Prievidza – Topoľčany 5:4 (0:1 po s.n.) | Detva – Pov. Bystrica 8:3 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Bardejov 3:1 (kon.)
Trnava – Michalovce 2:3 (kon.) | Prešov – Senica 0:2 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
3:1 (1:0, 2:0, 0:1)
HK Bardejov
sk Pátek 07.02.2014, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:03:18)
     
    58:56
    Bardejov dal gól!
    V závere zápasu ešte hostia tak povediac kozmeticky upravujú skóre, ale mrzieť to môže hlavne brankára Hollého, pre ktorého to dnes nebude veľmi cenné čisté konto proti Bardejovu. Akcia hostí v strednom pásme zavŕšená prihrávkou pred bránu, kde sa najlepšie vyznal TOMÁŠ HRIČINA, ktorý nezaváhal proti domácemu brankárovi. Asistencia: Jozef Mihálik.
     
    57:54
    Vyzerá to tak, že Liptovský Mikuláš si to na svojom staručkom štadióne naozaj postráži a dotiahne to do víťazného konca. Aktuálne sa puk dostal k bráne hostí, po tom ako sa v závere oslabenia Liptáci oslobodili.
     
    57:12
    Menšie zaváhanie Bardejova v strednom pásme a následné isté držanie puku Liptákov. Mikulášski hokejisti si to vo vlastnom pásme trošku podržali a následne vyhodili cez všetky čiary.
     
    56:27
    Bardejov sa v úvode presilovky síce nezmocnil pásma, ale stalo sa tak teraz, keď si po vyhodený musel zájsť po puk do vlastného pásma. Následný útok skončil kombináciou hostí, ale pokus od modrej nebol presný.
     
    56:16
    Vylúčenie na strane Liptovského Mikuláša, na trestnú odchádza Kuric.
     
    56:13
    Tvrdá strela od modrej v podaní Ščurka, ktorý mohol v závere zápasu znížiť na rozdiel dvoch gólov. Jeho pokus od modrej však končí tesne mimo pravej hornej tyče.
     
    55:06
    Súhra Liptákov najskôr v strednom pásme a následne aj v útočnom. Dobrú prácu spravil Macík, ktorý sa pretlačil okolo obrancu, kde získal puk. Liptovský Mikuláš naďalej kombinoval, no vyvrcholilo to strelou Kurica spomedzi kruhov, avšak vyzeralo to ako nepresný pokus, možno Blažíček šuchol puk koncom lapačky.
     
    54:42
    Buly v útočnom pásme Liptovského Mikuláša a do konca zápasu niečo vyše piatich minút. Po tom ako Kuric vyhral vhadzovanie sa domáci dostali späť do vlastného pásma.
     
    53:23
    Bardejov sa síce po buly vo vlastnom pásme bránil, ale nakoniec sa dostal od mantinelu do útočného pásma. Liptáci ostali aj naďalej neprekonaní, keď pokus od mantinelu neskončil medzi troma tyčami.
     
    53:11
    Pomaly sa dostávame do poslednej časti dnešného zápasu 43. kola. Liptáci po buly v útočnom pásme sa po nejakom čase opäť pripomenuli obrane, ale aj brankárovi, ktorý musí zasahovať po strele Baču od modrej.
     
    52:56
    V dnešnom zápase sa teda vylučuje veľmi často. Tentokrát je to trest na strane hostí. Krčula dostáva osobný trest na 10. minút za nešportové správanie.
     
    52:42
    Skončila sa nám aj presilovka hostí, ktorá nebola premenená. Bardejov si počas výhode o jedného hráča dokázal vyprodukovať azda dve šance aj to po strelách od modrej.
     
    52:25
    Pokus nakoniec teda prišiel. Stalo sa tak, keď prihrávka z pravej strany skončila u obrancu Krčulu, ktorý po príprave pálil tvrdo a presne, lenže Hollý je opäť úspešný.
     
    51:41
    Do konca zápasu, resp. tretej tretiny ostáva ešte niečo vyše ôsmich minút . Dá sa povedať, ak hra bude prebiehať týmto spôsobom Liptáci si na vlastnom ľade ustrážia tri body. Bardejov sa síce dostal do útočného pásma v závere presilovky, ale zakončenie neprišlo.
     
    51:12
    Boj o puk v strednom pásme pri, ktorom oba tímy striedajú. Bardejov začína následne s útokom spoza vlastnej brány. Zakončenie však po tom ako sa hostia dostali do útočného pásma neprišlo. Vzápätí rozhodca prerušuje hru za prihrávkou rukou.
     
    50:40
    Vylúčenie na domácej strane. Za hru so zdvihnutou hokejkou odchádza na trestnú Špila.
     
    50:19
    Po rozohrávke Hollého sa pri mantineli dostal k puku Matejka. Jeho prechod do útočného z ľavej strany však skončil prihrávkou, ale tú pokryl súper – Bardejov ide do útoku.
     
    49:56
    Hra sa opäť dostala do útočného pásma Liptovského Mikuláša. Na pravej strane sa s pukom pohral Macík, ktorý nakoniec aj zakončil smerom medzi tri tyče bardejovskej brány. Blažíček na teraz pozorný.
     
    49:21
    Dobrá šanca na strane Liptovského Mikuláša. Mohlo byť 4:0, ale chýbali naozaj len centimetre. Dobrú prácu spravil Števuliak, ktorý sa pretlačil cez dvoch hráčov, zakončil krížnou strelou, ktorú vyrazil pred hokejku Lištiakovi, ten však z voleja netrafil puk.
     
    48:43
    Rozohrávka domácich spoza vlastnej brány nebola presná, ale prišiel aspoň teč v strednom pásme. Po pár sekundách sme videli zakončenie na strane Bardejova, ale tento pokus zapisujeme do štatistík nepresných.
     
    47:45
    Vyzerá to tak, že dnešný zápas sa už naozaj iba dohráva. Bardejov začína útok vo vlastnej tretine, prihrávka však v strednom pásme našla iba hokejku súpera, ktorý sa dostal následne do útoku. Liptáci už nie sú takí aktívni v koncovke ako predošlé tretiny.
     
    46:45
    Buly v obrannom pásme Liptovského Mikuláša vyhrali domáci hráči, ktorí následne postupujú do útoku. Puk sa následne dostal pred bránu Bardejova, ale brankár Blažíček vypichol, resp. "upratal" do bezpečia.
     
    46:00
    Posledné sekundy sa nám hrá v útočnom pásme Liptovského Mikuláša, avšak domáci sa na teraz nedokázali presadiť. Na opačnej strane sa puk dostal k mantinelu, ale Bardejov ani teraz nezakončil smerom na bránu Hollého.
     
    45:14
    Bardejov aktuálne vošiel do útočného pásma, ale nakoniec prichádza akcia na opačnej strane. Janček pohrozil strelou z pravej strany, ale brankár hostí je úspešný.
     
    43:16
    Pre menšie technické problémy s internetom sme trošku oneskorili prenos v tretej tretine. Liptovský Mikuláš aktuálne čelí oslabeniu.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:48
    Ďalšia veľká šanca na strane Liptovského Mikuláša. Najskôr to skúšal na pravej strane Kuric, ktorý však neprekonal brankára. Zakončiť sa pokúsil aj Macík, ktorý zlyhal a aby toho nebolo všetko Bartík netrafil odkrytú časť brány!
     
    39:05
    Posledné sekundy druhej tretiny a Liptovský Mikuláš ostáva v útočnom pásme. Puk však Liptáci iba nahodili, takže Bardejov začne s útokom spoza vlastnej brány. Rýchly brejk popri mantineli po ľavej strane však nepriniesol gól na strane hostí.
     
    38:02
    Liptovský Mikuláš počas vlastnej presilovky zatiaľ nevyužil šance, ktorými by sa mohol odraziť na rozdiel štyroch gólov. Z ničoho nič však prišla prihrávka pred bránu, kde Matejka zahodil, resp. Blažíček čarovne zakročil.
     
    37:29
    Informáciu, ktorú sme zastihli až teraz. V bráne, resp. počas tejto presilovky dostal možnosť medzi troma tyčami brankár Blažíček, ktorý tak vystriedal Riečického.
     
    37:01
    Po buly sa síce hráči Liptovského Mikuláša dostali do značného tlaku, ale nie je z toho gól. Po pár prihrávkach zakončenie od modrej v podaní Devečku, ktorý páli do lapačky brankára hostí.
     
    36:34
    Na trestnú odchádza opäť hráč Bardejova. Tentokrát je to Hričina za vyhodenie puku. Presilovka 5 na 3 pre Liptovský Mikuláš.
     
    36:20
    Liptovský Mikuláš sa dostal do útočného pásma, kde kombinuje popri mantineloch. Pár naznačení však neskončilo pokus na bránu, avšak rozhodca zdvihol ruku – bude sa vylučovať!
     
    35:57
    Nakoniec to nie je teda samostatný nájazd, ale presilovka domácich hráčov. Na trestnú odchádza Chovan za seknutie.
     
    35:39
    Dostávame sa aj do poslednej časti druhej tretiny. Liptovský Mikuláš začína s útokom vo vlastnej tretine, puk sa dostal do útočného pásma, kde v nájazde bol faulovaný Vartovník – zrejme to bude nájazd.
     
    34:41
    Bartík sa síce dostal do útočného pásma, ale na všetko ostal sám, keďže jeho spoluhráči išli striedať. Prišiel však pokus od mantinelu, ale ten neohrozil bránu Riečického.
     
    33:56
    Opäť dobrá hra Liptovského Mikuláša počas vlastnej presilovky. Puk sa dostal síce do ich pásma, lenže pri mantineli dobre zapracoval Bača, ktorý následne vyhodil cez všetky čiary.
     
    33:21
    Počas presilovky sa Bardejov ešte nevie dostať do útočného pásma. Puk sa však ocitol na opačnej strane, kde ho na pár sekúnd podržali domáci hráči.
     
    32:35
    Po dlhšom čase si s výhodou o jedného hráča zahrajú aj hostia. Na trestnú odchádza Bakoš za napadnutie. Navyše nie je to iba dvojminútový trest. Hráč Liptovského Mikuláša obdržal aj ďalších 10. minút. Odbiť trest si za neho odchádza Erik Janček zo štvrtej formácie.
     
    31:48
    Hokej na oboch stranách, ale bez vážnych streleckých pokusov v posledných sekundách. Bardejov sa však dostal do šance, ale tú nevyužil, ako by sa na prvý celok v druhej najvyššej slovenskej lige patrilo. Štvrtý útok, ktorý v tomto zápase dostáva viac príležitosti sa na ľade ukázala aj teraz. Strelecký pokus Števuliaka končí u brankára Bardejova.
     
    30:44
    Bardejov začína s útokom spoza vlastnej brány. Prihrávka skončila v strednom pásme, tam sa jej však zmocnili hráči Liptovského Mikuláša. Po tom ako sa puk poodrážal na oboch stranách končí pri bráne Hollého – Liptáci začínajú s útokom vo vlastnom pásme.
     
    29:30
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Dá sa povedať, že Bardejovu ako prvému tímu v tabuľke dnes veľa toho nevychádza. Predošlá celkom dobrá šanca nebola premenená, takže potvrdilo sa nám to staré dobre známe "nedáš dostaneš." Puk v útočnom pásme si sám pre seba vybojoval PETER BARTÍK, ktorý sa uvoľnil, dostal sa medzi tri kruhy a nekompromisne zakončil pod pravý horný roh Riečického brány.
     
    27:26
    Viacero nepresnosti v posledných sekundách na oboch stranách. Teraz to bola prihrávka hostí z ich vlastného pásma, ktorú zachytili domáci. Po pár sekundách sa dostali do útočného pásma, ale po snahe Lištiaka sa domácim nepodarilo zakončiť.
     
    26:19
    Do konca presilovky v druhej tretine ostáva ešte pár sekúnd. Liptovský Mikuláš v útočnom pásme si produkuje tlak, ktorý avšak asi nedokáže počas presilovky využiť. Po nepresnej prihrávke sa Bardejov dokázal ubrániť.
     
    25:36
    Po tom ako sa domáci hráči nevedeli dostať do tlaku cez prihrávky prišlo zaváhanie, ktoré hostia využili na vyhodenie puku. Ďalšia akcia domácich hráčov, tak začala od ich vlastnej brány. Pokus Macíka končí u brankára súpera.
     
    24:35
    Liptovský Mikuláš má zatiaľ počas presilovky skvelé štatistiky, keď už dvakrát úradoval. Hra sa opäť dostala do útočného pásma, kde Macík vybojoval puk. Jeho strela po zakončení spoza brány končí u brankára hostí. Liptáci naďalej v útočnom pásme.
     
    24:31
    Ako sme už avizovali prichádza ďalšie vylúčenie v tíme hostí. Po faule v útočnom pásme Bardejova prišiel faul v podaní Hájnika, ktorý odchádza na trestnú.
     
    24:03
    Bardejov sa dostal k puku vo vlastnom pásme odkiaľ založil následný útok. Celý presun skončil v strednom pásme, kde dobre vystúpila útočná dvojica domácich hráčov Broska a Marcinko. Po pár sekundách však prišiel ďalší útok hostí, ten nebol zakončený strelou, ale faulom na strane Bardejova.
     
    -122:40
    Skóre sa nám opäť mohlo meniť, ale na teraz zlyhal predošlí strelec druhého gólu Macík. Po pravej strane rýchly nábeh a strela, ktorú len koncom betónu vyráža do bezpečia brankár Riečický. Liptáci majú skvelý nábeh do druhej tretiny, uvidíme či sa podarí Bardejovu znížiť stav stretnutia 43.kola.
     
    22:54
    V strednom pásme pri puku hráči Bardejova. Nakoniec je z toho iba nahodený puk. Liptovský Mikuláš začal útok z vlastného pásma, kde to celé zavŕšil strelou z pravej strany Radoslav Macík. Jeho pokus brankár hostí vyráža do bezpečia.
     
    22:07
    Po tom ako sa skončila presilovka domáceho tímu do akejsi šance sa dostali aj hostia. Rýchly prechod po pravej strane, však v závere nebol zakončený a Liptovský Mikuláš si postrážil dvojgólové vedenia. Hra sa nám trošku spomalila, viaceré straty na oboch stranách.
     
    21:14
    Liptáci pokračujú v ďalšej presilovke aj po góle. Presun do útočného pásma, kombinácia a záverečné zakončenie Marcinka, ktorý z pravej strany páli do lapačky brankára Riečického, ktorý reflexne zasiahol proti tejto strele.
     
    20:15
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Druhá tretina sa nám začala pred pár sekundami a skóre sa nám opäť mení v prospech domácich. Využitá presilovka posúva domácich do vedenia o dva góly. Rýchly brejk do útočného pásma, prihrávka na hokejku RADOSLAVA MACÍKA, ktorý strelou spomedzi kruhov nedal šancu brankárovi hostí. Asistencie: Tomáš Devečka, Peter Bartík.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    20:00
    Posledné sekundy prvej tretiny a prichádza ďalší faul na strane hostí. Na trestnú odchádza Gajdoš za seknutie.
     
    18:39
    Liptovský Mikuláš kombinuje v útočnom pásme. Po strele od modrej sa puk odrazil na hokejku Poliačeka, ktorý nedokázal puk nasmerovať do odkrytej časti mikulášskej brány.
     
    18:20
    Posledné sekundy prvej tretiny budú pre hostí naozaj rušné. Na trestnú odchádza Takáč – úmyselné vyhodenie puku.
     
    18:10
    Dobrý signál počas presilovky na domácej strane. Pár prihrávok a puk skončila za bránou hostí. Prihrávka našla Františka Poliačeka, ktorý sa uvoľnil do voľného priestoru a zakončil, avšak betón brankára hostí ostal pozorný.
     
    17:50
    V závere prvej tretiny je naozaj rušno pred bránou hostí. Strelecké pokusy od ľavého mantinelu pokryl brankár, ale strhla sa tam menšia stranica. Následné buly a podobná situácia. Spätná prihrávka na Devečku, ktorý páli od modrej rovno do brankára Riečického.
     
    17:23
    Uvidíme či sa podarí Liptovskému Mikulášu využiť aj túto presilovku. Útok začína Kuric vo vlastnom pásme, postupne sa Liptáci dostali do pásma súpera, lenže strela Devečku od modrej končí na betóne brankára Bardejova.
     
    16:52
    Vylúčenie na strane hostí. Na trestnú odchádza Hričina za hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    16:30
    Záver prvej tretiny máme pred dverami a Liptáci po buly musia čeliť protiútoku. Na teraz celkom aj zahrmelo pred mikulášskou bránou, keď z ničoho nič sa dostal v súboji do zakončenia Gmitter a Hollý, len s dávkou šťastia vyráža mimo bránu.
     
    16:07
    Macíkovi sa podarilo pri mantineli získať puk a skúsil sa predrať individuálne. V súboji 1 na 1 sa hra dostala až do útočného pásma za bránou hostí. Radoslav Macík už z posledných síl aspoň zakončil z otočky čo už pokryl brankár hostí. Hra sa opäť prerušuje.
     
    15:26
    Liptovský Mikuláš vyhral buly vo vlastnom pásme a následne sa dostal do rýchleho protiútoku. Prechod po pravej strane zavŕšený strelou Petra Bartíka, ktorú vyráža brankár hostí. Liptáci po chvíli opäť úradovali a vybojovali si aspoň útočné pásmo po zákroku brankára Riečického.
     
    15:11
    Do konca prvej tretiny nám ešte ostáva niečo menej ako 5. minút a Liptovský Mikuláš sa naďalej bráni. Po pokuse od pravého mantinelu zasiahol Hollý – hra sa prerušila.
     
    14:21
    Po prerušení hry prišlo nejaké nedorozumenie medzi dvoma hráčmi, ktoré rozhodcovia posúdili ako 10. minútový osobný trest pre Lukáša Vartovníka.
     
    14:05
    Kombinácia Bardejova v útočnom pásme už dlhší čas, ale vážne strelecké pokusy sme doposiaľ nevideli. Liptovský Mikuláš sa síce v posledných sekundách dlhšie bráni, ale hra sa prerušuje až teraz. Pri súboji v okolo Hollého sa bránka posunula.
     
    13:52
    Bardejov síce vyhral buly v útočnom pásme, ale je z toho iba nahodený puk smerom na bránu. Pred troma tyčami však nebol nik a Hollý mal dostatočný výhľad – puk končí v jeho lapačke.
     
    13:02
    Hrá sa nám už v plnom počte a Liptovský Mikuláš, tak trošku so šťastím zabránil súperovi k dobrej šanci. Nedorozumenie vo vlastnom pásme a strelecký pokus Ščurka, ktorý bol však včas zablokovaný.
     
    12:29
    Vyzerá to tak, že Liptovský Mikuláš toto oslabenie dotiahne do úspešného konca. Posledné sekundy a vyhodený puk popri mantineli.
     
    11:51
    Doposiaľ sme počas presilovky hostí videli iba jedno zakončenie aj to nepresné, resp. pokus Belušára skončil na obrancovi. Liptovský Mikuláš sa zatiaľ dobre bráni, keďže počas vlastného oslabenia vyhodil puk už štyrikrát.
     
    11:19
    Kombinácia prišla až teraz. Pár prihrávok a zakončenie v útočnom pásme v podaní Erika Belušára, ktorý však pálil iba do obrancu. Puk sa dostal k mantinelu, kde sa podarilo domácim na pár sekúnd zdržať hru.
     
    10:42
    V úvodných sekundách sa Liptáci po buly dokázali na istý čas oslobodiť. Bardejov začal útok spoza vlastnej brány, no ani po pár sekundách sa mu nič vážne nepodarilo. Liptovský Mikuláš opäť vyhadzuje cez všetky čiary.
     
    10:18
    Straty pukov na oboch stranách a po pár sekundách nepresná prihrávka v domácom tíme a navyše pri mantineli aj faul. Špila vyhadzuje puk za mantinel.
     
    09:47
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    S dávkou šťastia využívajú domáci hráči využívajú prvú presilovku v tomto zápase. Od úvodných sekúnd mali Liptáci tlak v útočnom pásme, ale nevedeli sa dostať do zakončenia. Peter Bartík držal puk za bránou, prihrávka našla na modrej PATRIKA BAKOŠA, ktorý si to pripravil na strelu a po odraze od betónu brankára Riečického puk odskakuje do brány. Asistencie si pripisuje spomínaný Peter Bartík.
     
    09:09
    Domáci hráči už kombinujú v pásme súpera. Po viacerých prihrávkach to skúsil od modrej Devečka, avšak ten minul bránu. Útočná päťka Liptákov drží pod tlakom súpera aj naďalej.
     
    08:38
    Liptáci sa v úvode presilovky nevedia dostať do pásma. Stalo sa tak až po pár sekundách, keď pred bránou síce získal puk Bartík, ale k ohrozeniu brány neprišlo.
     
    08:22
    V posledných sekundách sa nám hra čoraz častejšie prerušuje. Liptovský Mikuláš sa dostáva do útočného pásma, avšak bude zahrávať aj presilovku. Na trestnú odchádza Belušár za nedovolené bránenie.
     
    08:04
    Zápas 43. kola je naozaj vyrovnaný, tak je tomu doposiaľ. Bardejov sa dostal do útočného pásma a po buly aj dokázal zakončiť. Puk však vyrazil do bezpečia Hollý.
     
    05:50
    Z čista jasna šanca aj na druhej strane! Rýchly brejk hostí skončil v útočnom pásme, prihrávka pred bránu, ktorú si s dávkou šťastia dokázal prebrať Jokeľ skončila po jeho zakončení medzi betónmi brankára Hollého.
     
    05:24
    V posledných sekundách sa zdá, že Liptovský Mikuláš produkuje viacero útokov smerom dopredu. Bartík získal puk v strednom pásme, hra sa odklonila na ľavú stranu, kde prišla ďalšia strela domáceho tímu. Brankár hostí opäť úspešný.
     
    04:43
    Pred pár sekundami sme spomínali Františka Poliačeka, ktorý pri svojej prvej šanci nezakončil, no po pár sekundách to skúsil opäť. Puk na hokeje sa mu ocitol v útočnom pásme, Poliaček si to hodil medzi kruhy, odkiaľ preveril pravý betón brankára hostí.
     
    04:06
    Zatiaľ je to opatrný hokej na oboch stranách. Liptovský Mikuláš začína s útokom spoza vlastnej brány. Puk skončil u Poliačeka, ktorý pri mantineli nebol na teraz efektívny, keďže sa mu nepodarilo zakončiť.
     
    03:23
    Vážení športoví priatelia vítam vás pri dnešnom zápase 43. kola. Aktuálne sa pozeráme na útok hostí, ktorý skončil v útočnom pásme, ale strelecká efektivita neprišla. Liptáci sa ubránili za vlastnou bránou.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Vážení športoví priatelia, vítam vás pri dnešnom zápase 43. kola, v ktorom sa sa stretne domáci Liptovský Mikuláš a hoťujúci Bardejov.

    Na staručkom zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši nás bude čakať s určitosťou zaujímavé stretnutie. Do konca riadnej hracej časti nám ostávajú posledné zápasy a vyzerá to tak, že chlieb sa bude lámať až v samotnom závere. Náhľad do tabuľky potvrdzuje, že súťaž je vyrovnaná a pozície súperov rozdeľujú iba tesné bodové náskoky a lepšie skóre.

    Liptovský Mikuláš sa po poslednom zápase, keď neuspel v Spišskej Novej Vsi ocitol na 7. priečke. Skóre sa v zápase 42. kola menilo v úvode, keď v 6. minúte poslal Spišiakov do vedenia Findura. Liptáci v rozhraní jednej minúty od posledného gólu vyrovnali po zásahu Brosku. Po prvýkrát sa do vedenia dostali aj Liptáci, bolo tak v 14. minúte, keď úradoval najlepší strelec Liptovského Mikuláša, ale aj celej ligy František Poličaek. V druhej tretine sme videli však dva presné zásahy. V 35. minúte vyrovnal Smotrila a na konečných 3:2 uzavrel v 37. minúte Gurčík.

    Bardejov odohral taktiež zaujímavé stretnutie, keď na vlastnom ľade privítal Trnavu. V prvej tretine to vyzeralo celkom jasne, keď sa domáci dostali do vedenia 3:0 po góloch Kramára, Belušára a Dancsáka. Druhá tretina už bola na góly chudobnejšia, keď prišiel iba jeden svetlý moment a to z hokejky Lisona, ktorý znížil z pohľadu Trnavy na 1:3. Gólová bola hlavne tretia tretina. Domáci v úvode zvýšili gólom Ščurka na 4:1, ale Trnava sa opäť dotiahla po góle Barana. Chovan však opäť zvyšoval. Dva presné zásahy prišli v rozhraní 52.-55. minúty, keď sa presadil Loydl a po druhýkrát v zápase Baran. Zápas však gólovo uzavreli domáci. Hričina využil odvolanie brankára na druhej strane a uzavrel, tak na 6:4.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 10. Bakoš (Bartík), 21. Macík (Devečka, Bartík), 30. Bartík – 59. Hričina (Mihálik)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Hollý – Bakoš, Bartík, Devečka, Kuric, Macík, Holiga, Matejka, Roháč, Špila, Vartovník, Broska, Marcinko, Nitriansky, Poliaček, Školiak, Bača, Janček, Janči, Lištiak, Števuliak.
    HK Bardejov: Riečický (Blažíček) – Hmitter, Hopkovič, Kramár, Matis, Hričina, Krčula, Ščurko, Takáč, Vaško, Dancsák, Hajnik, Šimčák, Slimák, Valentín, Belušár, Chovan, Gajdoš, Jokeľ, Mihálik.

    Rozhodčí: Luff – Kalina, Jobbágy
    bahis siteleri