Magnitogorsk – Vladivostok 5:3 (kon.) | Barys – Jekatěrinburg 5:4 (po pr.) | Ufa – N.Novgorod 0:1 (kon.)
Kazaň – Novosibirsk 3:2 (po pr.)
po prodl.
Barys Nur-Sultan
5:4 (1:1, 2:2, 1:1 - 1:0)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Neděle 09.03.2014, 12:00 • Sport Complex • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je za námi další napínavý zápas, který dnes sledovalo 4070 hokejových příznivců a série se tak přesouvá do Jekatěrinburgu, kde se bude hrát v úterý a ve středu.

    Hosté celé prodloužení tahali za kratší konec a po tolika tutových šancí domácích už zákonitě musela přijít branka. Zápas byl velmi vyrovnaný, nicméně za to prodloužení je to pro domácí zasloužená výhra. Stav série je tak 2:0 a uvidíme jak hráči Jekatěrinburgu doma odpoví.

    To je ode mne pro tuto chvíli vše. Já Vám přeji příjemný zbytek odpočinkového, nedělního dne a zase někdy napočtenou. (15:26:41)
     
    Konec zápasu.
     
    77:41
    Astana právě vstřelila branku!
    Barker vypálil od modré čáry, jeho střelu tečoval Boyd a od jeho hole se puk odrazil k MIKOVI LUNDINOVI, na kterého Fjodorov pozapomněl a ten už neměl problém překonat ležícího Kováře. Je rozhodnuto! Bez asistence.
     
    77:10
    Trjamkin (JEK) si půjde odpykat dvě minuty za nedovolenou hru vysokou holí a to může být rozhodující.
     
    76:37
    Arkalov mezi kruhy poslal spíše takový pozdrav Jeremejevovi a ten si poradil.
     
    75:50
    Přesto jak je situace napjatá mají všichni chladné hlavy a dobře si uvědomují, že jakékoliv vyloučení by mohlo být rozhodující.
     
    74:55
    Bochenski se snažil uniknout dvojici obránců hostů do samostatného nájezdu, ale na ně si nepřišel.
     
    74:16
    Domácí jsou v prodloužení jasně lepším celkem, ale pokračujeme dál hlavně díky nepřekonatelnému Kováři.
     
    74:05
    Další pokus ze strany domácích. Starčenko se dostal k odraženému puku před brankou Kováře, ale obrana hostů mu neumožnila dorazit puk tak jak by si Starčenko představoval.
     
    73:27
    Starčenko střelou z velmi ostrého úhlu nenachytal Kováře.
     
    72:16
    Opět je to hra nahoru dolů, ale místo šancí jsou to nepřesnosti.
     
    71:48
    Kovář kryje střelu Lundina do lapačky a bude se vhazovat po jeho pravici.
     
    70:50
    Oba celky pochopili, že hrát nahoru dolů může být velmi nebezpečné, a tak se zase víc soustředí na obranu a poctivě se vracejí.
     
    70:10
    To se tedy dějí věci! Zápas dostal neskutečný náboj a pokud to tak půjde dál, bude to loterie, která šance se ujme.
     
    69:30
    Dawes se dostal do bezprostřední blízkosti před Kováře a ve vyložené pozici netrefuje branku!
     
    67:58
    Rudenko měl další velkou šanci rozhodnout. Z kraje kruhu vyslal projektil na Kováře, který si s jeho střelou jen tak tak poradil.
     
    66:45
    Jenže hosté ztratili puk a Romanov vyrazil podél levého mantinelu do protiútoku až na úroveň brankové čáry, odkud přihrával před branku, kam si najížděl opomenutý Taglat Žajlauov, kterému už pouze stačilo správně nastavit hokejku. Branka však nebyl uznána, neboť brána byla podle rozhodčích posunuta v momentě, kdy kotouč přešel brankovou čáru. Pokračujeme!
     
    66:10
    Hosté zakládají další útok za brankou Kováře.
     
    65:16
    Lewandowski stál zcela sám před brankářem domácích, bohužel pro něj a Jekatěrinburg ho přihrávka překvapila a nezpracoval tak skákající kotouč, aby mohl zakončit.

    Tomáš Kouba

    Branky a nahrávky: 6. Rachmanov (Upper), 26. Stračenko (Rudenko, Antropov), 40. Stračenko (Kudroč, Ruděnko), 47. Bochenski (Lundin), 78. Lundin (Boyd, Barker) – 12. Deveaux (Lewandowski), 31. Černov (Viklund, Malykin), 35. Malykin (Lepistö, Lazarev), 57. Megalinskij (Simakov, Demagin)


    Barys Nur-Sultan: Jeremejev (Malgin) – Barker, Lundin, Savčenko, Litvniněnko, Kudroč, Semjonov, Grebeščikov – Dawes, Bochenski, Boyd – Ruděnko, Starčenko, Antropov – Žajlauov, Upper, Romanov – Poliščuk, Sagadějev, Gavrilin, Rachmanov.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Kovář (Lobanov) – Gusev, Žuravljov, Viklund, Lepistö, Megalinskij, Antonov, Trjamkin – Lewandowski, Deveaux, Jemelejev – Lazarev, Černov, Malychin – Demagin, Fjodorov, Simakov – Golyšev, Vyglazov, Gorbunov, Arkalov.

    Rozhodčí: Sergejev, Vasiljev – Golovljov, Paleij

    Diváci: 4070
    bahis siteleri