HC Plzeň – Kladno 5:3 (kon.) | HC Litvínov – K. Vary 1:2 (2:3 po s.n.) | Písek – Sparta 1:6 (kon.)
Hr. Králové – Jihlava 3:4 (kon.) | Vsetín – Vítkovice 1:6 (kon.) | Poruba 2011 – Zlín 1:6 (kon.)
Letňany – PZ Kladno 3:2 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 5:0 (kon.) | Chomutov – Slavia 5:2 (kon.)
Třinec – Olomouc 3:5 (kon.) | Pardubice – Č. Budějovice 6:2 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
5:0 (3:0, 1:0, 1:0)
BK Mladá Boleslav
Pátek 17.10.2014, 17:00 • Svijanská aréna, Liberec • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    48:34
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři dávají "bůra" do branky hostů. Chlum rozjel rychlý protiútok, našel MARKA ZACHARA, a ten se prosazuje jako dnešní pátý střelec Liberce. Asistence: Filip Chlum.
     
    25:28
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři dávají už čtvrtou branku a směle si jdou za vítězstvím. Po vhazování se puk dostal k Mečířovi, který oslovil MIROSLAVA HYLENU a ten se dokázal prosadit. Asistence: Jakub Mečíř.
     
    16:48
    Liberec právě vstřelil branku!
    Poměrně rychle využitá přesilová hra posílá Liberec do tříbrankového vedení. Mečíř se napřáhl od modré, ale prudkou střelou trefil jen plexisklo za brankou. Puk se však dobře odrazil k MARTINU STAROSTOVI, který překonal Marka již potřetí. Asistence: Jakub Mečíř, Marek Zachar.
     
    13:08
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši vedou již o dvě branky! Nezbeda našel přes šířku hřiště DOMINIKA LAKATOŠE, který skvěle provedeným bekhendem překonal Marka. Asistence: Tomáš Nezbeda, Matyáš Kačírek.
     
    09:05
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři přežili předchozí akci a ze svého protiútoku dávají úvodní branku zápasu. Turský poslal kotouč na JAKUBA HUSU, jenž svou akci dokázal zakončit a otevírá skóre. Asistence: Vítek Turský.

    Tomáš Dolejš

    Branky a nahrávky: 10. Husa (Turský), 14. Lakatoš (Nezbeda, Kačírek), 17. Starosta (Mečíř, Zachar), 26. Hylena (Mečíř), 49. Zachar (Chlum)


    Bílí Tygři Liberec: Stezka (Žajdlík) – Starosta, Klinger, Turský, Husa, Kunst, Mečíř – Rubeš, Wiencek, Černý, Lakatoš, Nezbeda, Jursa, Zachar, Kačírek, Chlum, Hylena
    BK Mladá Boleslav: Marek (17. Krofta) – Řečinský, Tichý, Kalus, Marček, Mlčoch, Mattis, Tesař – Prokop, Kroni, Straka, Bohanos, Rypar, Kalaš, Planý, Ficek, Skořepa, Uřidil, Dančisin

    Rozhodčí: Würtherle – Marek, Doležal
    bahis siteleri