Havlíčkův Brod – Opava 1:5 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:5 (0:4, 1:0, 0:1)
HK Opava
Pátek 24.01.2014, 15:00 • ZS Kotlina • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    58:43
    Hrůza děs a běs. Na trestné lavici Opavy sedí zcela zbytečně již čtyři hráči vedle sebe a na domácí tři. Nejprve spálil velkou šanci David Borunský, jenž trefil jen brankáře Jiřího Adama. Následně se ve středním pásmu do sebe pustili zase asi čtyři hráči a David Borunský (OPA) s Dmitrijem Dreljušem (OPA) dostali trest za hrubost stejně tak jako Dušan Mendl (HBR).
     
    57:59
    Na ledě se opravdu přiostřilo, což je škoda, protože tento zápas se měl spíše jen v klidu dohrát, a ne z něj dělat takovou bramboračku ala guláš. Rozhodčí se baví o trestech.

    Nakonec jsou potrestáni: Jan Cygal (OPA) a Matěj Ondruch (OPA) hrubost – Lukáš Gažák (HBR) a Lukáš Křížek (HBR), a také za hrubost.
     
    57:48
    Zcela objektivně říkám, že se mi chování hokejistů obou týmů nelíbí. Na ledě přibylo nervozity a ostrých soubojů. Za vysokou hůl je vykázán na trestnou lavici Patrik Málek (HBR).
     
    54:50
    Rebelové zachybovali a Petr Krupa se protáhl až před Adama, který jeho šanci zneškodnil a následně dorážel po objetí kasy Dmitrij Dreljuš, ale toho sekl Marek Bancíř (HBR), čímž zamezil jistému gólu.
     
    53:44
    A soubor Jiřího Adama a Jaroslava Bence si dokonce vysloužil přesilovou hru za svou aktivitu. Na trestnou lavici je vykázán Jan Dlouhý (OPA).
     
    47:02
    Pro Rebely přichází komplikace. Budou totiž dohrávat s větším trestem. Do kabin je poslán David Bušek (HBR) za zásah do oblasti hlavy a krku. Jeho pětiminutový trest odsedí Lukáš Křížek.
     
    44:42
    Jiří Adam nejprve musel zasahovat, ale na druhé straně se hned dostal do šance domácí soubor a za nedovolené bránění je nakonec potrestán Radim Štěpánek (OPA), který ji uťal.
     
    29:37
    Také parta z Kotliny si vyzkouší, jaké je to hrát v přesile. Dmitrij Dreljuš (OPA) je vykázán na trestnou lavici za hákování. Opava dvakrát skórovala v početní výhodě. Co na to domácí...
     
    09:07
    Opavští mají k dispozici druhou přesilovku. Tomáš Cejpek (HBR) oslabuje svůj celek. Využije Slezan i druhou početní výhodu?
     
    04:36
    A Opava se s pukem dlouho mazlila v pásmu soupeře a Martin Polák (HBR) pak zastavil soupeře jen za cenu podražení.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 32. Málek (Bušek) – 5. Dlouhý (Černý), 8. Krupa (Hlista), 10. Černý (Nardelli), 14. Krupa (Hlista, Dreljuš), 44. Rousek (Ondruch)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Nahodil (10. Adam) – Vacek, Mendl "C", Suchý, Krajcigr, Bancíř, Lacina, Gažák – Michálek, Křížek, Abbrent, Cejpek, Jelínek, Málek, Bušek, Polák, Přibyl.
    Trenéři: Václav Adam a Jaroslav Benc.

    HK Opava: Drnda (Marek) – Rousek, Ondruch, Hlista "C", Krupa, Klement, Cygal, Monczmann, Blaževič, Dreljuš, Klapetek, Černý, Borunský, Nardelli, Dlouhý, Štěpánek.
    Trenér: Josef Doboš.

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk – Petr Kotlík, David Rittich

    Diváci: 80
    bahis siteleri