Klášterec nO – Bílina 8:3 (kon.) | Řisuty – Vrchlabí 6:5 (kon.) | Mor. Budějovice – Jablonec n/N 0:5 (kon.)
Poruba 2011 – Přerov 3:4 (po pr.) | Nový Jičín – SHK Hodonín 4:3 (kon.) | Technika Brno – Frýdek-M. 10:4 (kon.)
Břeclav – Vsetín 3:5 (kon.) | Val. Meziříčí – Opava 2:3 (kon.) | Kolín – Trutnov 1:2 (po pr.)
Klatovy – Kobra 0:4 (kon.) | Sokolov – Jindř. Hradec 6:2 (kon.) | Pelhřimov – Žďár n/S 3:2 (po pr.)
Děčín – Nymburk 0:4 (kon.)
po prodl.
HC RT TORAX Poruba 2011
3:4 (0:0, 1:2, 2:1 - 0:1)
HC ZUBR Přerov
Sobota 15.11.2014, 17:00 • ZS SAREZA, Ostrava – Poruba. • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:26
    Přerov právě vstřelil branku!
    Je hotovo! Přerov, který třikrát v utkání neudržel vedení, se nakonec raduje z cenného vítězství. ZDENĚK SEDLÁK ukázal důraz u porubské levé tyče a na několik pokusů dokázal procpat kotouč za záda bezmocného Gleicha. Asistence: Jiří Goiš.
     
    47:28
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba předvedla, jak má vypadat přesilová hra. Několik rychlý přihrávek skrz obrannou třetinou Zubrů a na konci přesná přihrávka Peslara na MARKA SLAVÍKA, který se z první trefil od levého kruhu naprosto přesně. Začínáme znovu prakticky od začátku. Asistence: Jakub Peslar, Aleš Kilnar.
     
    45:11
    Přerov právě vstřelil branku!
    Radost vydržela porubským hokejistům pouhých 101 sekund. Hosté jdou už potřetí v zápase do vedení, když si za porubskou obranu sjel až k tyči RADEK PROCHÁZKA, který střelou z první nedal Gleichovi prakticky žádnou šanci. Asistence: David Šebek, David Šťastný.
     
    43:30
    Poruba právě vstřelila branku!
    Znovu se potvrdilo staré známé pravidlo "Nedáš – dostaneš". Zatímco na jedné straně trefil Dostálek pouze břevno, na druhé se na modré opřel do puku MILAN OVŚÁK, jehož tvrdý projektil skončil až za zády Slováka. Poruba podruhé srovnává krok. Asistence: Jan Chaloupka, Aleš Kilnar.
     
    38:11
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté jdou podruhé v utkání do vedení. Michal Gleich propustil za svá záda nenápadnou střelu z boku v podání JANA KOLÁŘE. Přerovští hokejisté tak mají znovu velký důvod k radosti, naopak RT TORAX musí dotahovat manko. Asistence: Jiří Polák.
     
    31:17
    Poruba právě vstřelila branku!
    V Porubě máme srovnáno! Domácí se prosazují po takřka sto minutách hry. Na konci pohledné a rychlé akce stál JAN CHALOUPKA, jenž zužitkoval Hulvovy přihrávky a z první poslal puk přesně mezi Slovákovy betony. Asistence: Jakub Hulva, Jakub Peslar.
     
    23:56
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerovský nápor ale nakonec vedl k vedoucí trefě. Zubři tak využívají přesilovou hru, když domácí obrana už byla evidentně unavená a nechala v předbrankovém prostoru volného VLASTIMILA DOSTÁLKA, pro nějž nebyl problém zamést puk do sítě. Asistence: Radomír Pala, Michal Popelka.
    Branky a nahrávky: 32. Chaloupka (Hulva, Peslar), 44. Ovšák (Chaloupka, Kilnar), 48. Slavík (Peslar, Kilnar) – 24. Dostálek (Pala, Popelka), 39. Kolář (Polák), 46. Procházka (Šebek, Šťastný), 63. Sedlák (Goiš)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Gleich (Pater) – Puškár, Vajda, Šindelář, Slavík, Javín, Peslar, Ovšák – Kilnar, Červenka, Buček, Chaloupka, Hulva, Zachar, Sedlář, Vrána, Vaněk, Pavlačka.
    HC ZUBR Přerov: Slovák (Vojtek) – Pala, Osina, Vlček, Janota, Kudělka, Polák, Zbořil, Andrýsek – Goiš, Popelka, Dostálek, Šebek, Procházka, Šťastný, Kolář, Sedlák, Málek, Školoud, Š. Kratochvíl, M. Kratochvíl.

    Rozhodčí: Škach – Novotný, Vožda
    bahis siteleri