Slavia – Jihlava 2:1 (kon.) | Hr. Králové – Pardubice 2:5 (kon.) | Havířov – Přerov 1:5 (kon.)
PZ Kladno – Ústí n/L 3:2 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
2:5 (0:2, 1:2, 1:1)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 17.11.2013, 11:30ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    52:22
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Využitá přesilovka z pardubických hokejek už podle všeho rozhoduje o vítězi dnešního souboje. A byla to parádní kombinace! Cach našel zpoza brány Budíka, který naznačil střelu, ale puk posunul na stranu ONDŘEJI MACHALOVI. Ten snadno zakončil do prázdné a hosté svému soupeři v pravý čas zase odskakují – 2:5! Asistence: Vojtěch Budík, Dominik Cach.
     
    50:34
    Hradec právě vstřelil branku!
    Gól naděje je na světě a Hradec má ještě necelých deset minut na další dva! Snad poprvé dnes domácím pomohlo štěstí, když se kotouč z nepřehledné situace před Kloučkem vymotal přímo na hůl PATRIKA HIDVEGHYHO, který to měl před prázdnou bránou snadné – 2:4! Asistence: Štěpán Matějček.
     
    37:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Právě v té chvíli ale přišlo hradecké přečíslení a hlasití domácí příznivci si mohou zařvat: "Konečně!" Hidveghyho střelu z mezikruží vyrazil Klouček jen na hokejku ŠTĚPÁNA MATĚJČKA, který z úhlu poslal kotouč bekhendem pod horní tyčku – 1:4! Asistence: Patrik Hidveghy, Radovan Pavlík.
     
    22:23
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Jenže pardubická lavina se nepřestává na konto domácích valit a už je to o čtyři góly! Filip Zadina vyhrál buly na hokejku obránce VOJTĚCHA BUDÍKA, jehož krásný nápřah z první se zastavil až v hradeckém růžku – 0:4. Asistence: Filip Zadina.
     
    21:41
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Tak tohle už je pro Hradec hodně špatné, brzy po startu druhé třetiny totiž inkasuje potřetí. Vomáčka ještě vychytal dvojici dorážek Davida Syrovce, ale když se k puku dostal DOMINIK BUREŠ, už dokázal ležícího gólmana přehodit – 0:3. Asistence: David Syrovec.
     
    19:12
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Blesk z čistého nebe přisuzuje pardubickým dorostencům už dvoubrankoví vedení! ONDŘEJ MACHALA vyslal z uctivé vzdálenosti nepříjemnou vysokou střelu, kterou Vomáčka lapačkou pouze přibrzdil, ale nezastavil – 0:2. Bez asistence.
     
    13:32
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hokejisté z města perníku se v derby ujímají vedení! Zodpovědnost na sebe vzal FILIP ZADINA, který projel hradeckým pásmem a ještě stihl vykroužit před Vomáčku. Toho překonal dlouhým blafákem – 0:1! Bez asistence.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 38. Matějček (Hidveghy, Pavlík), 51. Hidveghy (Matějček) – 14. Zadina, 20. Machala, 22. Bureš (Syrovec), 23. Budík (Zadina), 53. Machala (Budík, Cach)


    Královští lvi Hradec Králové: Vomáčka (22. Weiss) – Kynčl, Hroudný, Jonáš, Fanderlik, Muška, Šalda, Voňka – Hidveghy, Pavlík, Matějček – D. Matouš, F. Moník, Hejna – Štohanzl, Dvořák, Jirásek – Jakubec, Maršík, Pažourek – Martinec. Trenér: Tomáš Martinec.
    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Groh) – Boček, Budík, Vála, Rudy, Mikulčák, Žouželka, Leder – Pochobradský, Zadina, Syrovec – Machala, Cach, Machač – Kubišta, Bureš, Bor – Petrus, Hašek, Králíček. Trenér: Pavel Rohlík.

    Rozhodčí: Veselý – Petr, Hidvéghy.
    bahis siteleri