Prievidza – Topoľčany 5:4 (0:1 po s.n.) | Detva – Pov. Bystrica 8:3 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Bardejov 3:1 (kon.)
Trnava – Michalovce 2:3 (kon.) | Prešov – Senica 0:2 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
3:1 (1:0, 2:0, 0:1)
HK Bardejov
sk Pátek 07.02.2014, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:56
    Bardejov dal gól!
    V závere zápasu ešte hostia tak povediac kozmeticky upravujú skóre, ale mrzieť to môže hlavne brankára Hollého, pre ktorého to dnes nebude veľmi cenné čisté konto proti Bardejovu. Akcia hostí v strednom pásme zavŕšená prihrávkou pred bránu, kde sa najlepšie vyznal TOMÁŠ HRIČINA, ktorý nezaváhal proti domácemu brankárovi. Asistencia: Jozef Mihálik.
     
    56:16
    Vylúčenie na strane Liptovského Mikuláša, na trestnú odchádza Kuric.
     
    56:13
    Tvrdá strela od modrej v podaní Ščurka, ktorý mohol v závere zápasu znížiť na rozdiel dvoch gólov. Jeho pokus od modrej však končí tesne mimo pravej hornej tyče.
     
    52:56
    V dnešnom zápase sa teda vylučuje veľmi často. Tentokrát je to trest na strane hostí. Krčula dostáva osobný trest na 10. minút za nešportové správanie.
     
    50:40
    Vylúčenie na domácej strane. Za hru so zdvihnutou hokejkou odchádza na trestnú Špila.
     
    49:21
    Dobrá šanca na strane Liptovského Mikuláša. Mohlo byť 4:0, ale chýbali naozaj len centimetre. Dobrú prácu spravil Števuliak, ktorý sa pretlačil cez dvoch hráčov, zakončil krížnou strelou, ktorú vyrazil pred hokejku Lištiakovi, ten však z voleja netrafil puk.
     
    39:48
    Ďalšia veľká šanca na strane Liptovského Mikuláša. Najskôr to skúšal na pravej strane Kuric, ktorý však neprekonal brankára. Zakončiť sa pokúsil aj Macík, ktorý zlyhal a aby toho nebolo všetko Bartík netrafil odkrytú časť brány!
     
    38:02
    Liptovský Mikuláš počas vlastnej presilovky zatiaľ nevyužil šance, ktorými by sa mohol odraziť na rozdiel štyroch gólov. Z ničoho nič však prišla prihrávka pred bránu, kde Matejka zahodil, resp. Blažíček čarovne zakročil.
     
    36:34
    Na trestnú odchádza opäť hráč Bardejova. Tentokrát je to Hričina za vyhodenie puku. Presilovka 5 na 3 pre Liptovský Mikuláš.
     
    35:57
    Nakoniec to nie je teda samostatný nájazd, ale presilovka domácich hráčov. Na trestnú odchádza Chovan za seknutie.
     
    32:35
    Po dlhšom čase si s výhodou o jedného hráča zahrajú aj hostia. Na trestnú odchádza Bakoš za napadnutie. Navyše nie je to iba dvojminútový trest. Hráč Liptovského Mikuláša obdržal aj ďalších 10. minút. Odbiť trest si za neho odchádza Erik Janček zo štvrtej formácie.
     
    29:30
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Dá sa povedať, že Bardejovu ako prvému tímu v tabuľke dnes veľa toho nevychádza. Predošlá celkom dobrá šanca nebola premenená, takže potvrdilo sa nám to staré dobre známe "nedáš dostaneš." Puk v útočnom pásme si sám pre seba vybojoval PETER BARTÍK, ktorý sa uvoľnil, dostal sa medzi tri kruhy a nekompromisne zakončil pod pravý horný roh Riečického brány.
     
    24:31
    Ako sme už avizovali prichádza ďalšie vylúčenie v tíme hostí. Po faule v útočnom pásme Bardejova prišiel faul v podaní Hájnika, ktorý odchádza na trestnú.
     
    -122:40
    Skóre sa nám opäť mohlo meniť, ale na teraz zlyhal predošlí strelec druhého gólu Macík. Po pravej strane rýchly nábeh a strela, ktorú len koncom betónu vyráža do bezpečia brankár Riečický. Liptáci majú skvelý nábeh do druhej tretiny, uvidíme či sa podarí Bardejovu znížiť stav stretnutia 43.kola.
     
    20:15
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Druhá tretina sa nám začala pred pár sekundami a skóre sa nám opäť mení v prospech domácich. Využitá presilovka posúva domácich do vedenia o dva góly. Rýchly brejk do útočného pásma, prihrávka na hokejku RADOSLAVA MACÍKA, ktorý strelou spomedzi kruhov nedal šancu brankárovi hostí. Asistencie: Tomáš Devečka, Peter Bartík.
     
    20:00
    Posledné sekundy prvej tretiny a prichádza ďalší faul na strane hostí. Na trestnú odchádza Gajdoš za seknutie.
     
    18:39
    Liptovský Mikuláš kombinuje v útočnom pásme. Po strele od modrej sa puk odrazil na hokejku Poliačeka, ktorý nedokázal puk nasmerovať do odkrytej časti mikulášskej brány.
     
    18:20
    Posledné sekundy prvej tretiny budú pre hostí naozaj rušné. Na trestnú odchádza Takáč – úmyselné vyhodenie puku.
     
    18:10
    Dobrý signál počas presilovky na domácej strane. Pár prihrávok a puk skončila za bránou hostí. Prihrávka našla Františka Poliačeka, ktorý sa uvoľnil do voľného priestoru a zakončil, avšak betón brankára hostí ostal pozorný.
     
    16:52
    Vylúčenie na strane hostí. Na trestnú odchádza Hričina za hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    16:30
    Záver prvej tretiny máme pred dverami a Liptáci po buly musia čeliť protiútoku. Na teraz celkom aj zahrmelo pred mikulášskou bránou, keď z ničoho nič sa dostal v súboji do zakončenia Gmitter a Hollý, len s dávkou šťastia vyráža mimo bránu.
     
    14:21
    Po prerušení hry prišlo nejaké nedorozumenie medzi dvoma hráčmi, ktoré rozhodcovia posúdili ako 10. minútový osobný trest pre Lukáša Vartovníka.
     
    10:18
    Straty pukov na oboch stranách a po pár sekundách nepresná prihrávka v domácom tíme a navyše pri mantineli aj faul. Špila vyhadzuje puk za mantinel.
     
    09:47
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    S dávkou šťastia využívajú domáci hráči využívajú prvú presilovku v tomto zápase. Od úvodných sekúnd mali Liptáci tlak v útočnom pásme, ale nevedeli sa dostať do zakončenia. Peter Bartík držal puk za bránou, prihrávka našla na modrej PATRIKA BAKOŠA, ktorý si to pripravil na strelu a po odraze od betónu brankára Riečického puk odskakuje do brány. Asistencie si pripisuje spomínaný Peter Bartík.
     
    08:22
    V posledných sekundách sa nám hra čoraz častejšie prerušuje. Liptovský Mikuláš sa dostáva do útočného pásma, avšak bude zahrávať aj presilovku. Na trestnú odchádza Belušár za nedovolené bránenie.
     
    05:50
    Z čista jasna šanca aj na druhej strane! Rýchly brejk hostí skončil v útočnom pásme, prihrávka pred bránu, ktorú si s dávkou šťastia dokázal prebrať Jokeľ skončila po jeho zakončení medzi betónmi brankára Hollého.
     
    04:43
    Pred pár sekundami sme spomínali Františka Poliačeka, ktorý pri svojej prvej šanci nezakončil, no po pár sekundách to skúsil opäť. Puk na hokeje sa mu ocitol v útočnom pásme, Poliaček si to hodil medzi kruhy, odkiaľ preveril pravý betón brankára hostí.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 10. Bakoš (Bartík), 21. Macík (Devečka, Bartík), 30. Bartík – 59. Hričina (Mihálik)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Hollý – Bakoš, Bartík, Devečka, Kuric, Macík, Holiga, Matejka, Roháč, Špila, Vartovník, Broska, Marcinko, Nitriansky, Poliaček, Školiak, Bača, Janček, Janči, Lištiak, Števuliak.
    HK Bardejov: Riečický (Blažíček) – Hmitter, Hopkovič, Kramár, Matis, Hričina, Krčula, Ščurko, Takáč, Vaško, Dancsák, Hajnik, Šimčák, Slimák, Valentín, Belušár, Chovan, Gajdoš, Jokeľ, Mihálik.

    Rozhodčí: Luff – Kalina, Jobbágy
    bahis siteleri