Hr. Králové – SHK Hodonín 11:2 (kon.) | Ústí n/L – PZ Kladno 3:4 (0:2 po s.n.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
11:2 (3:1, 4:0, 4:1)
SHK Drtiči Hodonín
Neděle 09.03.2014, 12:00Liga juniorů
Partner:
     
    Utkání mezi Královskými lvy Hradec Králové a mužstvem Hodonína skončilo vysokým vítězstvím domácích, kteří sice brzy prohrávali, ale už v první třetině skóre třemi brankami otočili. Ve druhé i třetí části přidali po čtyřech gólech a konečné skóre 11:2 hodně potěšilo domácí příznivce. S konstatováním, že se hattrickem blýskl hradecký kapitán Pavel Hlavatý, se s Vámi loučím a přeji Vám krásný zbytek nedělního dne. (14:12:05)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Nakonec se tak nestalo, zápas končí.
     
    59:28
    Hradec se i nadále tlačí do útoku a je klidně možné, že ještě nějakou branku uvidíme.
     
    58:07
    Hradec právě vstřelil branku!
    V Hradci Králové se dnes neděje prakticky nic jiného, než že padají branky. V malé hale jich vstřelili mladší dorostenci osm, v té velké jich padlo z holí Hradeckých už 11! Ta poslední po krásné střele Procházky, který se trefil pod horní tyč. Asistence: Jan Kulhánek, Martin Bartoň.
     
    56:40
    Hradec právě vstřelil branku!
    Dočkaly! Jubilejní branka jde na vrub hostující obraně, která nedokázala uhlídat před brankou stojícího PAVLA HLAVATÉHO, jenž tečí dokonal svůj hattrick! Asistence: Dominik Rejl, Jan Kulhánek.
     
    55:02
    Místní malé divačky se přejí "ještě jeden"! Dočkají se?
     
    54:12
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tadeáš Ouzký tentokrát nabil LUKÁŠI NEDVÍDKOVI, hradecký šikula stál sám před Lunerem, udělal mu kličku do bekhendu a puk pomalu poslal mezi jeho betony. Asistence: Tadeáš Ouzký.
     
    52:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    MICHAL PROCHÁZKA dostal kotouč od Ouzkého, neukvapil se, položil si hostujícího brankáře a z ostrého úhlu poslal už osmý puk za záda brankáře hostí. Asistence: Tadeáš Ouzký.
     
    50:12
    Šance i na druhé straně, puk letící přes brankoviště nikdo trefit nedokázal.
     
    49:45
    Janotovu střelu z hranice kruhu zastavila levá tyč Bernartovy branky. Domácí hodně polevili.
     
    49:12
    Domácí v plném počtu.
     
    48:28
    Teď se navíc osvobozuje a vyhazuje kotouč až k Lunerovi.
     
    47:59
    Hradec se srdnatě brání, nedovoluje Drtičům střílet.
     
    47:12
    Hosté se mohou pokusit o korekci výsledku v přesilové hře, kterou si zahrají po faulu Kastnera. Ten je vyloučen za krosček.
     
    46:48
    Hlasatel se také hradeckou hrou baví a oznámil přítomným novinářům počet diváků, kterých je na zimním stadionu v Hradci Králové 35.
     
    45:59
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Druhý gól Hodonína vstřelil z brejku ALEŠ DUFEK, jenž si to od pravého mantinelu namířil před Bernarta, kterého překonal střelou na vyrážečku. Asistence: Matěj Maršálek.
     
    44:19
    Podobná situace jako před malým okamžikem, tentokrát dorážel Šeps. To už jsou hosté v plném počtu.
     
    43:52
    Ouzký nahazoval puk na bránu, kde se o dorážku pokoušel Matějček. Kotouč skončil těsně vedle pravé tyče Lunera.

    Jan Vavřina

    Branky a nahrávky: 13. Kastner (Bartoň, Šeps), 14. Bartoň (Procházka, Kastner), 18. Bartoň (Nedvídek), 31. Šeps (Procházka, Matějček), 33. Nedvídek (Procházka, Skála), 34. Hlavatý, 37. Hlavatý (Ouzký, Rejl), 53. Procházka (Ouzký), 55. Nedvídek (Ouzký), 57. Hlavatý (Rejl, Kulhánek), 59. Procházka (Kulhánek, Bartoň) – 3. Rauš (Tomi), 46. Dufek (Maršálek)


    Královští lvi Hradec Králové: Bernart (Jeřábek) – Ouzký, Suk, Procházka, Nedvídek, Kulhánek, Souček, Rejl, Šeps, Bartoň, Kastner, Hlavatý "C", Skála, Matějček, Jebavý. Trenér: Petr Luštinec.
    SHK Drtiči Hodonín: Zollpriester (Luner) – Kukliš, Charvát, Hložánek, Maršálek, Polesný, Frolek, Prčík, Ling, Tomi "C", Rauš, Kučera, Janota, Sedlák, Šála, Černohous, Dufek. Trenér: Jan Prčík.

    Rozhodčí: Úlehla – Špringl, Tasch
    thejrc.org