Žižkov – Kolín 4:0 (kon.) | Znojmo – Opava 1:1 (kon.) | Varnsdorf – Vlašim 2:0 (kon.)
konec
FK Viktoria Žižkov
4:0 (2:0)
SK Sparta Kolín
Neděle 09.11.2014, 10:15FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Předzápasové kurzy
     
    90
    Ještě je tu střídání Žižkova. Hřiště opouští Opluštil, místo něj jde na plac Marek Opluštil.
     
    87
    Byl tu další velice pěkný fotbalový moment. Súkenník posunul míč na Bartošáka, který zkoušel vyběhnutého Bartošáka přelobovat, ale jeho oblouček skončil pouze na horní síti.
     
    83
    Na druhé straně také přišla šance. Skákavý balon trefoval uvnitř pokutového území Hurka, ale poslal balon těsně vedle.
     
    82
    Bůr visí ve vzduchu! Blízko k jeho dosažení měl Marek, ale zcela sám na hranici velkého vápna branku překopl.
     
    81
    Výborný Folprecht přepouští místo na hřišti Kučabovi.
     
    76
    Hovorka fauloval Jance v rychlém přechodu do útoku, pro hosty se rýsuje zajímavá standardní situace z nějakých dvaadvaceti metrů. Je tu navíc žlutá karta pro žižkovského hráče.
     
    75
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Další gól na sebe nenechal dlouho čekat, po vykombinování obrany Kolína v pokutovém území pálil ZDENĚK FOLPRECHT do protipohybu Pechatého a upravil na 4:0.
     
    74
    To je exhibice. Skoro až zoufalý Kolín teď pouze přihlíží, jak si z něj Žižkov dělá trhací kalendář. Hezké uvolnění od Folprechta zachytil Marek stihl míč před vyběhnutým Pechatým a ještě ho poslal před prázdnou branku, kde se už k balonu ale Voltr nedostal.
     
    72
    No a Voltr měl hned dvě zajímavé gólovky. Nejprve ho vybídl ke skórování Marek, ale tváří v tvář kolínskému brankáři střídající hráč domácích neuspěl, pak poslal nad bránu i následnou dorážku.
     
    71
    Bazal dohrál v dnešním zápase a pouští do hry Voltra.
     
    69
    Na druhé straně pak Opluštil dostává žlutou kartu za zastavení rychle se rodícího brejku Kolína ještě na útočné polovině.
     
    65
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Nevídaný moment utkání! ONDŘEJ KARAFIÁT napálil míč z nějakých čtyřiceti metrů, trefil prostředek brány, ale brankáři Pechatému vypadl z rukavic a doskákal za brankovou čáru.
     
    62
    Bazal rozkmital své rychlé nohy, vnikl do pokutového území, kde si však předkopl míč příliš před sebe a Pechatý mu včasným výběhem šanci zlikvidoval.
     
    61
    Aktivního Böhma nahrazuje na závěrečnou půlhodinku Svátek.
     
    60
    Ale skóre se mohlo měnit na druhé straně. Markův průnik z levé strany následovala přesná přihrávka a zakončení Opluštila. Opět za překonaného Pechatého zaskočil na brankové čáře Biško.
     
    58
    Tohle už byla gólová šance pro Kolín. Další chybu v rozehrávce Žižkova vystihl Böhm, který spěchal na branku Pechatého, ale nadějné přečíslenéí řešil přízemní střelou, kterou lapil Holý.
     
    55
    Druhé střídání v mužstvu Kolína, Schöna nahradil Klapka.
     
    54
    Skvěle brankář Pechatý! Před pokutové území soupeře pronikl Súkenník, připravil míč na jeho hranici proti noze Bartošákovi, jehož dělovku doprostřed branky kolínský gólman reflexivně vyrazil.
     
    49
    Tentokrát Žižkov rozebral kolínskou obranu z pravé strany, po přízemním centru za sebe se k balonu před poloodkrytou kolínskou branku dostával Folprecht, ale ve skluzu už poslal míč těsně vedle.
     
    43
    Nenápadná akce Viktorky málem vyústila ve třetí gól v kolínské síti. Za obranu nasprintoval z pravé strany Marek a hostujícím bekům utekl, ale v plné rychlosti poslal skákající míč prudce nad branku.
     
    31
    Kolín připravil první střídání, Jiřího Bláhu nahradil Kabele.
     
    27
    Žižkov právě vstřelil branku!
    IGOR SÚKENNÍK poslal brankáře Pechatého na jinou stranu a Viktorka vede o dvě branky.
     
    26
    Je tady penalta pro Žižkov! Biško v pokutovém území naivně stáhl Súkenníka a sám postižený se zhostí její exekuce.
     
    16
    A domácí měli další šanci. Po pravé straně táhl míč Súkenník, dostal se s ním a do pokutového území, odkud poslal do šestnáctky přízemní centr , který na zadní tyči zachytil Bazal, posunul balon pod sebe, odkud zakončoval Podrazký levačkou vysoko nad branku.
     
    14
    Žižkov právě vstřelil branku!
    No a je to tady. Žižkovský tlak nakonec vyústil ve vedoucí branku zápasu, centr z pravé strany zasáhl na hranici malého vápna neobsazený JOSEF MAREK a překonal nebohého brankáře Pechatého. Velice brzy se tak Viktoriáni do vedení.
     
    11
    Velké zmatky v pokutovém území Kolína. Z levé strany pronikal do vápna Bartošák, narazil si s Bazalem, pak odcentroval a Podrazký šikovně pouštěl míč za sebe, kde se do něj opřel Opluštil, ale jeho střelu letící do branky vykopl za překonaného brankáře Pechatého stoper Biško.
     
    4
    Petrášek zkosil pronikajícího Bartošáka a po právu vidí od sudího Jílka žluté varování. Žižkov bude z levé strany kopat standardní situaci.

    Radek Barkman

    Branky: 14. Marek, 27. Súkenník (pen.), 65. Karafiát, 75. Folprecht

    Karty:   69. Opluštil (ZIZ), 76. Hovorka (ZIZ) – 4. Petrášek (KOL)


    FK Viktoria Žižkov: Holý – Dressler, Hovorka, Opluštil, Bartošák – Karafiát, Podrazký, Folprecht (81. Kučaba), Súkenník – Marek, Bazal (71. Voltr)
    SK Sparta Kolín: Pechatý – Biško, Šimkovský, Petrášek, Janec – Jelínek, Hurka, Schön (55. Klapka), Böhm (61. Svátek) – Macháček, Bláha (31. Kabele)

    Rozhodčí: Jílek – Štěrba, Kotalík
    bahis siteleri