Schalke – Dortmund 2:1 (kon.) | Freiburg – Leverkusen 0:0 (kon.) | Stuttgart – Hannover 1:0 (kon.)
Kolín nad Rýnem – Bayern 0:2 (kon.) | Paderborn – Mönchengladbach 1:2 (kon.) | Wolfsburg – W. Brémy 2:1 (kon.)
konec
SC Paderborn 07
1:2 (0:2)
Borussia Mönchengladbach
Sobota 27.09.2014, 15:30 • Energieteam Arena • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno! Ve druhé půli sice domácí přidali, ovšem na vyrovnání to nestačilo. Paderborn dokázal zásluhou Wemmera pouze snížit na rozdíl jedné branky. Více již ale nestihl. Ve vyrovnané bitvě tak podlehl Borussii Mönchengladbach 1:2. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 16:7 (17:23:58)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Meha se pokusol vypálit ze zhruba třiceti metrů. Rána zamířila zhruba metr vedle pravé tyče. Hostující brankář se na své spoluhráče zlobí.
     
    90+1
    Paderborn i v nastaveném čase útočí. Centr Stoppelkampa byl však příliš dlouhý, Sommer poté balon odkopl do bezpečné vzdálenosti.
     
    90
    Kutscheko nepříliš razantní hlavičku si Sommer v poklidu stáhl do náručí. Domácí forvard je sám na sebe naštvaný, zakončení bylo skutečně prachbídné.
     
    89
    Mönchengladbach v poklidu kombinuje na vlastní polovině, kde mu žádné nebezpečí nehrozí. Paderbornu se nedá upřít snaha, ovšem kvalit soupeře zatím nedosahuje.
     
    88
    Volný kop Paderbornu taktéž nepřineslk kýžené ovoce. Výkop ale trval Sommerovi příliš dlouho, proto dostává brankář Borussie žlutou kartu.
     
    87
    Dalekonosná Stoppelkampova rána neměla naději na úspěch. Vykopávat bue hostující brankář, který s touto činností rozhodně nepospíchá.
     
    86
    Čerstvé tváře posílají na trávník rovněž domácí. Místo Vrančiće okusí atmosféru duelu Strohdiek.
     
    85
    Hosté opět střídají. Místo Hrgoty naskočí na závěrečné minuty utkání Nordtveidt.
     
    83
    Hosté působí velmi pozitivním dojmem, stále se snaží útočit, což opět prokazuje jako nejlepší, co mohou zvolit.
     
    81
    Tato rána Kachungy nemohla hostím způsobit žádné nebezpečí. Sommer si lehkou střelz v pádu pohlídal. Poté dlouhým výhozem poslal své spoluhráče do protiútoku.
     
    80
    Hahn si potáhl balon podél pravé postranní lajny, načež se pokusil odcentrovat. Míče se ale chopili domácí, hostující středopolař se příliš daleko nedostal.
     
    79
    Kupředu se podívali také hosté. Hrgotův pokus z ucitvé vzdálenosti si ale Kruse v poklidu stáhl ze vzduchu. Balon poté ihned poslal mezi své spoluhráče.
     
    78
    Střídání také na domácí straně. Místo Ruppa naskočí do hry Meha. Jak se tato změna projeví?
     
    77
    Ani při další ofenzivní akci si Paderborn příliš nerozumněl. DLouhý balon skončil v náručí připraveného Sommera. Utkání se pomalu, ale jistě blíží ke svému závěru.
     
    76
    Po nezaviněném střetu zůstal ležet na hrací ploše Domínguez. Nakonec se ale zvedá a zapojuje se do hry. Zranění zřejmě nebude vážného charakteru.
     
    74
    Opět Paderborn v nebezpečném území. Tentokráte si ale domácí fotbalisté příliš nerozumněli, a tak balon končí v Sommerově náručí.
     
    73
    U balonu jsou nyní hosté, kteří pochopitelně nikam nepospíchají. Zdá se však, že s udržením vedení budou mít velké potíže, neboť je Paderborn při chuti.

    Libor Kucza

    Branky: 70. Wemmer (Stoppelkamp) – 8. Herrmann (Raffael), 14. Raffael

    Karty:   44. Vrančić (PDN) – 38. Kramer (MNC), 88. Sommer (MNC)


    SC Paderborn 07: Kruse – Hünemeier (C), Ziegler, Wemmer, Brückner – Rupp (78. Meha), Vrančić (86. Strohdiek), Stoppelkamp, Koç – Kutschke, Kachunga.
    Náhradníci: Lueck – Strohdiek, Heinloth, Hartherz, Meha, Vucinovic, Ouali.

    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Domínguez, Wendt, Jantschke, Stranzl (C) – Herrmann (68. Hahn), Traoré, Xhaka, Kramer – Raffael (60. M. Kruse), Hrgota (85. Nordtveit).
    Náhradníci: Blaswich – Brouwers, M. Kruse, Nordtveit, T. Hazard, Korb, Hahn.

    Rozhodčí: Fritz – Petersen, Schaal

    Diváci: 15000
    bahis siteleri