Villarreal – Real Madrid 0:2 (kon.) | Barcelona – Granada 6:0 (kon.) | Atlético – Sevilla 4:0 (kon.)
Levante – Rayo Vallecano 0:2 (kon.) | Ath. Bilbao – Eibar 0:0 (kon.)
konec
FC Barcelona
6:0 (3:0)
Granada CF
Sobota 27.09.2014, 18:00 • Camp Nou (Barcelona) • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
    Lionel MESSI - 6:0
     
    82
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Další hřebíček do rakve přidává LIONEL MESSI, který vypíchl balón nepozornému Murillovi. Následně si domácí útočník naběhl do pokutového území, v němž poslal balón přes ruku Fernandéze ke vzdálenější tyči a ke svým dvěma asistencím přidal také druhou branku.
    NEYMAR - 5:0
     
    65
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Katalánci si na hřišti se soupeřem dělají, co se jim zlíbí. Dezorientovaná obrana Granady nestihla zareagovat na přihrávku Messiho, která našla NEYMARA. Ten na nic nečekal a z šestnáctky tvrdou ranou propálil hostujícícho gólmana, čímž dovršil svůj hattrick.
     
    62
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Zcela zaslouženě se prosazuje také LIONEL MESSI. XAvi nejprve nádherným centrem nalezl na straně Alvese, který z první přeposlal balón právě na Messiho a ten se hlavičkou ve středu pokutového území nemýlil.
    NEYMAR - 3:0
     
    45
    Barcelona právě vstřelila branku!
    V závěru poločasu přidávají domácí další gól. Messi nádherným pasem vybídl k úniku Munira. Ten byl sice faulován vybíhajícím Fernandézem, ale balón se poté dostal ke kopačce NEYMARA, který s velkým přehledem usměrnil kulatý nesmysl do prázdné branky.
    Ivan RAKITIć - 2:0
     
    43
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Tak jsem to zakřikl, protože vzápětí obrana hostů neuhlídala IVANA RAKITIČE, který si naběhl na skvělý centr Messiho, jenž se prokličoval ze strany do vápna, kde našel hlavičku chorvatského hráče. Ten se nemýlil a hlavou usměrnil kulatý nesmysl k pravé tyči.
    NEYMAR - 1:0
     
    26
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Obrovskou hrubku způsobil Yuste, který přihrávkou na středu hřiště místo spoluhráče našel pouze nabíhajícího NEYMARA, který si naběhl do šestnácty a přízemní ranou poslal balón do stopera od kterého se mčí odrazil tak nešťastně, že přelétl za záda bezmocného gólmana.

    Martin Doležal

    Branky: 26. Neymar, 43. Rakitić (Messi), 45. Neymar, 62. Messi (Dani Alves), 65. Neymar (Messi), 82. Messi

    Karty:   81. Dani Alves (BAR) – 34. F. Rico (GRN), 84. Foulquier (GRN)


    FC Barcelona: Bravo – Dani Alves, Mascherano, Mathieu, Adriano – Rakitić (58. Roberto), Busquets (63. Bartra), Xavi – Munir (70. Ramírez), Messi, Neymar.
    Náhradníci: ter Stegen – Montoya, Bartra, Iniesta, Roberto, Ramírez, Pedro.

    Granada CF: R. Fernández – Nyom, Babin, Murillo, Foulquier – F. Rico (C) (46. Piti), Iturra, Yuste (46. Pascual), J. Márquez – El Arabi, Isaac.
    Náhradníci: Olazábal – Maínz, Pascual, Córdoba, Piti.

    Rozhodčí: Juan Martínez – Jacobo Martínéz, Canales
    bahis siteleri