Villarreal – Real Madrid 0:2 (kon.) | Barcelona – Granada 6:0 (kon.) | Atlético – Sevilla 4:0 (kon.)
Levante – Rayo Vallecano 0:2 (kon.) | Ath. Bilbao – Eibar 0:0 (kon.)
konec
Levante UD
0:2 (0:2)
Rayo Vallecano
Sobota 27.09.2014, 22:00 • Estadio Ciudad de Valencia, Valencia • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 22:00.
     
    Vítejte u našeho on-line přenosu! Španělská Primera División má na programu další sérii utkání, do které spadá také souboj celků Levante UD a Rayo Vallecano. Úvodní výkop je ve středovém kruhu Estadi Ciutat de València, tedy domovském stánku Levante naplánován na 22:00. Přeji příjemný sportovní zážitek!
     
    Pohled do statistik

    Utkání slibuje vyrovnanou bitvu. Levante zatím okupuje sedmnáctou příčku tabulky, přičemž nasbíralo čtyři body. Mužstvo nezahájilo současný ročník příliš dobře, vítězství se dočkalo až v posledním hraném kole, když zvítězilo 1:0 na půdě Granady.

    Vallecano má pouze o bod více, což mu přisuzuje třináctou pozici. Rayo započalo sezonu dvěma remízami, kterým sekundovaly dvě porážky. Ve vloženém kole ale zdolalo Bilbao 2:1. Který z celků se bude radovat nyní?
    Trávník Levante je připraven ke startu duelu

     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Levante UD: J. Fernández – Toňo, D. Navarro (C), Rodas, P. López – Diop, Simão – Ivanschitz, Rubén García, V. Casadesús – Barral.
    Náhradníci: Mariño – Vyntra, El Zhar, Morales, Pérez, Sissoko, Camarasa Camarasa Ferrando.

    Rayo Vallecano: Toño – Tito, Zé Castro, Ba, Insúa – Baena, Trashorras (C) – Jozabed, Bueno, G. Kakuta – Baptistão.
    Náhradníci: Cobeño – Morcillo, Embarba, Aquino, Quini, Aguirre, Manucho.

    Rozhodčí: Estrada – Fernández, Martín.
     
    Obě mužstva jsou již nastoupena na hrací ploše, utkání bude za malou chvíli zahájeno.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Jako první se chtěli vydat kupředu domácí, ovšem přihrávka byla příliš dlouhá. Rayo bude mít k dispozici autové vhazování na vlastní polovině.
     
    2
    Barral se po solidním centru z pravé strany dostal k zakončení, ovšem zastavil jej hvizd pomezního arbitra, který spatřil ofsajd. Vykopávat bude Toño.
     
    3
    Levante si v okolí středového kruhu počínalo nedovoleným způsobem. Vallecano bude mít k dispozici rozehrávku. Úvodní okamžiky klání se nesou ve znamení poklidné hry.
     
    4
    Jozabed si zpracoval centr a z poměrně velkého úhlu vypálil. Fernández neměl s jeho ranou sebemenší potíže. Nedlouho poté poslal balon mezi své spoluhráče.
     
    6
    Utkání se odehrává především v okolí středového kruhu. Ani jedno z mužstev se do výraznějších ofenzivních aktivit nežene.
     
    7
    Rychlý přechod domácích do útoku se nepovedl, Garcíova přihrávka skončila v zámezí. Rayo tak bude vhazovat, a to zhruba na úrovni poloviny hrací plochy.
     
    8
    Diop dostal balon, načež se těsně před velkým vápnem dlouho rozmýšlel, co s kulatým nesmyslem provést. Váhání učinil přítrž Ba, který jej o míč obral.
     
    9
    Opět v akci Rubén García. Tentokráte si nedokázal obhodit protihráče podél pravé postranní lajny. Stále čekáme na úvodní příležitost zápasu.
     
    10
    První žlutá karta utkání. Za ukázakový "strom" ji dostává kapitán domácích David Navarro. Na pozici stopera si nyní bude muset dávat velký pozor.
     
    11
    Rohový kop v podání Vallecana se snesl do pokutového území, odkud jej domácí odhlavičkovali. Následně celá akce pohořela na ofsajdovém postavení fotbalistů Raya.
     
    12
    Vallecano právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou z ničeho nic do vedení! LEO BAPTISTÃO si počkal na přihrávku, načež se vydal do velkého vápna. Odtud přesnou ranou překonal Fernándeze. Vynikající moment pro hostující družinu.
    Léo BAPTISTÃO - 0:1
     
    14
    Dochází k prvnímu střídání v utkání. Zraněného Toňa nahradí Vyntra.
     
    15
    Domácí byli při svém snažení zastaveni nedovoleným způsobem, k dispozici budou mít velmi nebezpečný volný kop.
     
    16
    Ivanschitz se pokusil vypálit, ovšem balon se snesl nad hostující branku. O výkop se tak postará Toño.
     
    18
    A další neúspěšný útok Levante. Tentokráte zastavil domácí hvizd pomezního arbitra, který spatřil ofsjad. Rozehrávat tak bude hostující celek.
     
    19
    Rohový kop z levé strany hrací plochy nevnesl do řad Levante příliš nebezpečí. Po nenápadné hlavičce budou vykopávat domácí fotbalisté.
     
    21
    Právě probíhající minuty nepřinášejí příliš atraktivní fotbalovou podívanou. Levante má o něco více ze hry, ovšem do velkých šancí se zatím nedostává.
     
    22
    Mírný závar před brankou Vallecana v žádnou střelu nevyústil. Následně se hosté osvobodili dlouhým odkopem.
     
    23
    Do zajímavé šance se řítil opět Léo Baptistão. Zakončit se mu však nepodařilo, neboť Fernández celou situaci dobře přečetl a včas vyběhl.
    Léo Baptistão otevřel skóre duelu

     
    24
    Rohový kop Levante se neujal, balon pouze prolétl velkým vápnem. Zatím nesledujeme příliš atraktivní utkání, oba celky hrají především ze zabezpečené defenzivy.
     
    26
    Po volném kopu Levante se dostal k zakončneí Ivanschitz. Pokus to však příliš zdařilý nebyl, hosté balon ihned odkopli do klidných vod.
     
    27
    Momentálně se snaží Levante o další útočnou akci. García byl zastaven u velkého vápna, načež se zlobí na sudího. Ten ale faul pískat nehodlá.
     
    28
    Další žlutá karta utkání. Tentokráte pro Rodase (LVN), který skluzem zezadu zastavil protihráče. Rozehrávat bude Rayo Vallecano.
     
    30
    Utkání zatím není příliš atraktivní. Bojuje se především v okolí středového kruhu, kde ani jednomu z celků žádné větší nebezpečí nehrozí.
     
    31
    Rayo bude rozehrávat. Ba byl bolestivě zasažen Barralovou kopačkou. Šlo však o nezaviněný střet, proto karta udělovat nebude.
     
    33
    Vallecano právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají i druhou příležitost v utkání. Na centr z levé strany si naskočil a balon přesně hlavou k pravé tyči usměrnil LÉO BAPTISTÃO. Hostující forvard tak přidává svou druhou branku utkání.
    Léo BAPTISTÃO - 0:2
     
    34
    Další nedovolený zákrok Levante. Baena se ale rychle zvedá a bude schopen pokračovat ve hře.
     
    35
    Hrstka příznivců Vallecana je vývojem utkání pochopitelně nadšena. O něco méně pak domácí fandové, kteří zatím os svých oblíbenců neviděli vůbec nic.
     
    37
    A opět žlutá karta. Za téměř hokejový bodyček je potrestán Simão (LVN). Utkání je dnes plné nevybíravých zákroků.
     
    38
    Levante se přesto snaží nadále velmi aktivně napadat. Zatím se mu ale nedaří nikterak vážněji zahrozit. Defenziva Raya je pozorná.
     
    39
    Kakuta se pokoušel dostihnout balon na hrací ploše, což se mu ale nepodařilo. Levante bude mít k dispozici autové vhazování.
     
    40
    Baptistão je dnes při chuti. Z hranice velkého vápna se pokusil o hattrick. Přízemní rána ale nebyla pro Fernándeze nikterak nebezpečná.
     
    41
    Insúa byl faulován v pokutovém území, což neuniklo pozornosti hlavního arbitra. Ten nedovolený útočný zákrok spatřil a přerušil hru.
     
    43
    První půle se již spíše dohrává, ani jedno z mužstev se nikam nežene. Veškeré děni se odehrává v okolí středového kruhu.
     
    44
    Po střetu s Diopem zůstal ležet na trávníku Bueno. Nakonec se ale zvedá a bude schopen pokračovat ve hře.
     
    45
    K základní hrací době prvního poločasu budou nastaveny rovné dvě minuty.
     
    45+1
    Vallecano pelášilo do rychlého přečíslení, ovšem nepřesná přihrávka jej přibrzdila. Hrát tak může opět Levante.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Je za námi úvodní poločas, který příliš zajímavého nepřinesl. Hosté dokázali vytěžit z minima maximum, vedení se ujali díky dvěma přesným zásahům Léa Baptistãa. Dotáhne Vallecano duel do vítězného konce? Sledujte i nadále náš on-line přenos!

    Střely na branku: 1:5
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Domác střídají. Místo Moralese naskočí do hry Barral.
     
    46
    Simãa pak nahradí v záložní řadě Pérez.
     
    47
    Morales se chtěl uvést tím nejlepším možným způsobem. Zaběhl do velkého vápna, kde poslal křížem přihrávku. Źádného ze spoluhráčů ale nenalezl.
     
    48
    Další žlutá karta. Za ostrý šlapák ji tentokráte dostává Baena. Také druhá půle zatím postrádá fotbalovou kvalitu.
     
    49
    Morales viděl dobře nabíhajícího Diopa, jemuž také adresoval balon. Domácí středopolař ale zamířil vysoko nad, vykopávat bude Levante.
     
    51
    Zé Castro předvedl pohlednou individuální práci s balonem. Příliš platná mu ale nebyla, neboť o míč hnedle vzápětí přišel.
     
    52
    Rohová kop pro Levante, a to z levé strany. Podaří se domácímu celku vsítit kontaktní branku?
     
    53
    Zatím to tak nevypadá. Pohotový hostující brankař míč vyboxoval. Momentálně se bojuje v okolí středového kruhu. Klání je vyrovnané.
     
    54
    Utkání nepřináší žádné větší vzrušení. Po nepřesné kombinaci budou vykopávat opět hosté.
     
    56
    Rubén García se téměř řítil do slibné šance. Na poslední chvíli mu ale balon utekl. Hrát bude Vallecano, které pochopitelně příliš nepospíchá.
     
    57
    Žlutá karta pro hostující družinu. Nedovolený zákrokem se provnil Kakuta (VLL).
     
    58
    Po velkých zmatcích v obraně Raya se dostal k zakončení Rodas. Hlavička domácího stopera ale zamířila nad branku Vallecana. Prakticky první náznak šance domácího celku.
    Hlavička Rodase
     
    59
    Hosté poprvé střídají. Místo Kakuty naskočí na trávník Aquino.
     
    61
    V ochozech domácího stánkuje panuje poněkud ospalá atmosféra. Není divu, na trávníku se neděje nic, co by příchozí fanoušky dobrého fotbalu zvedlo ze sedaček.
     
    62
    Po nedovoleném zákroku hostí budou moci rozehrávat opět fotbalisté Levante. Zatím se jim ale nedaří dostat se kuepředu.
     
    64
    Nakrátko zahraný rohový kop Vallecanu kýžené ovoce nepřinesl. to však nemusí hosty příliš mrzet, neboť stále vedou o dvě branky.
     
    65
    Levante se pohybuje v okolí středového kruhu, kde se snaží vymyslet cosi, čím by přelstilo pozornou defenzivu Raya.
     
    66
    Stále marná snaha Levante. Domácí dnes působí poněkud zaraženým dojmem. Po celou dobu trvání duelu si nevytvořili žádnou větší příležitost.
     
    67
    Po nedovoleném zákroku Lópeze je nařízen pokutový kop pro hosty!
     
    68
    Bueno ale neproměňuje, trefuje pouze brankovou konstrukci! Naděje Levante tak stále žijí.
    Neproměněná penalta
     
    69
    Další nevýrazná akce Levante končí v náručí hostujícího brankáře, který zatím v dnešním utkání příliš práce neměl.
     
    70
    Baptistão zkoušel odcentrovat z pravé strany hrací plochy. Tam ale narazil pouze na obránce domácích. Následovat tak bude rohový kop z pravé strany hrací plochy.
     
    71
    Standardní situace žádné nebezpečí nepřinesla. Hrát tak může Levante, kterému se čas pomalu, ale jistě krátí.
     
    72
    Nepříliš nebezpečný roh také na druhé straně hrací plochy. Zdá se, že atraktivitu utkání budeme postrádat až do závěrečných minut.
     
    74
    Casadesúsova rána zamířila vysoko nad. Vykopávat bude opět Toño. Dočkáme se ještě v následujících minutách vzrušení?
     
    75
    Baptistão se řítil do dalšího úniku, ovšem zastavila jej nepřesná přihrávka. Centr domácích poté trefil pouze forvarda Vallecana, a tak bude následovat odkop od branky.
    Atmosféra na Estadio Ciudad de Valencia

     
    77
    Hostí střídají. Odpočinout si odchází Bueno, kterého nahradí Jonathan Pereira.
     
    78
    Útok Levante nyní zastavuje postavení mimo hru. O rozehrávku se postará hostující celek.
     
    80
    Nic nenasvědčuje tomu, že by mělo Levante v závěrečných minutách zahrozit. Veškeré děni se odehrává v bezpečné vzdálenosti od branky domácích.
     
    82
    Poslední střídání na hostující straně. Místo Baptistãa naskočí do hry Manucho.
     
    83
    Vallecano pohodlně kombinuje na útočné polovině, kde šetří cenné vteřinky. Do žádných velkých ofenzivních akcí se ale zatím nepouští.
     
    85
    Rohový kop v podání Vallecana. Hosté jej rozehráli nakrátko. Celou situaci poté zakončila nepřesný rána Aquina. Levante bude vykopávat.
     
    87
    Žlutá karta pro Diopa (LVN), který velmi nešetrně zastavil unikajícího Aquina.
     
    88
    Další žlutou kartu dostal hostující zadák Zé Castro (VLL).
     
    89
    Manucho velmi teatrálně upadl v pokutovém území. Může tak být rád, že neobdržel žlutou kartu za filmování.
     
    90
    K základní hrací době utkání budou nastaveny rovné dvě minuty.
     
    90+1
    Na trávníku se objevuje celá řada nedovolenýh zákroků. Hra se také velmi kouskuje.
     
    90+2
    Aquino z dobré pozice trefil pouze před sebou stojícího Vyntru. Následný rohový kop hostí se příliš neujal.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Druhá půle nepřinesla prakticky žádnou větší příležitost. Levante nedokázalo vymyslet nic, co by jej přiblížilo ke vstřelení branky. O obě se již v první půli postaral Léo Baptistão, díky kterému zdolalo Vallecano Levante v poměru 2:0. Já vám děkuji za pozornsot a u dašího, doufejme atraktivnějšího, utkání nashledanou!

    Střely na branku: 0:5 (23:51:22)

    Libor Kucza

    Branky: 12. Baptistão (Trashorras), 33. Baptistão (Insúa)

    Karty:   10. D. Navarro (LVN), 28. Rodas (LVN), 37. Simão (LVN), 87. Diop (LVN) – 48. Baena (VLL), 57. G. Kakuta (VLL), 88. Zé Castro (VLL)


    Levante UD: J. Fernández – Toňo (14. Vyntra), D. Navarro (C), Rodas, P. López – Diop, Simão (46. Pérez) – Ivanschitz, Rubén García, V. Casadesús – Barral (46. Morales).
    Náhradníci: Mariño – Vyntra, El Zhar, Morales, Pérez, Sissoko, Camarasa Camarasa Ferrando.

    Rayo Vallecano: Toño – Tito, Zé Castro, Ba, Insúa – Baena, Trashorras (C) – Jozabed, Bueno (77. Jonathan Pereira), G. Kakuta (59. Aquino) – Baptistão (82. Manucho).
    Náhradníci: Cobeño – Morcillo, Embarba, Aquino, Quini, Aguirre, Manucho, Jonathan Pereira.

    Rozhodčí: Estrada – Fernández, Martín

    Diváci: 18000
    bahis siteleri