Omsk – N.Novgorod 5:1 (kon.) | Barys – Kazaň 0:5 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Viťaz 3:1 (kon.)
Jekatěrinburg – Dynamo Moskva 2:4 (kon.)
konec
Avangard Omsk
5:1 (0:1, 2:0, 3:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Sobota 12.10.2013, 12:05 • Omsk-Arena (10 300) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:22
    Sergej Kosticyn (OMS) zbytečně fauloval. Jeho krosček je potrestán dvěma minutami.
     
    52:27
    Jsou tu nepříjemnosti pro Avangard. Jeho kapitán Denis Kuljaš (OMS) se provinil nedovoleným bráněním, za což si teď posedí na lavici hanby.
     
    46:48
    Alexej Badjukov (OMS) se narazil na hrazení kapitána Torpeda Chomického, což neuniklo zraku hlavního sudího Naumova. Novgorod tak čeká přesilová hra, která by mohla výsledkem utkání značně zahýbat.
     
    40:00
    V čase, kdy už zazněla siréna, se podražením provinil Tim Brent (NNO), proto se na začátku třetí části bude začínat v poměru čtyři na čtyři.
     
    39:15
    Vteřinu před vypršením Ljaminova trestu, se proháčkoval až před Paršin, nemohl však zakončit tak, jak chtěl, protože byl zahákován Stanislavem Jegorševem (OMS).
     
    37:16
    Novgorod má před koncem druhé části příležitost vyrovnat. Za podražení je vyloučen Kirril Ljamin (OMS). Připomínám, že Torpedo svou první přesilovku v zápase využilo.
     
    35:07
    První přesilovku v utkání si zahraje také Avangard Omsk. Za držení totiž odchází na trestnou lavici Jarkko Immonen (NNO).
     
    12:53
    Do pěstního souboje se pustili domácí Denis Kuljaš (OMS) a hostující Maxim Potapov (NNO), oba jsou potrestáni čtyřmi minutami za hrubost.
     
    10:42
    Je tu první vyloučení dnešního utkání. Dvouminutový trest si bude musel za sekání odpykat útočník Omsku Alexej Badjukov (OMS).

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 30. Popov (Perežogin), 31. Berdnikov (Kalinin), 42. Ivanov (Kvaša), 59. Ivanov, 60. Popov (Perežogin) – 13. Wolski (Salminen)


    Avangard Omsk: Mezin (Kostin) – Kuljaš (C), Pivcakin, Baranka, Blaťák, Jegoršev, Vorobjov, Ljamin, Miljukov – Sjomin, Kosticyn, Frolov – Popov, Perežogin, Kazjonov – Kvaša, Ivanov, Badjukov – Kalinin, Mozer, Berdnikov. Trenér: Miloš Říha.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Gelashvili (Maškovcev) – Hietanen, Makarov, Lukin, Chomickij (C), Grigorjev, Denisov, Bělochvostikov – Paršin, Salminen, Immonen – Wolski, Galuzin, Kuljomin – Brent, Krasnoslobodcev, Kulakov – Žarkov, Potapov M., Potapov A. Trenér: Pēteris Skudra.

    Rozhodčí: Drejev, Naumov – Sadovnikov, Sazonov

    Diváci: 7370
    bahis siteleri