Jižní Korea – Švýcarsko 2:1 (kon.) | Česko – Kanada 2:0 (kon.) | Bělorusko – Albánie 0:0 (kon.)
Rusko – Srbsko 1:1 (kon.) | Estonsko – Ázerbájdžán 2:1 (kon.) | Dánsko – Norsko 2:1 (kon.)
Turecko – Sev. Irsko 1:0 (kon.) | Itálie – Německo 1:1 (kon.) | Polsko – Slovensko 0:2 (kon.)
Irsko – Lotyšsko 3:0 (kon.) | Anglie – Chile 0:2 (kon.) | Skotsko – USA 0:0 (kon.)
konec
Irsko
3:0 (1:0)
Lotyšsko
Pátek 15.11.2013, 20:45Reprezentační zápasy
Předzápasové kurzy
     
    80
    A další dvoje střídání domácích. Hřiště opouští McClean, kterého nahrazuje útočník Celticu Stokes. Druhou změnou je odchod McCarthyho, kterého nahrazuje Doyle.
     
    73
    A hned trojí střídání na irské straně. Takže...

    Walters nahrazuje Keana, legendě irského fotbalu ve stoje tleská celý stadion, aby také ne, dnes odehrál skvělý zápas. Odchází i McGeady, kterého na hřišti nahradí Reid, a poslední změna, místo Hoolahana přichází Long. Takže všechno případ stažení zatím výrazného motoru irské ofenzívy, jestlipak dokážou nové síly na hřišti navázat na výkon spoluhráčů.
     
    72
    Svou přihrávku na druhý irský gól odnesl Laižanš stažením z pažitu, možná už má to pivko nachystáno v kabině, tak proto? Nahradil jej Sinelnikovs.
     
    62
    Potřetí v utkání Lotyši střídají, mladého Šabalu nahradil Daniils Turkovš, útočník Vestpilsu, pro kterého je dnešní zápas čtvrtým utkáním v národních barvách.
     
    46
    Tak pozor, Višnakovs přichází na hřiště, ale náhradou za Verpakovskise. No, čekal bych spíše podporu do středu hřiště, nevím, co víc měl Maris Verpakovskis na hrotu vymyslet, když nedostal pořádně balon, to teda Višnakovsovi jeho pozici vůbec nezávidím.
     
    27
    A Lotyši již ve 27. minutě poprvé střídají. Hřiště opustil Ruginš, nahradil jej záložník Skonto Riga Aleksandrs Fertovš.

    Jaroslav Svoboda

    Branky: 22. Keane, 68. McGeady, 79. Long

    Karty:   56. Gabovš (LAT), 85. Gorkšs (LAT), 90+2. Rode (LAT)


    Irsko: Westwood – Coleman, O'Shea, Wilson, Ward – McGeady (73. Reid), Whelan, McCarthy (80. Doyle), McClean (80. Stokes), Hoolahan (73. Long) – Keane (73. Walters)
    Lotyšsko: Vaņins – Gabovs, Bulvītis, Gorkšs, Maksimenko, Rode – Laizāns (72. Sinelnikovs), Ruginš (27. Fertovš), Lazdiņš – Šabala (62. Turkovš), Verpakovskis (46. Višnakovs)
    bahis siteleri