Havlíčkův Brod – Opava 1:5 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:5 (0:4, 1:0, 0:1)
HK Opava
Pátek 24.01.2014, 15:00 • ZS Kotlina • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    58:43
    Hrůza děs a běs. Na trestné lavici Opavy sedí zcela zbytečně již čtyři hráči vedle sebe a na domácí tři. Nejprve spálil velkou šanci David Borunský, jenž trefil jen brankáře Jiřího Adama. Následně se ve středním pásmu do sebe pustili zase asi čtyři hráči a David Borunský (OPA) s Dmitrijem Dreljušem (OPA) dostali trest za hrubost stejně tak jako Dušan Mendl (HBR).
     
    57:59
    Na ledě se opravdu přiostřilo, což je škoda, protože tento zápas se měl spíše jen v klidu dohrát, a ne z něj dělat takovou bramboračku ala guláš. Rozhodčí se baví o trestech.

    Nakonec jsou potrestáni: Jan Cygal (OPA) a Matěj Ondruch (OPA) hrubost – Lukáš Gažák (HBR) a Lukáš Křížek (HBR), a také za hrubost.
     
    57:48
    Zcela objektivně říkám, že se mi chování hokejistů obou týmů nelíbí. Na ledě přibylo nervozity a ostrých soubojů. Za vysokou hůl je vykázán na trestnou lavici Patrik Málek (HBR).
     
    54:50
    Rebelové zachybovali a Petr Krupa se protáhl až před Adama, který jeho šanci zneškodnil a následně dorážel po objetí kasy Dmitrij Dreljuš, ale toho sekl Marek Bancíř (HBR), čímž zamezil jistému gólu.
     
    53:44
    A soubor Jiřího Adama a Jaroslava Bence si dokonce vysloužil přesilovou hru za svou aktivitu. Na trestnou lavici je vykázán Jan Dlouhý (OPA).
     
    48:41
    Tomáš Cejpek měl nyní velké štěstí, že nebyl vyloučen. Na levém kruhu se opřel do kotouče Jan Hlista, kterého ale gólman výtečně vychytal lapačkou. Následně byl ale dojet kapitánem Opavy a domácí útočník se jej jal pacifikovat. Nakonec to dopadlo tak, že jej jeden z čárových rozhodčích odstrčil tak důrazně, až spadl na brankovou konstrukci.
     
    47:02
    Pro Rebely přichází komplikace. Budou totiž dohrávat s větším trestem. Do kabin je poslán David Bušek (HBR) za zásah do oblasti hlavy a krku. Jeho pětiminutový trest odsedí Lukáš Křížek.
     
    44:42
    Jiří Adam nejprve musel zasahovat, ale na druhé straně se hned dostal do šance domácí soubor a za nedovolené bránění je nakonec potrestán Radim Štěpánek (OPA), který ji uťal.
     
    43:27
    Opava právě vstřelila branku!
    Tak a je to tady přátelé. Opava dovršila potupného "bůra" a vrací se tak do čtyřgólového náskoku. Doufejme jen, že to nebude jak při loňské baráži, kdy dostal brodský starší dorost desítku od Poruby. Matěj Ondruch projel do pásma a na pravém kruhu nechal puk TOMÁŠI ROUSKOVI, který jej poslal nad vyrážečkou domácího strážce svatyně do sítě! Asistence: Matěj Ondruch.
     
    31:46
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí tým se střelecky prosadil až po skončení početní výhody a korunuje tak ze svého pohledu velice povedenou pasáž hry. David Bušek dostal kotouč na pravý kruh, kde jej sebral PATRIK MÁLEK, jenž se natlačil až před Jana Drndu a domácí hráč chytře využil mezery v postoji opavského gólmana a prostrčil mu mezi betony puk za čáru. Asistence: David Bušek.
     
    29:37
    Také parta z Kotliny si vyzkouší, jaké je to hrát v přesile. Dmitrij Dreljuš (OPA) je vykázán na trestnou lavici za hákování. Opava dvakrát skórovala v početní výhodě. Co na to domácí...
     
    28:51
    A pozor! Teď si stávkující zadní řady hostů vybraly velkou porci štěstí, protože po náramném průniku Jana Jelínka na pravý kruh se dostal ke kotouči Jakub Abbrent, jemuž ale při střele kus černé gumy uskočil z hole!
     
    26:38
    No a Slezané přes samé útočení zapomněli na obranu, v níž se udělalo okénko a na pravý kruh se prodral Lukáš Gažák, jenž pak nalili puk před poloodkrytou klec, kde doklepával Michal Přibyl, ale opavský muž s maskou předvedl fantastický zákrok hrudí.
     
    25:56
    Nejprve se na pravé tyči musel činit Jiří Adam, který k ní přitiskl beton a nepustil dál pronikajícího Petra Krupu. Na druhé straně se poprvé v utkání pořádně protáhl Jan Drnda, jenž měl ale i kus štěstí, že Jan Jelínek netrefil Abbrentovo zakončení ideálně.
     
    15:48
    Po střele od modré, kterou měl na svědomí Radim Štěpánek, se dostal na pravém rohu brankoviště k dorážce Adamem vykopnuté střely Jan Hlista, ale havlíčkobrodský gólman se včas přesunul ke své bližší tyči.
     
    13:48
    Opava právě vstřelila branku!
    Game is not over. Šance domácích stále žijí, ale na trhu s valutami by moc nepochodily a byly by někde na dně. Ani kouzlo Jiřího Adama nepomohlo a na levém kruhu se dostal k ráně PETR KRUPA, který poslal kotouč přesně mezi betony domácího strážce svatyně a dal tak celé kombinaci sladkou tečku na závěr. Asistence: Jan Hlista a Dmitrij Dreljuš.
     
    12:47
    Hosté se snaží vyšperkovat svou kombinaci a předvést své umění několika sličným dámám v publiku. Ty zatím ale nejvíce ohromuje Jiří Adam, který je neustále pod sprškou střel. Naposledy musel schovat do výstroje puk po střele Davida Borunského z levého kruhu, který měl dost místa, protože kolem dokola nebyl jediný obránce.
     
    09:57
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan se dostává do trháku a s Rebely to nevypadá dobře! Na levém kruhu dostal kotouč přesně na hokejku TOMÁŠ ČERNÝ, který svou ranou z první propálil brankáře mezi betony. Následně odjel Dominik Nahodil na střídačku a nechal se vyměnit Jiřím Adamem. Asistence: David Nardelli.
     
    09:07
    Opavští mají k dispozici druhou přesilovku. Tomáš Cejpek (HBR) oslabuje svůj celek. Využije Slezan i druhou početní výhodu?
     
    07:56
    Opava právě vstřelila branku!
    Tak a v Kotlině už je to o dva góly! Slezan se dostal ke kotouči, Jan Hlista, kapitán Opavy, jej nahodil na pravý kruh. Tam dojel hrací gumu PETR KRUPA, jenž si položil maskovaného muže Havlíčkova Brodu a s přehledem zakončil. Asistence: Jan Hlista.
     
    04:48
    Opava právě vstřelila branku!
    Opava bleskově využívá přesilovou hru a dostává se do vedení! Na vrcholu levého kruhu se dostal k touši Tomáš Černý, který jej poslal před branku. Puk se zde odrazil, snad od bruslí obránce, a nad rameno klečícího Dominika Nahodila jej zvedl JAN DLOUHÝ, který tak rozjásal svou střídačku. Asistence: Tomáš Černý.
     
    04:36
    A Opava se s pukem dlouho mazlila v pásmu soupeře a Martin Polák (HBR) pak zastavil soupeře jen za cenu podražení.
     
    02:58
    Velkou šanci si vypracoval Slezan! Lukáš Klapetek zavezl po levém křídle kotouč až skoro k brance, povodil si Nahodila a nahrál před prázdnou kasu, kde ale dorážejícímu Jan Cygalovi odstřelil kotouč z hole David Michálek.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 32. Málek (Bušek) – 5. Dlouhý (Černý), 8. Krupa (Hlista), 10. Černý (Nardelli), 14. Krupa (Hlista, Dreljuš), 44. Rousek (Ondruch)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Nahodil (10. Adam) – Vacek, Mendl "C", Suchý, Krajcigr, Bancíř, Lacina, Gažák – Michálek, Křížek, Abbrent, Cejpek, Jelínek, Málek, Bušek, Polák, Přibyl.
    Trenéři: Václav Adam a Jaroslav Benc.

    HK Opava: Drnda (Marek) – Rousek, Ondruch, Hlista "C", Krupa, Klement, Cygal, Monczmann, Blaževič, Dreljuš, Klapetek, Černý, Borunský, Nardelli, Dlouhý, Štěpánek.
    Trenér: Josef Doboš.

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk – Petr Kotlík, David Rittich

    Diváci: 80
    bahis siteleri