Znojmo – Fehérvár 5:4 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
5:4 (2:0, 2:2, 1:2)
Fehérvár AV19
Pátek 17.10.2014, 18:30 • Zimní stadion Znojmo • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:48
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    To je blesková odpověď hostů! Kovacs s Orbanem zapracovali v rohu útočného pásma, k volnému puku se dostal CSANAD ERDELY a sám před Nechvátalem bekhendem skóruje. Bude to ještě pořádné drama. Asistence: Csaba Kovacs a Attila Orbán.
     
    52:55
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojemským hokejistům ve druhém zápase za sebou pomáhá brusle hostujícího hráče. Tentokrát si nahození MARTINA PODEŠVY od pravého mantinelu sráží za záda vlastního gólmana obránce, který byl v klinči s Peterem Pucherem. Orli vedou znovu o dvě branky. Asistence: Adam Havlík.
     
    47:07
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Nechytatelnou pumelici vyslal od modré čáry MICHAEL BOIVIN a zavěsil svůj příklep přesně do vzdálenějšího horního růžku za bezmocným Nechvátalem. Krásná rána a hosté jsou znovu na dostřel. Asistence: Johan Ejdepalm.
     
    34:53
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo využívá přesilovou hru! Tvrdá střela Grofa končí po teči PETERA PUCHERA za zády Robinsona. Puk proletěl mezi nohama hostujícího brankáře. Asistence: Lubomír Štach a Jakub Grof.
     
    29:15
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Tak to je nepříjemné. Hosté snižují už na rozdíl jedné jedinné branky, což není mnoho, vzhledem k tomu že před sebou máme ještě třetinu a půl. Marino poslal přesnou přihrávku na hůl CSABA KOVACSE, který posílá puk za brankovou čáru střelou k pravé tyčce domácí svatyně. Asistence: Brandon Marino, Ladislav Sikorcin.
     
    26:47
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Hosté snižují náskok domácího celku. Hetenyi si najel k levé straně domácí brány odkud přihrál FERENCOVI KOCSISOVI, který zavěsil kotouč do branky střelou nad Nechvátalův beton. Asistence: Peter Herenyi, Peter Vincze.
     
    21:53
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo právě odskočilo svému soupeři na tříbrankový rozdíl. ADAM HAVLÍK posílá kotouč přesně mezi betony hostujícího brankáře. Asistence: Jiří Klimíček.
     
    14:12
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak to byla krásná chvíle pro ROMANA TOMASE. Ten dostal namazáno od Bořuty, obehrál si bránícího hráče soupeře a nádherně zavěsil do horního růžku Robinsonovy svatyně. Asistence: Antonín Bořuta a Patrik Nechvátal.
     
    01:20
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojemští hokejisté jdou velmi brzy do vedení. U mantinelu v útočném pásmu dobře zapracoval Pucher s Havlíkem a připravili ideální příležitost pro MARTINA PODEŠVU, který se ocitl sám před Robinsonem, kterého si vytáhl z brány, vymíchal a poslal kotouč do vzdálenějšího dolního růžku odkryté klece. Asistence: Peter Pucher a Adam Havlík.

    Petra Matůšová

    Marcela Procházková

    Branky a nahrávky: 2. Podešva (Pucher, Havlík), 15. Tomas (Bořuta, Nechvátal), 22. Havlík (Klimíček), 35. Pucher (Štach, Grof), 53. Podešva (Havlík) – 27. Kocsis (Hetenyi, Vincze), 30. Kovacs (Marino, Sikorcin), 48. Boivin (Ejdepalm), 54. Erdely (Kovacs, Orbán)


    HC LERAM Orli Znojmo: Nechvátal (Tomek) – Sova, Bořuta, Klimíček, Bača, Štach, Grof – Lattner, Šeda, Číp – Podešva, Pucher, Havlík – Tomas, Rehuš, Rosa – Špaček, Bartoš, Abdul – Fiala.
    Fehérvár AV19: Robinson (Rajna) – Reiter, Ejdepalm, Boivin, Wehrs, Orbán, Tokaji, Hetényi P., Kiss – Kovács, Sikorcin, Marino – Lovecchio, Sarauer, Banham – Kocsis, Erdély, Vincze – Benk, Nemes, Németh.

    Rozhodčí: Erd, Warschaw – Kaspar, Wassmer

    Diváci: 2538
    bahis siteleri