Kladno – Chomutov 3:5 (kon.) | Šumperk – Kadaň 3:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Most 4:6 (kon.)
Litoměřice – Havířov 1:0 (kon.) | Prostějov – Motor ČB 3:7 (kon.) | Třebíč – Benátky n/J 1:2 (1:2 po s.n.)
Jihlava – Ústí n/L 5:2 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
3:5 (0:1, 1:2, 2:2)
Piráti Chomutov
Sobota 15.11.2014, 16:00 • ČEZ Stadion, Kladno • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:30
    Piráti právě vstřelili branku!
    To, co se nepovedlo před chvílí Gajovskému se nyní povedlo MARKOVI HOVORKOVI. Slovenský útočník dostal puk do obranného pásma domácích, odkud už se nemohl mýlit. Asistence: Nikola Gajovský.
     
    49:23
    Kladno právě vstřelilo branku!
    TOMÁŠ HORNA nejprve hledal, komu ze spoluhráčů přihraje a když zjistil, že nikdo není volný, tak to vzal na sebe. Obkroužil branku a střelou z otočky překonal Kopřivu. Asistence: Michal Lukáč.
     
    43:21
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Krásně secvičenou přesilovku ukázali domácí. Dragoun poslal kotouč přímo před bránu na Pituleho, který ale ještě prodloužil na druhou stranu pásma na MIROSLAVA HOŘAVU, který puk uklidil pěkně do odkrytého růžku. Asistence: Tomáš Pitule a Michal Dragoun.
     
    41:29
    Piráti právě vstřelili branku!
    BRYAN MCGREGOR si poradil zkušeně. Vymíchal Cháberu a poté přesně zakončil forhendový blafák.
     
    31:43
    Kladno právě vstřelilo branku!
    JAKUB STRNAD dostal v oslabení nádhernou přihrávku do jízdy, po které ujížděl úplně sám na Kopřivu. Kladenský útočník se však neunáhlil a zamířil přesně mezi betony chomutovského brankáře. Asistence: Tomáš Redlich.
     
    29:10
    Piráti právě vstřelili branku!
    První pokus LUKÁŠE KVĚTONĚ ještě na bránu nemířil, ale ten druhý už byl nekompromisní a zapadl nad Cháberovo rameno. Asistence: Ondřej Kaše a Jaroslav Koma.
     
    22:26
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chábera nedokázal udržet nepříliš svižnou střelu ve své výstroji a puk vypadl přímo před MARKA SIKORU, který už neměl těžkou pozici. Bez asistence.
     
    12:27
    Piráti právě vstřelili branku!
    Brankář Chábera nedokázal udržet střelu od modré z hole Skinnera a před bránou stojící ONDŘEJ KAŠE už neměl těžkou práci s uklizením kotouče do sítě. Asistence: David Kämpf a Martin Rýgl.
    Marken.cz

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 32. Strnad (Redlich), 44. Hořava (Pitule, Dragoun), 50. Horna (Lukáč) – 13. O.Kaše (Kämpf, Rýgl), 23. Sikora, 30. L.Květoň (O.Kaše, Koma), 42. McGregor (TS), 60. Hovorka (Gajovský)


    Rytíři Kladno: Chábera (Švihálek) – Látal, Kolářík, Růžička, Lukáč, Gutwald, Kužel – Hořava "A", Dragoun, Hlaváč, Tenkrát "C", Stach, Horna, Eberle "A", Pitule, Rudovský, Redlich, Švaňhal, Strnad, Dalecký
    Piráti Chomutov: Kopřiva (Strmeň) – Skinner, Rutta, Drtina "C", Rýgl, Mrázek, Koma, Šulák – Hřebejk "A", Gajovský, Hovorka "A", D.Kaše, Dušek, D.Květoň, Sinisalo, Sikora, McGregor, L.Květoň, Kämpf, O.Kaše

    Rozhodčí: Úlehla – Čížek, Křivohlavý

    Diváci: 3636
    bahis siteleri