Vsetín – Olomouc 5:2 (kon.) | Hr. Králové – Mladá Boleslav 0:2 (kon.) | Chomutov – Sparta 5:2 (kon.)
Č. Budějovice – Liberec 3:5 (kon.) | Ústí n/L – Letňany 3:4 (po pr.) | HC Litvínov – K. Vary 3:0 (kon.)
Písek – Jihlava 1:4 (kon.) | Pardubice – Slavia 1:3 (kon.) | Třinec – Zlín 3:4 (po pr.)
Havířov – Kometa Brno 2:4 (kon.) | Poruba 2011 – Vítkovice 2:5 (kon.) | HC Plzeň – Kladno 5:4 (kon.)
po prodl.
HC Oceláři Třinec
3:4 (0:1, 3:1, 0:1 - 0:1)
Berani Zlín
Sobota 12.10.2013, 13:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    63:00
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín si dnes odnese větší porci bodů! NICOLAS WERBIK si z křídla sjel k pravému kruhu, odkud dokonale zavěsil pod víko a rozhodl o vítězství Zlína. Asistence: Richard Kobylík.
     
    44:32
    Zlín právě vstřelil branku!
    A hosté bleskurychle využívají početní výhodu! Ihned po buly od modré vypálil VÁCLAV REZEK a puk zapadl přesně do růžku brány. Asistence: Petr Procházka.
     
    34:45
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec otáčí vývoj utkání! V protiútoku dva na jednoho přihrával Michal Kovařčík najíždějícímu LUKÁŠI MOTLOCHOVI, který téměř v pokleku přesně zakončil. Asistence: Michal Kovařčík.
     
    26:53
    Třinec právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Třinec se vrhl do rychlého protiútoku, na jehož konci stál u pravé tyče přesně mířící MICHAL KOVAŘČÍK. Asistence: Jan Zahradníček.
     
    25:55
    Třinec právě vstřelil branku!
    Poruba perfektně našel na modré čáře VÍTA CHRISTOVA, jenž tísněn dvěma obránci dokázal bekhendem zasunout puk mezi Lingovy betony. Asistence: Jan Poruba.
     
    22:43
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín jde do dvoubrankového vedení! JAN VYORAL vjel s kotoučem do útočného pásma, odkud ihned přesně zakončil pod Dudáčkovu vyrážečku. Asistence: Nicolas Werbik, Roman Kosorin.
     
    12:12
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté se přeci jen nasunuli do útoku a je z toho úvodní branka duelu! Daniel Gazda střílel od modré a před domácí klecí perfektně tečoval puk za záda Dudáčka MICHAL GAGO. Asistence: Daniel Gazda, Nicolas Werbik.

    Luboš Olszar

    Branky a nahrávky: 26. Christov (Poruba), 27. M. Kovařčík (Zahradníček), 35. Motloch (M. Kovařčík) – 13. Gago (Gazda, Werbik), 23. Vyoral (Werbik, Kosorin), 45. Rezek (Procházka), 63. Werbik (Kobylík)


    HC Oceláři Třinec: Dudáček (Hlaváč) – Bartoň, Bartko, Cienciala, Mich. Roman, Stránský, Janiczek, Zahradníček – D. Kofroň, Poruba, Pala, Christov, Stuchlík, M. Kovařčík, Motloch, Sztwiertnia, Lorek, Sikora, Petrák, Trčka, Škorpík.
    Berani Zlín: Ling (Haloda) – Hradila, Gabrhelík, Řezníček, Procházka, Kobylík, Schmied, Gazda, Kosorin – Pavlůsek, Kuncek, Peška, Tomešek, Rezek, Vyoral, Werbik, Gago, Kolařík, Hladiš, Bumbál.
    bahis siteleri