HC Plzeň – Kladno 5:3 (kon.) | HC Litvínov – K. Vary 1:2 (2:3 po s.n.) | Písek – Sparta 1:6 (kon.)
Hr. Králové – Jihlava 3:4 (kon.) | Vsetín – Vítkovice 1:6 (kon.) | Poruba 2011 – Zlín 1:6 (kon.)
Letňany – PZ Kladno 3:2 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 5:0 (kon.) | Chomutov – Slavia 5:2 (kon.)
Třinec – Olomouc 3:5 (kon.) | Pardubice – Č. Budějovice 6:2 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
3:4 (0:3, 1:1, 2:0)
HC Dukla Jihlava
Pátek 17.10.2014, 15:00 • Zimní stadion v Hradci Králové • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    tak toto je neuvěřitelné. Hradec opravdu snižuje náskok Jihlavy a prohrává o jediný gól. Z nastřeleného puku Štěpána Havránka doráží do prázdné brányDAVID CHALUPA. Asistence: Havránek.
     
    55:02
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nádhernou akci předvedla elitní formace hradeckých dorostenců. RADOVAN PAVLÍK obdržel přihrávku Filipa Hronka od modré, po které trefil levý roh jihlavské brány z pravého kruhu. Asistence: Hronek.
     
    36:40
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec střílí první branku v zápase. TOMÁŠ ZAHRADNÍK obdržel kotouč od Filipa Hronka, se kterých předvedl individuální únik, ve němž se mu podařilo skórovat pod lapačku Brože. Asistence: Hronek.
     
    25:07
    Dukla právě vstřelila branku!
    Východočeši chybovali při rozehrávce a doplatili na to. Puk se zastavil v rohu, kde si ho sebral ONDŘEJ NAJMAN. Dobruslil s ním až k bodu vhazování levého kruhu odkud trefil bližší šibenici brány. Bez asistence.
     
    16:49
    Dukla právě vstřelila branku!
    tak toto se opravu povedlo. Jihlava střílí třetí gól a ještě k tomu v oslabení. JIŘÍ ONDRÁČEK si objel hradecké beky, počkal si, až si Groh lehne úplně k ledu a krásným blafákem zamířil kotouč do středu brány. Bez asistence.
     
    11:19
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava zvyšuje svůj náskok. JIŘÍ ONDRÁČEK dostává svůj tým do dvoubrankového vedení po individuální akci. Bez asistence.
     
    04:54
    Dukla právě vstřelila branku!
    A máme tu první gól zápasu, jenž střílí ONDŘEJ NAJMAN po přihrávce Pavla Kousala a Richarda Peschouta. Asistence: Kousal, Peschout.

    Adam Janeček

    Branky a nahrávky: 37. Zahradník (Hronek), 56. Pavlík (Hronek), 59. Chalupa (Havránek) – 5. Najman (Kousal, Peschout), 12. Ondráček, 17. Ondráček, 26. Najman


    Královští lvi Hradec Králové: Groh (Vítešník) – Lier, Hronek, Hroudný, Havránek, Luštinec, Veselý, Fanderlik – Kynčl, Pavlík, Zahradník "C", Chalupa, Hofman, Matouš, Hnik, Malík, Moník, Hidveghy, Hejna, Exner, Šmída. Trenér: Petr Luštinec.
    HC Dukla Jihlava: Brož (Kořenář) – Srnský, Pospíchal, Klofáč, Pražák, Váňa, Krtek – Huňáček, Kolouch, Mejzlík, Zayml, Ondrášek, Vala, Oščádal, Peschout "C", Najman, Kousal, Chylík, Čermák. Trenér: Patrik Augusta.

    Rozhodčí: Veselý – Kleprlík, Urubčík
    bahis siteleri