Čeljabinsk – Nižněkamsk 6:2 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
6:2 (0:2, 5:0, 1:0)
Neftěchimik Nižněkamsk
Sobota 15.11.2014, 13:00 • Yunost Sport Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Dmitrij Kosmačjov je ještě vyloučen na dvě minuty za držení a hosté jdou do tří.
     
    58:47
    Vylučovat se bude na obou stranách. Na straně domácích si jde odpočinout Danil Gubarev, na straně hostů je vyloučen Stanislav Alševskij. Oba hráči dostávají dvě minuty za hrubost. Bude se hrát 4 na 4.
    KONDRATěV - 6:2
     
    58:05
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru. Zpoza branky našel Čistov volného MAXIMA KONDRATĚVA, který se z bezprostřední blízkosti Sudnicina nemýlil. Asistence: Stanislav Čistov, Deron Quint.
     
    57:18
    Do přečíslení dvou na jednoho se dostali hosté. Pjotr Chochrjakov vzal zodpovědnost na sebe a zvolil střelu tahem, ale branku domácích vůbec netrefil.
     
    56:22
    Až nyní rozhodčí pískají a vylučují hostujícího Maxima Rybina za sekání. Domácí si tak ještě zahrají přesilovou hru.
     
    50:54
    Avizované vyloučení je tu. Na dvě minuty si odchází odpočinout Jaroslav Alševskij za faul kolenem.
     
    46:58
    Andrej Popov se utrhl na pravé straně a velkého úhlu se snažil zasunout kotouč mezi betony Sudnicina. Ten dlouho nevěděl kde má kotouč, který nakonec udržel před brankovou čarou.
     
    45:30
    Pavel Zdunov je vyloučen za naražení zezadu a oslabuje tak svůj tým.
     
    42:05
    Jaroslav Alševskij se dostal do bitky s Danilem Gubarevem. Oba hříšníci jsou vyloučeni na 2 + 2 minuty za hrubost.
     
    38:21
    Dan Sexton již sedí na trestné lavici a nabídl tak přesilovou hru Čeljabinsku.
     
    35:13
    Po dlouhé době se do šance dostali také hráči Neftěchimiku. Pjotr Chochrjakov dostal kotouč mezi kruhy, odkud vypálil tahem na branku Garnetta. Domácí gólman jeho pokus vykryl lapačkou. To byla veliká šance Nižněkamsku.
    ČISTOV - 5:2
     
    34:13
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají pátou branku. K odraženému kotouči se dostal kapitán domácích, STANISLAV ČISTOV, který napálil kotouč na branku a černý nesmysl zapadl za záda Sudnicina. Asistence: Konstantin Panov
     
    29:24
    Domácí budou mít navíc výhodu přesilové hry. Na dvě minuty je vyloučen Maxim Rybin za hákování.
    PANOV - 4:2
     
    26:01
    Na hostující straně dochází k výměně brankářů. Kolppanena nahrazuje Sudnicin.
     
    26:01
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Čeljabinsk přidává další branku a zvyšuje náskok na rozdíl dvou branek. Na pravé straně se dostal ke kotouči Piganovič, který tahem poslal kotouč na branku a tam ho tečoval KONSTANTIN PANOV přesně Kolppanenovi za záda. Asistence: Oleg Piganovič, Stanislav Čistov.
    POPOV - 3:2
     
    22:45
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    To je naprostá fantazie pro domácí, kteří otáčí utkání třemi góly během chvíle. ANDREJ POPOV zachytil kotouč v útočné třetině, poslal ho na volného Pestunova, který ho vrátil zpět na Popova, který poslal domácí do vedení 3:2. Asistence: Dmitrij Pestunov.
    RůŽIČKA - 2:2
     
    21:43
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Ke kotouči se dostal na pravé straně MARTIN RŮŽIČKA, který střelou z první nedal Kolppanenovi šanci. Dvoubrankový náskok Nižněkamsku je během chvíle pryč. Asistence: Igor Veličkin.
    GLINKIN - 1:2
     
    21:00
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí snižují kuriózní brankou. Od modré čáry vypálil Piganovič, který nastřelil ANTONA GLINKINA, od kterého se kotouč odrazil a vzduchem přeloboval hostujícího brankáře a zapadl přesně do branky. Asistence: Oleg Piganovič, Dmitrij Pestunov.
    SEXTON - 0:2
     
    19:51
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Tak to je tedy závěr v podání Neftěchimiku. Stapleton zavezl kotouč do útočné třetiny, kde bekhendem vypálil na branku, Garnett kotouč vyrazil před sebe, kde se odrazil od Milovzorova přímo na hůl volného DANA SEXTONA, pro kterého nebyl problém trefit odkrytou klec. Asistence: Tim Stapleton, Jegor Milovzorov.
    MILOVZOROV - 0:1
     
    18:30
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají z ničeho nic do vedení. Za brankou se puku ujmul Dan Sexton, který ho nahrál před branku, kde byl volný JEGOR MILOVZOROV, jehož rána pod břevno slavila úspěch. Asistence: Dan Sexton.
     
    16:31
    Od modré vypálil Quint, jehož ránu pouze ztlumil Kolppanen a kotouč mu propadl těsně vedle pravé tyče.
     
    10:58
    Je tu první vyloučení v dnešním utkání. Za nedovolené bránění usedá na trestnou lavici Aťjušov, který tak oslabuje svůj tým.
     
    00:46
    Na druhé straně si vyjel zpoza branky Čistov, dostal se před branku, ale tahem neprostřelil Kolppanena.

    Alan Šrámek

    Branky a nahrávky: 21. Glinkin (Piganovič), 22. Růžička, 23. Popov (Pestunov), 27. Panov (Piganovič, Čistov), 35. Čistov (Panov), 59. Kondratěv (Čistov, Quint) – 19. Milovzorov, 20. Sexton (Stapleton, Milovzorov)


    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Demčenko) – Quint, Borodkin, Davydov, Katičev, Aťjušov, Kondratěv, Piganovič – Popov, Pestunov, Glinkin, Osnovin, Zavaruchin, Čistov, Růžička, Gubarev, Bulis, Panov, Kokujov, Penkovskij, Veličkin
    Neftěchimik Nižněkamsk: Kolppanen (Sudnicin) – Kalašnikov, Berezin, Kosmačjov, Eronen, Jevsejenkov, Amirov – Stanislav Alševskij, Hennessy, Kulikov, Nikulin, Stapleton, Mnichovič, Rybin, Sexton, Chochrjakov, Milovzorov, Polygalov, Ivanov, Jaroslav Alševskij, Zdunov

    Rozhodčí: Gusev, Dejev – Birin, Čubykin
    bahis siteleri