Buffalo – Boston 5:4 (po pr.) | Montreal – Detroit 1:2 (po pr.) | Colorado – Los Angeles 4:6 (kon.)
Vancouver – St. Louis 1:0 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
4:1 (1:1, 1:0, 2:0)
HC RT TORAX Poruba 2011
Čtvrtek 27.02.2014, 18:00 • ZS TEZA Hodonín • Play-off 2. ligy, skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:14
    Jakub Peslar (POR) dostává v závěrečných minutách desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    58:10
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Rozhodčí uznávají DANIELU ŠTUMPFOVI technický gól, když domácí útočník mohl zakončovat v jasné pozici do prázdné branky, ale bylo mu v tom nedovoleným způsobem zabráněno. Poněkud zvláštní rozhodnutí, hodonínský útočník se totiž ještě nacházel na rozhraní středního a útočného pásma. Bez asistence.
     
    57:46
    Tomáš Sršeň si vybral pro své hokejisty oddechový čas a zkouší při vhazování v útočném pásmu hru bez brankáře!
     
    57:31
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Defenzíva Poruby si vybrala pravděpodobně ten nejhorší moment pro slabou chvilku a dvě a půl minuty před koncem základní hrací doby prohrává o dvě branky! Jurásek si našel kotouč za Tihlářovou klecí, vybrsulil s ním z pravé strany, předložil puk na hůl PETRA PEŠE, a ten zakončil přesně do protipohybu Tihláře! Asistence: Zdeněk Jurásek.
     
    57:06
    Martin Špok odebral čistým způsobem kotouč z Prokopovy hole a pelášil sám na Tihláře, ten však výborně přečetl jeho střelu mezi betony!
     
    56:23
    Rostislav Vaněk hbitým průnikem po levém hrazení překonal dvojici domácích obránců, s jeho pokusem na přední tyč měl Barus plné ruce práce!
     
    53:21
    Pavel kříž (HOD) zatáhnul za záchrannou brzdu po chybě v domácí defenzívě, a hákoval tak hostujícího Chaloupku ve vyložené příležitosti.
     
    51:31
    Petr Peš to udělal fantasticky, už se zdálo, že jej obránce na modré čáře zpacifikuje, ale hodonínský útočník poslal nadýchanou žabky do jízdy Daniela Štumpfa, který však bekhendovým blafákem na Tihláře nevyzrál!
     
    46:56
    Po jedenácti vteřinách začíná přesilovka hostujících hokejistů, David Skočovský (HOD) je totiž vyloučen za hákování. Vhazovat se bude před Filipem Barusem.
     
    45:53
    Špok se odhodlal vypálit příklepem po pohledné přihrávce z hole Zdeňka Kučery, jen tak tak že Tihlář stihnul zalehnout puk před dotírajícími nájezdníky Hodonína.
     
    45:07
    Ruka hlavního arbitra opět vystřelila hbitě nahoru po hákování Marka Pavlačky (POR), Drtiči mají možnost odskočit na dvě branky.
     
    41:57
    Vyloučení se rozdávají na obě strany jako na houpačce, jen co vypršel Krayzelův trest, hned na trestnou lavici putuje domácí Petr Peš (HOD) za hákování.
     
    39:57
    Radek Tihlář předvedl důležitý zákrok proti Špokově projektilu od modré čáry, když přidržel kotouč pod příložníkem brankářské hole!
     
    39:49
    Poruba jde jedenáct vteřin do konce druhého dějství do třech! Útočný faul Luďka Krayzela (HOD) nezůstává bez povšimnutí, tohle může být pro Ostravany velká komplikace.
     
    39:09
    Marek Pavlačka (POR) dává domácím příležitost udeřit ještě před přestávkou, když je vyloučen za podražení a oslabuje tak svůj tým.
     
    35:45
    Zdeněk Jurásek (HOD) předvedl hodonínskému publiku zbytečný útočný faul v podobě krosčeku a za následné hlastié protesty na trestné lavici dostává desetiminutový osobní trest. Menší trest odpyká Vít Mika (HOD).
     
    29:15
    Drtiči právě vstřelili branku!
    ZDENĚK JURÁSEK se této role zhostil jako pravý kanonýr, rozvážně se rozjel s kotoučem a našel přesně mezírku mezi betony Radka Tihláře! Domácí tak jdou v polovině druhé třetiny do vedení.
     
    29:15
    Rozhodčí tento fakt připustil a k nájezdu se tak postaví Zdeněk Jurásek!
     
    29:15
    Po faulu na unakjícího obránce Petra Pokorného v brejkové situaci je nařízeno trestné střílení proti ostravskému mužstvu!
     
    26:28
    Po nevýrazném nahození Slavíka ze středního pásma se vylučuje na hodonínské straně, David Skočovský (HOD) si počínal příliš tvrdě před Barusovým brankovištěm a je vyloučen za hrubost.
     
    20:39
    Barus si musel okamžitě po buly poradit s několika dorážkami Lukáše Vrány po střele od modré čáry, nakonec stačil sklapnout betony k sobě včas.
     
    20:30
    Martin Miklík (HOD) napálil kotouč ve vlastním pásmu přímo do ochranné sítě a verdikt je jasný, dvě minuty za zdržování hry.
     
    18:55
    A zatím to dělají víc než dobře, Rostislav Vaněk se dostal do slibné pozice, když dorážel vlastní střelu z levého kruhu, nakonec však nezamířil přesně.
     
    17:12
    Kátce poté je vyloučen Petr Seidler (POR) za hákování, hosté se budou muset opět bránit.
     
    17:05
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hostující hokejisté střílí krásnou branku po poněkud kontroverzním zákroku u Barusovy levé tyče. Pavlačka obral o kotouč jednoho z domácích obránců a následně jej naservíroval DAVIDU ZACHAROVI do nehlídaného teritoria mezi kruhy. Hostující útočník se z této pozice nemýlil a bez přípravy vymetl Barusovu pravou šibenici. Asistence: Marek Pavlačka.
     
    13:13
    Radek Tihlář si připsal naprosto neuvěřitelný zákrok po obrovském závaru na vlastním brankovišti! David Skočovský vydoloval z klubka těl kotouč jako první a z otočky jej napálil do vrchních pater branky, kde však zaúřadovala svižná lapačka porubského brankáře!
     
    11:33
    Přesně v době vypršení Prokopova trestu vylučuje hlavní rozhodčí znova a opět na hostující straně. Rostislav Vaněk (POR) je potrestán za evidentní vysokou hůl v obličeji domácího obránce Grmana.
     
    09:33
    Po vyniakjícím manévru Petra Peše za hostující brankou se již potřetí v utkání vylučuje, sudí ukazují znovu na Lukáše Prokopa (POR), který si tentokrát odbyde svůj dvouminutový trest za sekání.
     
    08:26
    Po nenápadném nahození Zdeňka Kučery nastal před Tihlářem nepříjemný závar, naštěstí pro hosty přispěchali obránci urychleně napomoc svému brankáři a dostali tak kotouč do bezpečné pozice.
     
    06:53
    Hostující hráči zvýšili již tak dost vysokou frekvenci a vypracovávají si tak výborné šance, jednu takovou předvedl pomocí krásného individuálního průniku David Zachar, ale nedokázal včas zasunout puk za Barusova záda.
     
    05:31
    Hodonínští fanoušci po vstřelení úvodní branky výrazně ožili a přispívají svojí troškou do mlýna k výborné atmosféře v hodonínském stánku!
     
    04:30
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácím se narozdíl od hokejistů Poruby podařilo využít početní výhodu a ujímají se tak brzkého vedení v zápase. Špok si vybruslil s kotoučem na osu hřiště a střílenou přihrávkou předložil MARTINU MIKLÍKOVI perfektní nabídku na teč, kterou domácí obránce zužitkoval dokonale. Asistence: Martin Špok, Zdeněk Kučera.
     
    04:15
    Hlavní arbitr následně posílá dalšího hříšníka na trestnou lavici, tentokráte je to hostující hráč Lukáš Prokop (POR), konkrétně za podražení.
     
    02:01
    Seveřané následující střídání mohutně zatlačili Drtiče do defenzívy a vynutili si první vyloučení, na trestnou lavici pospíchá David Kulich (HOD) za podražení.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 5. Miklík (Špok, Kučera), 30. Jurásek, 58. Peš (Jurásek), 59. Štumpf – 18. Zachar (Pavlačka)


    SHK Drtiči Hodonín: Barus (Kotvan) – Grman, Ketner, Kulyk, Skočovský, Směřička, Pokorný, Miklík, Kulich – Špok, Kříž, Kučera, Jurásek, Peš, Velechovský, Štumpf, Charvát, Vrba, Mika, Škorík, Smetana
    HC RT TORAX Poruba 2011: Tihlář (Gleich) – Vajda, Šindelář, Hruzík, Peslar, Wolf, Slavík, Prokop, Javín – Sedlář, Krayzel, Kilnar, Zachar, Vrána, Seidler, Pavlačka, Chaloupka, Vaněk, Buček, Zuber
    bahis siteleri