Buffalo – Boston 5:4 (po pr.) | Montreal – Detroit 1:2 (po pr.) | Colorado – Los Angeles 4:6 (kon.)
Vancouver – St. Louis 1:0 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
4:1 (1:1, 1:0, 2:0)
HC RT TORAX Poruba 2011
Čtvrtek 27.02.2014, 18:00 • ZS TEZA Hodonín • Play-off 2. ligy, skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:14
    Jakub Peslar (POR) dostává v závěrečných minutách desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    53:21
    Pavel kříž (HOD) zatáhnul za záchrannou brzdu po chybě v domácí defenzívě, a hákoval tak hostujícího Chaloupku ve vyložené příležitosti.
     
    46:56
    Po jedenácti vteřinách začíná přesilovka hostujících hokejistů, David Skočovský (HOD) je totiž vyloučen za hákování. Vhazovat se bude před Filipem Barusem.
     
    45:07
    Ruka hlavního arbitra opět vystřelila hbitě nahoru po hákování Marka Pavlačky (POR), Drtiči mají možnost odskočit na dvě branky.
     
    41:57
    Vyloučení se rozdávají na obě strany jako na houpačce, jen co vypršel Krayzelův trest, hned na trestnou lavici putuje domácí Petr Peš (HOD) za hákování.
     
    39:49
    Poruba jde jedenáct vteřin do konce druhého dějství do třech! Útočný faul Luďka Krayzela (HOD) nezůstává bez povšimnutí, tohle může být pro Ostravany velká komplikace.
     
    39:09
    Marek Pavlačka (POR) dává domácím příležitost udeřit ještě před přestávkou, když je vyloučen za podražení a oslabuje tak svůj tým.
     
    35:45
    Zdeněk Jurásek (HOD) předvedl hodonínskému publiku zbytečný útočný faul v podobě krosčeku a za následné hlastié protesty na trestné lavici dostává desetiminutový osobní trest. Menší trest odpyká Vít Mika (HOD).
     
    26:28
    Po nevýrazném nahození Slavíka ze středního pásma se vylučuje na hodonínské straně, David Skočovský (HOD) si počínal příliš tvrdě před Barusovým brankovištěm a je vyloučen za hrubost.
     
    20:30
    Martin Miklík (HOD) napálil kotouč ve vlastním pásmu přímo do ochranné sítě a verdikt je jasný, dvě minuty za zdržování hry.
     
    17:12
    Kátce poté je vyloučen Petr Seidler (POR) za hákování, hosté se budou muset opět bránit.
     
    11:33
    Přesně v době vypršení Prokopova trestu vylučuje hlavní rozhodčí znova a opět na hostující straně. Rostislav Vaněk (POR) je potrestán za evidentní vysokou hůl v obličeji domácího obránce Grmana.
     
    09:33
    Po vyniakjícím manévru Petra Peše za hostující brankou se již potřetí v utkání vylučuje, sudí ukazují znovu na Lukáše Prokopa (POR), který si tentokrát odbyde svůj dvouminutový trest za sekání.
     
    04:15
    Hlavní arbitr následně posílá dalšího hříšníka na trestnou lavici, tentokráte je to hostující hráč Lukáš Prokop (POR), konkrétně za podražení.
     
    02:01
    Seveřané následující střídání mohutně zatlačili Drtiče do defenzívy a vynutili si první vyloučení, na trestnou lavici pospíchá David Kulich (HOD) za podražení.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 5. Miklík (Špok, Kučera), 30. Jurásek, 58. Peš (Jurásek), 59. Štumpf – 18. Zachar (Pavlačka)


    SHK Drtiči Hodonín: Barus (Kotvan) – Grman, Ketner, Kulyk, Skočovský, Směřička, Pokorný, Miklík, Kulich – Špok, Kříž, Kučera, Jurásek, Peš, Velechovský, Štumpf, Charvát, Vrba, Mika, Škorík, Smetana
    HC RT TORAX Poruba 2011: Tihlář (Gleich) – Vajda, Šindelář, Hruzík, Peslar, Wolf, Slavík, Prokop, Javín – Sedlář, Krayzel, Kilnar, Zachar, Vrána, Seidler, Pavlačka, Chaloupka, Vaněk, Buček, Zuber
    bahis siteleri