Lyon – Guingamp 3:1 (kon.) | Remeš – Lille 2:0 (kon.) | Saint-Étienne – Monaco 1:1 (kon.)
PSG – Marseille 2:0 (kon.)
konec
Paris Saint-Germain
2:0 (1:0)
Olympique Marseille
Neděle 09.11.2014, 21:00 • Parc des Princes, Paris • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Zlatan Ibrahimovič mohl vstřelit svůj sedmý gól v Classicu, když si dobře zasekl míč na hranici šestnáctky a poté levačkou vystřelil, jeho přízemní střela ale postrádala razanci a Steve Mandanda byl včas na zemi.
     
    89
    Žlutou kartu dostává Yohan Cabaye (Paris Saint-Germain).
     
    87
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain: ze hřiště odchází Javier Pastore, přichází Marquinhos.
    Edinson CAVANI - 2:0
     
    85
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    EDINSON CAVANI posílá PSG do dvoubrankového vedení a s největší pravděpodobností rozhoduje o osudu dnešního Classica!! Serge Aurier skvěle odcentroval z pravého křídla na přední tyč, kam si naběhl Edinson Cavani a hlavičkou pod padajícím Steve Mandandou uklidil míč do sítě.
     
    84
    Lucas založil rychlý protiútok PSG přihrávkou na Edinsona Cavaniho, který zatáhl míč rychle k šestnáctce, hodil si ho na pravačkou a poté napřáhl k přízemní střele, s níž si Steve Mandanda bez problému poradil.
     
    78
    Červenou kartu dostává Giannelli Imbula Wanga a hosté tedy budou dohrávat v deseti, což je pro ně obrovská komplikace!
     
    76
    Střídání v týmu Olympique Marseille: ze hřiště odchází Mario Lemina, přichází Abdelaziz Barrada.
     
    67
    Střídající Yohan Cabaye po pár vteřinách na hřišti nebezpečně vypálil levačkou zpoza šestnáctky a Steve Mandanda vyrazil jeho střelu směřující přesně k pravé tyči přímo na kopačku Edinsona Cavaniho, jehož následný lob skončil na horní síti!
     
    66
    Střídání v týmu Olympique Marseille: ze hřiště odchází Florian Thauvin, přichází Michy Batshuayi.
     
    66
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain: ze hřiště odchází Marco Verratti, přichází Yohan Cabaye.
     
    65
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain: ze hřiště odchází Ezequiel Lavezzi, přichází Zlatan Ibrahimović.
     
    63
    Javier Pastore napřáhl zpoza šestnáctky pravačkou k prudké přízemní střele, která těsně minula levou tyč! Steve Mandanda se položil na zem zbytečně, ale kdyby směřovala na bránu, zaručeně by ji vyrazil.
     
    57
    Lucas se dostal na pravé straně šestnáctky ke střele, která byla sražena Nicolasem N'Koulouem těsně nad břevno!
     
    55
    Ezequiel Lavezzi se pokusil poslat PSG do dvoubrankového vedení, jeho střela ale zamířila pouze do míst, kde byl připravený Steve Mandanda.
     
    51
    Serge Aurier se dostal na pravé straně šestnáctky k odraženému míči a poté levačkou napřáhl z úhlu k prudké střele, která těsně minula pravý horní roh.
    LUCAS - 1:0
     
    38
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    LUCAS posílá úřadující šampióny do vedení!! Ezequiel Lavezzi si na levé straně šestnáctky skvěle narazil míč s Edinsonem Cavanim a poté na zadní tyči našel přízemním centrem Lucase, který skvěle předskočil Benjamina Mendyho a špičkou kopačky usměrnil míč do sítě.
     
    30
    Romain Alessandrini napřáhl zpoza šestnáctky k prudké přízemní střele, která směřovala přesně ke vzdálenější levé tyči, Salvatore Siguru ji ale dokázal fantastickým zákrokem vyrazit na rohový kop!
     
    27
    André-Pierre Gignac skvěle sebral míč Thiagu Silvovi, a přestože vzápětí podklouzl, rychle se zvedl a ve středu hřiště uvolnil Dimitriho Payeta, jehož následná střela pravačkou zpoza šestnáctky zamířila těsně vedle pravé tyče!
     
    23
    Na opačné straně pálil přesně z hranice pokutového území pravačkou Brice Dja Djedjé, jehož následná přízemní střela skončila těsně vedle pravé tyče!
     
    22
    Ezequiel Lavezzi rozehrál rohový kop, který propadl na zadní tyč k Javieru Pastoremu, který okamžitě pálil k levé tyči, u ní byl ale včas připravený Steve Mandanda, který dokázal jeho přízemní střelu skvělým zákrokem vyrazit!
     
    9
    André-Pierre Gignac napřáhl zpoza šestnáctky pravačkou k táhlé přízemní střele, která se dobře točila, nakonec ale skončila těsně vedle pravé tyče!
     
    7
    Romain Alessandrini mohl vstřelit gól, když na hranici šestnáctky napřáhl levačkou k pohotové střele, která jen o vlásek minula levou tyč!
    André-Pierre Gignac hlavičkoval v úvodu zápasu do tyče.
     
    5
    První rohový kop Marseille byl odvrácen, vzápětí ale následoval další a na přední tyči se dostal k hlavičce André-Pierre Gignac, jehož následný pokus orazítkoval pravou tyč!

    Tomáš Reiner

    Branky: 38. Lucas (Lavezzi), 85. Cavani (Aurier)

    Karty:   89. Cabaye (PSG)   78. Imbula Wanga (OMA)


    Paris Saint-Germain: Sirigu – Aurier, Silva (C), Luiz, Maxwell – Pastore (87. Marquinhos), Verratti (66. Cabaye), Matuidi – Lucas, Cavani, Lavezzi (65. Ibrahimović).
    Náhradníci: Douchez – Marquinhos, Digne, Cabaye, Chantôme, Ibrahimović, Bahebeck.

    Olympique Marseille: Mandanda (C) – Dja Djedjé, Fanni, N'Koulou, Mendy – Imbula Wanga, Lemina (76. Barrada) – Thauvin (66. Batshuayi), Payet, Alessandrini – Gignac.
    Náhradníci: Samba – Andonian, Aloé, Barrada, Bangoura, Batshuayi, Jobello.

    Rozhodčí: Clement Turpin. Asistenti: F. Cano, N. Danos. Čtvrtý rozhodčí: B. Bastien
    bahis siteleri