AC Sparta Praha U17 – Manchester United U17 3:0 (kon.)
konec
AC Sparta Praha U17
3:0 (2:0)
Manchester United U17
sk Středa 30.10.2013, 16:00 • NTC Poprad • Přípravný zápas
     
    54
    Sparta Praha U17 dáva gól!
    Sparťania sa po obrovskom zaváhaní manchesterskej defenzívy dostávajú už do trojgólového vedenia! Po nepresnom centri od jedného z manchesterských obrancov sa k lopte dostal pražský kapitán MATĚJ PULKRAB, ktorý prízemnou strelou bez problémov zneškodnil gólmana Byrneho.
     
    38
    Sparta Praha U17 dáva gól!
    Pražskí mladíci sa proti favorizovanému Manchesteru United dostávajú už do dvojgólového vedenia! Po peknom centri z ľavej strany od Čmelíka sa k hlavičkovému zakončeniu dostal pražský kapitán MATĚJ PULKRAB, ktorý umiestnil svoj projektil nechytateľne k pravej žŕdke Byrneho brány.
     
    15
    Sparta Praha U17 dáva gól!
    Pražský tím sa dostáva do vedenia po skvelej útočnej kombinácii! Po dobrom centri od Grobára z pravej strany sa do zakončenia dostal FILIP HAŠEK, ktorý svojou delovkou z hranice pokutového územia prekonal bezmocného gólmana Byrneho strelou k pravej žŕdke jeho brány.

    Branky: 15. Hašek, 38. Pulkrab, 54. Pulkrab

    Karty:   64. Urban (SPARTA U17), 64. Hašek (SPARTA U17), 70. Dosoudil (SPARTA U17)


    AC Sparta Praha U17: Roušal (46. Došek) – Sváta, Hašek, Březina, Grobár, Pulkrab ("C"), Čmelík, Trampota, Cabadaj, Mustedanagič, Janoušek
    Náhradníci: Došek – Křtěn, Wiesner, Čácha, Císařovský, Urban, Dosoudil

    Manchester United U17: Byrne – Scott, Reid, Tuanzebe, J. Thompson (85. Warren), Riley, Redomond ("C""), Croskery, Rashford, Mitchell, McTominay
    Náhradníci: Dorrington – Gomes, Rathbowe, Dunne, Gribbin, Warren, Barratt, Delarney, Whelan, L. Thompson
    bahis siteleri