Buffalo – Boston 5:4 (po pr.) | Montreal – Detroit 1:2 (po pr.) | Colorado – Los Angeles 4:6 (kon.)
Vancouver – St. Louis 1:0 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
4:1 (1:1, 1:0, 2:0)
HC RT TORAX Poruba 2011
Čtvrtek 27.02.2014, 18:00 • ZS TEZA Hodonín • Play-off 2. ligy, skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Utkání končí a hodonínští hokejisté mohou slavit vybojovanou výhru o tři branky! Zlomovým bodem zápasu určitě byl přesný zásah Petra Peše z osmapadesáté minuty, když zužitkoval Juráskovu přihrávku. Nakonec přidal na domácí vítězství razítko Daniel Štumpf v podobě technického gólu. SHK Hodonín tak srovnává stav série na 1:1, další utkání play-off se odehraje v sobotu na ostravském ledě. To je ode mě vše, já vám přeji příjemný zbytek čtvrtečního večera. (20:27:04)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:14
    Jakub Peslar (POR) dostává v závěrečných minutách desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    58:10
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Rozhodčí uznávají DANIELU ŠTUMPFOVI technický gól, když domácí útočník mohl zakončovat v jasné pozici do prázdné branky, ale bylo mu v tom nedovoleným způsobem zabráněno. Poněkud zvláštní rozhodnutí, hodonínský útočník se totiž ještě nacházel na rozhraní středního a útočného pásma. Bez asistence.
     
    57:53
    Následuje zakázané uvolnění modro-oranžových, kotouč tak po ose rozhodčích poputuje zpátky do útočného pásma Poruby.
     
    57:46
    Tomáš Sršeň si vybral pro své hokejisty oddechový čas a zkouší při vhazování v útočném pásmu hru bez brankáře!
     
    57:31
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Defenzíva Poruby si vybrala pravděpodobně ten nejhorší moment pro slabou chvilku a dvě a půl minuty před koncem základní hrací doby prohrává o dvě branky! Jurásek si našel kotouč za Tihlářovou klecí, vybrsulil s ním z pravé strany, předložil puk na hůl PETRA PEŠE, a ten zakončil přesně do protipohybu Tihláře! Asistence: Zdeněk Jurásek.
     
    57:06
    Martin Špok odebral čistým způsobem kotouč z Prokopovy hole a pelášil sám na Tihláře, ten však výborně přečetl jeho střelu mezi betony!
     
    56:23
    Rostislav Vaněk hbitým průnikem po levém hrazení překonal dvojici domácích obránců, s jeho pokusem na přední tyč měl Barus plné ruce práce!
     
    55:21
    Domácí v plném počtu.
     
    54:27
    Barus nejprve musel zasáhnout proti nepříjemné ráně od modré čáry, následně sebral poskakující puk u levé tyče vyrážečkou a znemožnil tak hostům dorážet.
     
    53:57
    Pokorný se v rohu obranného pásma drží vleže za obličej, rozhodčí však počkal až bude hra ve středním pásmu a teprve teď přerušuje hru. Pro domácího kapitána tohle nebude nic vážného.
     
    53:21
    Pavel kříž (HOD) zatáhnul za záchrannou brzdu po chybě v domácí defenzívě, a hákoval tak hostujícího Chaloupku ve vyložené příležitosti.
     
    52:45
    Třetí hodonínská formace hraje chytrý defenzivní hokej, za červenou čárou nahazuje všechny puky až na zadní mantinely a snaží se dobruslovat ostravské beky.
     
    51:31
    Petr Peš to udělal fantasticky, už se zdálo, že jej obránce na modré čáře zpacifikuje, ale hodonínský útočník poslal nadýchanou žabky do jízdy Daniela Štumpfa, který však bekhendovým blafákem na Tihláře nevyzrál!
     
    50:17
    Radoslav Smetana to udělal dobře, když vystihl přihrávku směřující na obránce Prokopa a postrčil puk lehounce do středního pásma. Takhle to domácím Drtičům prozatím stačí, otázkou je na jak dlouho?
     
    49:20
    Kotouč končí opět ve výstroji hodonínského brankáře, Poruba má v těchto momentech opticky více ze hry a tlačí domácí v obranném pásmu.
     
    48:56
    Domácí v plném počtu, zároveň se zaskvěl Barus parádním zákrokem lapačkou proti dělovce Lukáše Prokopa od modré čáry, mimojiné střelce úvodní branky celé čtvrtfinálové série.
     
    48:09
    Grman odzbrojil Seidlera nepříliš čistým zákrokem u pravého mantinelu a vyhazuje kotouč až za bránu Tihláře.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 5. Miklík (Špok, Kučera), 30. Jurásek, 58. Peš (Jurásek), 59. Štumpf – 18. Zachar (Pavlačka)


    SHK Drtiči Hodonín: Barus (Kotvan) – Grman, Ketner, Kulyk, Skočovský, Směřička, Pokorný, Miklík, Kulich – Špok, Kříž, Kučera, Jurásek, Peš, Velechovský, Štumpf, Charvát, Vrba, Mika, Škorík, Smetana
    HC RT TORAX Poruba 2011: Tihlář (Gleich) – Vajda, Šindelář, Hruzík, Peslar, Wolf, Slavík, Prokop, Javín – Sedlář, Krayzel, Kilnar, Zachar, Vrána, Seidler, Pavlačka, Chaloupka, Vaněk, Buček, Zuber
    bahis siteleri