Los Angeles – Philadelphia 0:2 (kon.) | Toronto – Ottawa 6:3 (kon.) | Columbus – Florida 4:1 (kon.)
St. Louis – Nashville 4:3 (2:1 po s.n.) | Arizona – Pittsburgh 3:1 (kon.) | Anaheim – Dallas 0:2 (kon.)
Calgary – Minnesota 4:3 (po pr.) | San Jose – Chicago 2:1 (3:1 po s.n.) | Washington – Detroit 6:5 (po pr.)
Montreal – Winnipeg 1:2 (kon.)
po s.n. (2:1)
St. Louis Blues
4:3 (1:0, 1:1, 1:2 - 0:0)
Nashville Predators
Neděle 02.02.2014, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým St. Louis Blues.
    Autorem vítězné branky je VLADIMÍR TARASENKO.
     
    47:50
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Dlouho se ovšem hostující Predátoři z vedoucí branky neradovali. Už se zdálo, že by mohli Nashvillští převzít průběh utkání do svých rukou, jenže to by se Blues nesměli vydat do rychlého přečíslení tři na dva. VLADIMÍR TARASENKO ještě sice mohl nahrávat. Ale nakonec udělal dobře, když zvolil střelu a odražením o horní tyč posílá kotouč do sítě a vyrovnává. Asistence: Alex Pietrangelo.
     
    47:35
    Nashville právě vstřelil branku!
    Dvě poloviny zápasu jako den a noc, které zažiívají domácí hokejisté. Nashvillu se tak během několika minut daří otočit skóre utkání na svou stranu. Tahle akce už určitě nepatřila do kategorie těch náhodných, protože muži v bílých trikotech unikali na soupeřovu svatyni hned ve třech lidech. ROMAN JOSI se rozhodl zakončit a puk poslal do sítě přesně. Asistence: David Legwand, Craig Smith.
     
    43:25
    Nashville právě vstřelil branku!
    Studená sprška, která teď padla na hokejisty St. Louis Blues. Rychlá protiakce soupeře končí hodně překvapivou brankou v síti Briana Elliotta. Na pravém křídle nabral solidní rychost MIKE FISHER, vystřelil zápěstím a kotouč propadl brankáři domácího celku kdesi mezi betony. Elliott už nedokázal kutalející se touš zastavit. Asistence: Patric Hornqvist.
     
    36:48
    Nashville právě vstřelil branku!
    Ještě před koncem druhé dvacetiminutovky se snížení na rozdíl jediné branky dočkal také Nashville. Z poměrně nenápadné akce dokázali Predátoři procpat kus černé gumy až za brankáře Briana Elliotta. Před branku dostal přesně na hokejku puk z hole soupeře PAUL GAUSTAD. Ten nabral touš na lopatu a následně už se jen třepala síťka za zády gólmana Bluesmanů. Bez asistence.
     
    23:31
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Ale opět domácí překvapují všechny v aréně. Jakoby chtěli nalákat soupeře na nepřesný začátek přesilové hry a následně rychle udeřit. Už v závěru další početní výhody získali Blues puk na území soupeře, střelu od modré čáry dokázal zdařile tečovat DAVID BACKES. Ač se brankář Hutton natahoval jak chtěl, na kus černé gumy už nedosáhl. Asistence: Jay Bouwmeester, Derek Roy.
     
    09:12
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Nejdříve sice přesilová hra domácích Blues nevypadala tak slavně, ale nakonec ji přeci jen hokejisté s notou na prsou využívají. Vedoucí branku dokázali doslova udřít po souboji za svatyní Huttona. JADEN SCHWARTZ našel jako první ze všech prostor mezi výstrojí soupeřova brankáře a tyčí svatyně. Puk nakonec možná i k jeho překvapení končí za čárou. Asistence: Chris Stewart, Vladimír Tarasenki.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 10. Schwartz (Stewart, Tarasenko), 24. Backes (Bouwmeester, Roy), 48. Tarasenko (Pietrangelo), rozh. náj. Tarasenko – 37. Gaustad, 44. Fisher (Hornqvist), 48. Josi (Legwand, Smith)


    St. Louis Blues: Elliott – Bouwmeester, Pietrangelo, Shattenkirk, Jackman, Polák, Cole – Steen, Backes, Stewart – Oshie, Berglund, Paajarvi – Tarasenko, Roy, Schwartz – Reaves, Lapierre, Morrow
    Nashville Predators: Hutton – Weber, Josi, Jones, Del Zotto, Ellis, Ekholm – Hornqvist, Fisher, Nystrom – Smith, Legwand, Spaling – Beck, Wilson, Bourque – Sissons, Gustad, Clune

    Rozhodčí: Rob Martell, Tim Peel – John Grandt, Brian Murphy

    Diváci: 19 358
    bahis siteleri