Vsetín – Olomouc 1:5 (kon.) | Hr. Králové – Mladá Boleslav 2:1 (po pr.) | Chomutov – Kladno 6:1 (kon.)
Pardubice – Sparta 1:4 (kon.) | HC Litvínov – PZ Kladno 4:0 (kon.) | Poruba 2011 – Havířov 1:3 (kon.)
Písek – Jihlava 1:3 (kon.) | Letňany – Slavia 3:5 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 4:2 (kon.)
Liberec – Č. Budějovice 4:2 (kon.) | HC Plzeň – K. Vary 3:4 (kon.) | Třinec – Zlín 2:6 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:2 (1:1, 2:0, 1:1)
HC Motor České Budějovice
Sobota 15.11.2014, 16:00 • Svijanská aréna, Liberec • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    54:35
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté rychle využívají přesilovou hru a prohrávají už jen o dvě branky. Vráblík oslovil KARLA SCHMIDMAYERA, který z mezikruží dává druhý gól Budějovic. Asistence: Natan Vráblík.
     
    44:55
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři přidávají už čtvrtý gól a pomalu kráčejí k desáté výhře v řadě! Kačírek poslal touš na modrou, kde se ho ujal ADAM VELECHOVSKÝ a dokázal překonat svou střelou Němce. Asistence: Matyáš Kačírek, Filip Rubeš.
     
    39:34
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři si půl minuty před koncem vytvářejí dvoubrankový náskok! Zachar nabil JAKUBU MEČÍŘOVI na modrou, liberecký bek se napřáhl a propálil vše před sebou. Asistence: Marek Zachar.
     
    20:39
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí využili přesilovou hru a jdou opět do vedení! Mečíř vypálil od modré, dorážet se pokoušel ještě Wiencek. Puk se však odrazil k ZIKMUNDOVI MRÓZOVI, který z levé strany dokázal zavěsit pod víko. Asistence: Petr Wiencek, Jakub Mečíř.
     
    07:42
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Přichází srovnání od hostů po skvělé kombinaci v útočném pásmu! Schmidmayer poslal puk na volného JIŘÍHO KUBEŠE, který střelou od modré dokázal překonat Žajdlíka, jenž zřejmě puk neviděl. Asistence: Karel Schmidmayer.
     
    00:49
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři ukazují svou aktuální formu a dávají v první minutě úvodní branku! Jursa vyhrál trochu s obtížemi vhazování, k puku se pak dostal MATYÁŠ KAČÍREK za brankou a u tyčky dokázal přelstít budějovického gólmana. Asistence: Martin Jursa.

    Tomáš Dolejš

    Branky a nahrávky: 1. Kačírek (Jursa), 21. Mróz (Wiencek, Mečíř), 40. Mečíř (Zachar), 45. Velechovský (Kačírek, Rubeš) – 8. Kubeš (Schmidmayer), 55. Schmidmayer (Vráblík)


    Bílí Tygři Liberec: Žajdlík (Petruželka) – Mróz, Bednář, Klinger, Husa, Mečíř, Velechovský – R. Šír, Sviták, Rubeš, Wiencek, Černý, Nezbeda, Jursa, Zachar, Kačírek, Chlum, Hylena, Bělohorský
    HC Motor České Budějovice: Němec (Klestil) – Stehlík, Kadlec, Farka, Kubeš, Klinecký, Tintěra, Dvořák, Svoboda – Pánek, Schmidmayer, Vráblík, Bárta, Jiřinec, Bahula, Doktor, Fencl, Mašek, Vochozka

    Rozhodčí: Horinek – Zavřel, Bosák
    bahis siteleri