Kladno – Chomutov 3:5 (kon.) | Šumperk – Kadaň 3:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Most 4:6 (kon.)
Litoměřice – Havířov 1:0 (kon.) | Prostějov – Motor ČB 3:7 (kon.) | Třebíč – Benátky n/J 1:2 (1:2 po s.n.)
Jihlava – Ústí n/L 5:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:2 (2:1, 1:1, 2:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Sobota 15.11.2014, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:08
    Ústí si v závěru zahraje přesilovou hru. Jakub Schejbal (JIH) dostává menší trest za krosček.
     
    54:14
    Lukáš Sáblík předvádí vynikající výkon. Nyní se přesunul k levé tyči, načež pokryl tvrdou Tůmovu ránu. Od domácího publika se mu dostává ovací.
     
    53:09
    Slovan si zahraje přesilovou hru. Marek Melenovský (JIH) obdržel menší trest za hákování.
     
    52:53
    Nnyí se ale do zakončení proháčkoval Rod. Ztroskotal ale na vynikajícím Sáblíkovi, který si prostor u levé tyče pohlídal.
     
    51:26
    Michal Petrásek (UNL) navíc dostává osobní trest za nesportovní chování.
    Marek MELENOVSKÝ - 5:2
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    51:26
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí směřují v vítězství. Pověstného "bůra" završil další přesnou tečí MAREK MELENOVSKÝ. Asistence: Petr Šidlík, Ondřej Malec.
     
    46:30
    Michal Důras se octl zcela sám před Petráskem. Domácí forvard mířil na vzdálenější tyč. SKórovat se mu ale nepodařilo, branku totiž vůbec netrefil.
    Marek MELENOVSKÝ - 4:2
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    40:23
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak to už je slibný náskok pro domácí. Petr Mocek vyslal od modré čáry tvrdou střelu, kterou těsně před Petráskem usměrnil za brankovou čáru MAREK MELENOVSKÝ. Asistence: Petr Mocek.
    David TŮMA - 3:2
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    38:57
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hosté snižují. DAVID TŮMA si počkal na přesnou Roubíkovu přihrávku a střelou z mezikruží překonal Sáblíka. Asistence: Jaroslav Roubík, Martin Vágner.
     
    38:07
    Přesilová hra pro Ústí. Petr Štěpánek (JIH) dostává menší trest za hrubost.
     
    34:11
    Petrásek drží akcie svého celku nad vodou. Nyní zblízka vychytal dobře postaveného Marka Prokše. Dukla ale pokračuje v ofenzivním snažení.
     
    33:15
    Na lavici hanby putje další ústecký borec. Kamil Černý (UNL) byl potrestán za vysokou hůl.
     
    32:20
    Krizová situace pro Ústí. Martin Vágner (UNL) dostává dvě minuty za hákování. Jak domácí naloží s touto velkou možností?
     
    32:06
    Bude se vylučovat. Za hákonání putuje na trestnou lavici Jaroslav Roubík (UNL).
    Petr MOCEK - 3:1
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    30:13
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí navyšují své vedení. Jakub Schejbal vydoloval puk u branky a posunul jej na PETRA MOCKA. Urostlý bek poté od modré čáry propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jakub Schejbal, Tomáš Čachotský.
     
    28:02
    Marek Melenovský se probil až do zakončení. Tváří v tvář brankáři Ústí ale nedokázal skórovat, Petrásek si jej vybruslil a bekhendový blafák zneškodnil.
     
    26:27
    Nyní přichází na řadu početní výhoda pro Duklu. Ladislav Gengel (UNL) se provinil držením hole.
     
    19:56
    Další trest pro domácí, hlavní sudí nasadil velmi přisný metr. Tomáš Čachotský (JIH) odjíždí na trestnou lavici, a to za držení protihráče.
    Martin VYSLOUŽIL - 2:1
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    18:22
    Dukla právě vstřelila branku!
    Branka je nakonec uznána, hlavní sudí po poradě s brankovým ukázal na středový kruh. Následná debata s oběma kapitány na celé situaci nic nezměnila. Jako střelec je tedy označen MARTIN VYSLOUŽIL. Hosté budou hrát v plném počtu. Asistence: Marek Melenovský.
     
    18:22
    Martin Vysloužil nyní dorážel z těsné blízkosti. Nepodařilo se mi ale zamířit do černého, orazítkoval pouze břevno. Červené světlo se rozsvítilo, ale hlavní sudí rozpažil. Nyní se cleá situace bude řešit s brankovým sudím, kterého si arbitr duelu nechal zavolat.
     
    17:14
    Vylučovat se bude také na straně soupeře. Za držení protihráče odjíždí pykat David Merta (UNL). Jak si Dukla s touto situací poradí?
    Petr PŘEUČIL - 1:1
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    14:36
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno. Ladislav Gengel vypálil od modré čáry nepříliš výrazný projektil. Směr letu však změnil PETR PŘEUČIL, který puk tečoval za Sáblíkova záda. Asistence: Ladislav Gengel, Jakub Pořický.
     
    12:18
    Merta se octl v těsné blízkosti Sáblíka, avšak ve vynikající pozici trefil pouze hruď domácího muže v masce. Hnedle poté červenolžutí vyhodili.
     
    11:39
    Další trest pro domácí hráče. Za hákování odjíždí pykat Petr Mocek (JIH).
    Marek PROKŠ - 1:0
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    07:12
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení. Při hře čtyř proti čtyřem uháněli do přečíslení Jakub Schejbal a MAREK PROKŠ. Druhý jmenovaný poté bleskovou ranou z voleje překonal Petráska. Asistence: Jakub Schejbal, Roman Mikeš.
     
    07:05
    Další vyloučení. Petr Šidlík (JIH) si odchází odpočinout za krosček. Současně putuje na trestnou lavici také ústecký Ladislav Gengel (UNL), a to za držení hole.
     
    04:26
    Tomáš Čachotský vyjel zpoza branky a pokusil se zakončit bekhendem. Tuto ránu ale Petrásek vytěsnil. Stejně tak si počínal při střele Jakuba Mataie. Domácí útočník měl výtečnou pozici. Navzdory tomuto faktu ale selhal.
     
    01:50
    Hosté si zahrají první přesilovou hru utkání. Za podražení putuje natrestnou lavici navrátilec do sestavy Marek Prokš (JIH). Jak hosté s touto možností naloží?
    Marken.cz

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 8. Prokš (Schejbal, Mikeš), 19. Vysloužil (Melenovský), 31. Mocek (Schejbal, Čachotský), 41. Melenovský (Mocek), 52. Melenovský (Šidlík, Malec) – 15. Přeučil (Gengel, Pořičký), 39. Tůma (Roubík, Vágner)


    HC Dukla Jihlava: Sáblík (Kacetl) – Mocek, Dobrovolný, Kaláb, Štebih, Čáp, Schejbal, Šidlík – Důras, Čachotský, Diviš – Melenovský, Malec, Matai – Vysloužil, Prokš, Přidal – Mikeš, Štěpánek
    HC Slovan Ústí nad Labem: Petrásek (Volke) – Zdvořáček, Smetana, Vágner, Černý, Brož, Kolafa – Kuchynka, Gengel, Kopta, Vávra, Tůma, Rod, Pořický, Přeučil, Kloz, Roubík, Baranek, Merta

    Rozhodčí: Jeřábek, ml. – Barteček, Vengřín
    bahis siteleri