Buffalo – Boston 5:4 (po pr.) | Montreal – Detroit 1:2 (po pr.) | Colorado – Los Angeles 4:6 (kon.)
Vancouver – St. Louis 1:0 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
4:1 (1:1, 1:0, 2:0)
HC RT TORAX Poruba 2011
Čtvrtek 27.02.2014, 18:00 • ZS TEZA Hodonín • Play-off 2. ligy, skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:10
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Rozhodčí uznávají DANIELU ŠTUMPFOVI technický gól, když domácí útočník mohl zakončovat v jasné pozici do prázdné branky, ale bylo mu v tom nedovoleným způsobem zabráněno. Poněkud zvláštní rozhodnutí, hodonínský útočník se totiž ještě nacházel na rozhraní středního a útočného pásma. Bez asistence.
     
    57:31
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Defenzíva Poruby si vybrala pravděpodobně ten nejhorší moment pro slabou chvilku a dvě a půl minuty před koncem základní hrací doby prohrává o dvě branky! Jurásek si našel kotouč za Tihlářovou klecí, vybrsulil s ním z pravé strany, předložil puk na hůl PETRA PEŠE, a ten zakončil přesně do protipohybu Tihláře! Asistence: Zdeněk Jurásek.
     
    29:15
    Drtiči právě vstřelili branku!
    ZDENĚK JURÁSEK se této role zhostil jako pravý kanonýr, rozvážně se rozjel s kotoučem a našel přesně mezírku mezi betony Radka Tihláře! Domácí tak jdou v polovině druhé třetiny do vedení.
     
    17:05
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hostující hokejisté střílí krásnou branku po poněkud kontroverzním zákroku u Barusovy levé tyče. Pavlačka obral o kotouč jednoho z domácích obránců a následně jej naservíroval DAVIDU ZACHAROVI do nehlídaného teritoria mezi kruhy. Hostující útočník se z této pozice nemýlil a bez přípravy vymetl Barusovu pravou šibenici. Asistence: Marek Pavlačka.
     
    04:30
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácím se narozdíl od hokejistů Poruby podařilo využít početní výhodu a ujímají se tak brzkého vedení v zápase. Špok si vybruslil s kotoučem na osu hřiště a střílenou přihrávkou předložil MARTINU MIKLÍKOVI perfektní nabídku na teč, kterou domácí obránce zužitkoval dokonale. Asistence: Martin Špok, Zdeněk Kučera.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 5. Miklík (Špok, Kučera), 30. Jurásek, 58. Peš (Jurásek), 59. Štumpf – 18. Zachar (Pavlačka)


    SHK Drtiči Hodonín: Barus (Kotvan) – Grman, Ketner, Kulyk, Skočovský, Směřička, Pokorný, Miklík, Kulich – Špok, Kříž, Kučera, Jurásek, Peš, Velechovský, Štumpf, Charvát, Vrba, Mika, Škorík, Smetana
    HC RT TORAX Poruba 2011: Tihlář (Gleich) – Vajda, Šindelář, Hruzík, Peslar, Wolf, Slavík, Prokop, Javín – Sedlář, Krayzel, Kilnar, Zachar, Vrána, Seidler, Pavlačka, Chaloupka, Vaněk, Buček, Zuber
    bahis siteleri