Prievidza – Topoľčany 5:4 (0:1 po s.n.) | Detva – Pov. Bystrica 8:3 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Bardejov 3:1 (kon.)
Trnava – Michalovce 2:3 (kon.) | Prešov – Senica 0:2 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
3:1 (1:0, 2:0, 0:1)
HK Bardejov
sk Pátek 07.02.2014, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:56
    Bardejov dal gól!
    V závere zápasu ešte hostia tak povediac kozmeticky upravujú skóre, ale mrzieť to môže hlavne brankára Hollého, pre ktorého to dnes nebude veľmi cenné čisté konto proti Bardejovu. Akcia hostí v strednom pásme zavŕšená prihrávkou pred bránu, kde sa najlepšie vyznal TOMÁŠ HRIČINA, ktorý nezaváhal proti domácemu brankárovi. Asistencia: Jozef Mihálik.
     
    29:30
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Dá sa povedať, že Bardejovu ako prvému tímu v tabuľke dnes veľa toho nevychádza. Predošlá celkom dobrá šanca nebola premenená, takže potvrdilo sa nám to staré dobre známe "nedáš dostaneš." Puk v útočnom pásme si sám pre seba vybojoval PETER BARTÍK, ktorý sa uvoľnil, dostal sa medzi tri kruhy a nekompromisne zakončil pod pravý horný roh Riečického brány.
     
    20:15
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Druhá tretina sa nám začala pred pár sekundami a skóre sa nám opäť mení v prospech domácich. Využitá presilovka posúva domácich do vedenia o dva góly. Rýchly brejk do útočného pásma, prihrávka na hokejku RADOSLAVA MACÍKA, ktorý strelou spomedzi kruhov nedal šancu brankárovi hostí. Asistencie: Tomáš Devečka, Peter Bartík.
     
    09:47
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    S dávkou šťastia využívajú domáci hráči využívajú prvú presilovku v tomto zápase. Od úvodných sekúnd mali Liptáci tlak v útočnom pásme, ale nevedeli sa dostať do zakončenia. Peter Bartík držal puk za bránou, prihrávka našla na modrej PATRIKA BAKOŠA, ktorý si to pripravil na strelu a po odraze od betónu brankára Riečického puk odskakuje do brány. Asistencie si pripisuje spomínaný Peter Bartík.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 10. Bakoš (Bartík), 21. Macík (Devečka, Bartík), 30. Bartík – 59. Hričina (Mihálik)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Hollý – Bakoš, Bartík, Devečka, Kuric, Macík, Holiga, Matejka, Roháč, Špila, Vartovník, Broska, Marcinko, Nitriansky, Poliaček, Školiak, Bača, Janček, Janči, Lištiak, Števuliak.
    HK Bardejov: Riečický (Blažíček) – Hmitter, Hopkovič, Kramár, Matis, Hričina, Krčula, Ščurko, Takáč, Vaško, Dancsák, Hajnik, Šimčák, Slimák, Valentín, Belušár, Chovan, Gajdoš, Jokeľ, Mihálik.

    Rozhodčí: Luff – Kalina, Jobbágy
    bahis siteleri