Třinec – Olomouc 6:1 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 0:0 (odl.) | K. Vary – Vítkovice 3:4 (kon.)
Slavia – Liberec 3:2 (kon.) | Plzeň – Litvínov 2:3 (1:2 po s.n.) | Mladá Boleslav – Pardubice 3:4 (kon.)
Mountfield HK – Sparta 3:1 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
3:4 (1:1, 1:2, 1:1)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 14.09.2014, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    VRBATA - 3:4
     
    55:24
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tým z města automobilů se dostává na dostřel jediné branky! Domácí se štěstím udrželi útočné pásmo a puk se dostal do mezikruží k DAVIDU VRBATOVI, který vymetl pavučiny v Kristanově brance. Asistence: Lukáš Pabiška.
    BENÁK - 2:4
     
    46:55
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Povedená přesilovková kombinace hostí vyústila ve čtvrtý gól v Rittichově brance. Zohorna přiťukl puk VÁCLAVU BENÁKOVI, který div, že neroztrhal síť domácí svatyně. Asistence: Tomáš Zohorna.
    GREGORC - 2:3. Sledujte celý zápas na tvtipsport.cz/elh
     
    25:49
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Bekhendovou střelu Starého Rittich vyrazil na BLAŽE GREGORCE, který se trefil přesně k tyči, nad beton brankáře. Asistence: Jan Starý, Michael Špaček.
    STARÝ - 2:2. Sledujte celý zápas na tvtipsport.cz/elh
     
    22:31
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Neuběhla ani minuta a skóre je opět vyrovnané! Tomáš Hyka zapomněl na volného JANA STARÉHO, jenž využil chvilky nepozornosti obrany Bruslařů a Kolářův pas přetavil v gól na 2:2. Asistence: Jan Kolář, Václav Kočí.
    PABIŠKA - 2:1. Sledujte celý zápas na tvtipsport.cz/elh
     
    21:44
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Gól par excellence! David Výborný famózně projel celým hřištěm a několika protihráči jako nůž máslem a předložil kotouč před prázdnou branku LUKÁŠI PABIŠKOVI, jenž v pádu překonal Kristana. Asistence: David Výborný, David Hruška.
    BROŠ - 1:1. Sledujte celý zápas na tvtipsport.cz/elh
     
    07:59
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    MICHAL BROŠ dostal průnikovou přihrávku na útočnou modrou. Chvilku se zdržel zpracováním, ale nakonec dostal tělo před obránce a svou akci téte-a-téte proměnil v gól. Kristan puk zbrzdil, ale před betony mu přeci jen prošel za brankovou čáru. Asistence: Milan Mikulík, Matěj Stříteský.
    SÝKORA - 0:1. Sledujte celý zápas na tvtipsport.cz/elh
     
    04:19
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Nahození Aleše Píši Rittich pouze vyrazil před sebe, kde číhal PETR SÝKORA a pohodlně zakončil puk za dezorientovaného domácího gólmana! Asistence: Aleš Píša.
    Marken.cz

    David Bohata

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 8. Broš (Mikulík, Stříteský), 22. Pabiška (Výborný, Hruška), 56. Vrbata (Pabiška) – 5. Sýkora (Píša), 23. Starý (Kolář, Kočí), 26. Gregorc (Starý, Špaček), 47. Benák (Zohorna)


    BK Mladá Boleslav: Rittich (Valent) – Robar, Hruška, Stříteský, Kučný, Žabka, Trška, Čermák – Pacovský, Výborný, Pabiška – Mikulík, Broš, Klimenta – Hyka, Musil, Lenc – Látal, Vrbata, Bárta
    HC Dynamo Pardubice: Kristan (Halász) – Píša, Čáslava, Benák, Ščotka, Gregorc, Kočí, Korím – Sýkora, Zohorna, Nahodil – Radil, Marcinko, Tybor – Kolář, Špaček, Starý – Moučka, Cetkovský, Semorád – Voženílek

    Rozhodčí: Fraňo, Smitka – Lučan, Kis

    Diváci: 4200 (vyprodáno)
    bahis siteleri