Havlíčkův Brod – Opava 1:5 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:5 (0:4, 1:0, 0:1)
HK Opava
Pátek 24.01.2014, 15:00 • ZS Kotlina • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    43:27
    Opava právě vstřelila branku!
    Tak a je to tady přátelé. Opava dovršila potupného "bůra" a vrací se tak do čtyřgólového náskoku. Doufejme jen, že to nebude jak při loňské baráži, kdy dostal brodský starší dorost desítku od Poruby. Matěj Ondruch projel do pásma a na pravém kruhu nechal puk TOMÁŠI ROUSKOVI, který jej poslal nad vyrážečkou domácího strážce svatyně do sítě! Asistence: Matěj Ondruch.
     
    31:46
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí tým se střelecky prosadil až po skončení početní výhody a korunuje tak ze svého pohledu velice povedenou pasáž hry. David Bušek dostal kotouč na pravý kruh, kde jej sebral PATRIK MÁLEK, jenž se natlačil až před Jana Drndu a domácí hráč chytře využil mezery v postoji opavského gólmana a prostrčil mu mezi betony puk za čáru. Asistence: David Bušek.
     
    13:48
    Opava právě vstřelila branku!
    Game is not over. Šance domácích stále žijí, ale na trhu s valutami by moc nepochodily a byly by někde na dně. Ani kouzlo Jiřího Adama nepomohlo a na levém kruhu se dostal k ráně PETR KRUPA, který poslal kotouč přesně mezi betony domácího strážce svatyně a dal tak celé kombinaci sladkou tečku na závěr. Asistence: Jan Hlista a Dmitrij Dreljuš.
     
    09:57
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan se dostává do trháku a s Rebely to nevypadá dobře! Na levém kruhu dostal kotouč přesně na hokejku TOMÁŠ ČERNÝ, který svou ranou z první propálil brankáře mezi betony. Následně odjel Dominik Nahodil na střídačku a nechal se vyměnit Jiřím Adamem. Asistence: David Nardelli.
     
    07:56
    Opava právě vstřelila branku!
    Tak a v Kotlině už je to o dva góly! Slezan se dostal ke kotouči, Jan Hlista, kapitán Opavy, jej nahodil na pravý kruh. Tam dojel hrací gumu PETR KRUPA, jenž si položil maskovaného muže Havlíčkova Brodu a s přehledem zakončil. Asistence: Jan Hlista.
     
    04:48
    Opava právě vstřelila branku!
    Opava bleskově využívá přesilovou hru a dostává se do vedení! Na vrcholu levého kruhu se dostal k touši Tomáš Černý, který jej poslal před branku. Puk se zde odrazil, snad od bruslí obránce, a nad rameno klečícího Dominika Nahodila jej zvedl JAN DLOUHÝ, který tak rozjásal svou střídačku. Asistence: Tomáš Černý.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 32. Málek (Bušek) – 5. Dlouhý (Černý), 8. Krupa (Hlista), 10. Černý (Nardelli), 14. Krupa (Hlista, Dreljuš), 44. Rousek (Ondruch)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Nahodil (10. Adam) – Vacek, Mendl "C", Suchý, Krajcigr, Bancíř, Lacina, Gažák – Michálek, Křížek, Abbrent, Cejpek, Jelínek, Málek, Bušek, Polák, Přibyl.
    Trenéři: Václav Adam a Jaroslav Benc.

    HK Opava: Drnda (Marek) – Rousek, Ondruch, Hlista "C", Krupa, Klement, Cygal, Monczmann, Blaževič, Dreljuš, Klapetek, Černý, Borunský, Nardelli, Dlouhý, Štěpánek.
    Trenér: Josef Doboš.

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk – Petr Kotlík, David Rittich

    Diváci: 80
    bahis siteleri