Třinec – Olomouc 6:1 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 0:0 (odl.) | K. Vary – Vítkovice 3:4 (kon.)
Slavia – Liberec 3:2 (kon.) | Plzeň – Litvínov 2:3 (1:2 po s.n.) | Mladá Boleslav – Pardubice 3:4 (kon.)
Mountfield HK – Sparta 3:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
3:1 (3:1, 0:0, 0:0)
HC Sparta Praha
Neděle 14.09.2014, 17:30 • Zimní stadion v Hradci Králové • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    ČERVENÝ - 3:1
     
    13:51
    Mountfield právě vstřelil branku!
    A je tady další nekontrolovatelný výbuch radosti na hradeckém stadionu! Rána Tomáše Slováka od modré čáry byla ztečována, což Staňovi nadělalo plné ruce práce a jeho spoluhráči nestačili pokrýt dorážejícího Beránka s RUDOLFEM ČERVENÝM. Právě druhému jmenovanému se podařilo bekhendem dorazit kotouč nad Staňovo tělo, čímž skóruje podruhé v zápase a Hradec vede 3:1! Asistence: Tomáš Slovák, Tomáš Knotek.
    MERTL - 2:1. Sledujte celý zápas na tvtipsport.cz/elh
     
    12:40
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Sparta má územní převahu, ale co je jí to platné, když Hradec dokáže nekompromisně trestat z rychlých protiútoků! Šimánek vybojoval ve středním pásmu puk pro Jaroslava Kudrnu, který našlápl po pravé straně a křižnou přihrávkou pak vyzval štírka TOMÁŠE MERTLA. Ten, ač byl tísněn, dokázal do puku plácnout a poslat ho za záda Rastislava Stani – 2:1! Asistence: Jaroslav Kudrna, Jiří Šimánek.
    PŘIBYL - 1:1. Sledujte celý zápas na tvtipsport.cz/elh
     
    10:07
    Sparta právě vstřelila branku!
    Netrvalo to vůbec dlouho a ve sparťanské přesilovce máme vyrovnáno! Když už hosté konečně uklidnili situaci, z pravé strany pálil Robert Sabolič. Jeden z domácích jeho dělovku zblokoval, ale to jenom na hokejku DANIELA PŘIBYLA, který ho okamžitě poslal k první hradecké tyčce – 1:1! Asistence: Robert Sabolič.
    ČERVENÝ - 1:0. Sledujte celý zápas na tvtipsport.cz/elh
     
    06:13
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Ale tohle byla nádherná hokejová akce, která znamená první změnu skóre i první gól na hradeckém zimním stadionu v sezóně! Petr Beránek prostrčil za modrou čarou kotouč na RUDOLFA ČERVENÉHO, který nabral ohromnou rychlost, dostal se za záda sparťanské obrany a pak dokonalou střelou na druhý růžek překonal i bezmocného Staňu – 1:0! Asistence: Petr Beránek.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 7. Červený (Beránek), 13. Mertl (Kudrna, Šimánek), 14. Červený (Slovák, Knotek) – 11. Přibyl (Sabolič)


    Mountfield HK: Kantor (Sáblík) – Slovák, Frühauf, Jank, P. Mikuš, Pláněk, Vašíček, Dietz – Kudrna, Mertl, Šimánek „C“ – Dej, Kukumberg, Valcourt – Beránek, Knotek, Červený – Kopta, Tvrdík, Nedvídek – R. Pilař. Trenér: Peter Draisaitl.
    HC Sparta Praha: Staňa (Novotný) – K. Pilař, Ďaloga, Piskáček, Barinka, Polášek, J. Mikuš, Hrbas – Réway, Hlinka, Rolinek „C“ – Kumstát, Pech, Forman – Sabolič, Přibyl, Cingel – Volek, Bahenský, Klimek – Černoch. Trenér: Josef Jandač.

    Rozhodčí: Hribik, Úlehla – Polonyi, Flegl.

    Diváci: 5366
    bahis siteleri