV! Asistence: Alexander Mereskin a Andrej Koněv.
     
    34:32
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Rychle využitá přesilová hra v podání Čeljabinsku. STANISLAV ČISTOV jednou dlouhou kličkou ve středním pásmu obešel rovnou dva protihráče, ze strany mířil na Vasilevskiho a svižnou střelou zápěstím srovnává na 1:1! Asistence: Dmitrij Rjabykin a Alexej Vasilčenko.
     
    22:07
    Ufa právě vstřelila branku!
    Obrovský tlak domácích v úvodu druhé části hry nemohl skončit jinak, než gólem! Dubrovsikj se Sopelem vybojovali kotouč na hranici brankoviště, následně se ho zmocnil SERGEJ ZINOVJEV, který jej pohodlně poslal do odkryté branky! Asistence: Jegor Dubrovskij.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 23. Zinovjev (Dubrovskij), 48. Chlystov (Mereskin, Koněv), 57. Zinovjev (Pankov) – 35. Čistov (Rjabykin, Vasilčenko)


    Salavat Julajev Ufa: Vasilevskij (Gafjullin) – Zubarev, Kolcov, Višněvskij, Babčuk, Sopel, Koněv, Isangulov – Makarov, Filatov, Hartikainen – Mereskin, Chlystov, Dubrovskij – Pihlström, Zinovjev, Pankov – Musatov, Stěpanov, Gluchov – Slepyšev
    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Děmčenko) – Bondarev, Kondratěv, Rjabykin, Vasilčenko, Guskov, Katičev, Fljagin – Popov, Čistov, Bulis – Dugin, Kontiola, Kosticyn – Glinkin, Kurjanov, Panov – Cybin, Osnovin, Sajustov – Mokin

    Rozhodčí: Odinš, Soin – Balodis, Sadovnikov

    Diváci: 7900
    bahis siteleri