Klášterec nO – Bílina 8:3 (kon.) | Řisuty – Vrchlabí 6:5 (kon.) | Mor. Budějovice – Jablonec n/N 0:5 (kon.)
Poruba 2011 – Přerov 3:4 (po pr.) | Nový Jičín – SHK Hodonín 4:3 (kon.) | Technika Brno – Frýdek-M. 10:4 (kon.)
Břeclav – Vsetín 3:5 (kon.) | Val. Meziříčí – Opava 2:3 (kon.) | Kolín – Trutnov 1:2 (po pr.)
Klatovy – Kobra 0:4 (kon.) | Sokolov – Jindř. Hradec 6:2 (kon.) | Pelhřimov – Žďár n/S 3:2 (po pr.)
Děčín – Nymburk 0:4 (kon.)
konec
HC Technika Brno
10:4 (3:1, 4:2, 3:1)
HC Frýdek-Místek
Sobota 15.11.2014, 17:00 • Sportcentrum Lužánky • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:11
    Technika právě vstřelila branku!
    Desítka je na světě a gól domácích padl ve standardním počtu hráčů na hřišti, čemuž se ani nechce věřit. Přihrávku Zábranského využil navrátilec do sestavy VLASTIMIL ODEHNAL, který přesně po roce nastoupil do soutěžního mače a rovnou se raduje z gólu. Asistence: Martin Zábranský, Ivo Crhák.
     
    49:33
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Tak přesilovka zhodnocena i na druhé straně, dnes je to skutečně duel přesilovek. Střelecké dostihy neberou konce a tentokrát loví puk ze sítě Novák, který nedokázal zasáhnout po střele JAROMÍRA GOGOLKY. Asistence: Marek Kopún, Petr Vacula.
     
    45:34
    Technika právě vstřelila branku!
    Bude to znít jako klišé, ale opět je využitá brněnská přesilovka. Celkově pátá a opět to bylo sehrané velmi rychlé. Havíř našel před bránou ONDŘEJE LÁTALA, jehož střela skončila v síti bezmocného gólmana Kubáně. Asistence: David Havíř, Vlastimil Odehnal.
     
    41:32
    Technika právě vstřelila branku!
    Tak to vypadá na solidní nadílku. Osmou branku Brna dává OLDŘICH HEŽA, který si najel před bránu, a ač tísněn, dokázal zakončit nad vyrážečku brankáře. Tentokráte opět Kubáně, který se vrátil po jednotřetinovém intermezzu zpět do klece. Asistence: Martin Zábranský, Petr Štindl.
     
    39:15
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Tak i hosté se dočkali gólů z přesilovky. Gólové hody neberou konce a nyní musel kapitulovat Novák. Křiznou přihrávku k levé tyči dostal DAVID SAMIEC a bez větších starostí překonal marně se přesunujícího Nováka. Asistence: Jakub Teper, Lukáš Prokop.
     
    38:08
    Technika právě vstřelila branku!
    Další krásná trefa v hostující kleci. Benýšek vtipně pustil puk pod sebe na obránce ŠTĚPÁNA KOUKALA, jehož bomba vymetla opět pavučiny v Horváthově bráně. Ještě tam byl drobná příhra s Brzobohatým, nic to nemění na faktu, že Koukalova dělovka skončila v síti a mladý bek se raduje z první branky v Technice Brno. Asistence: Michal Brzobohatý a Karel Benýšek.
     
    30:46
    Technika právě vstřelila branku!
    Střelnice pokračuje, tohle byla další parádní trefa brněnského hráče. KAREL BENÝŠEK si najel k hranici pravého kruhu a parádní ranou vymetl levou šibenici Horváthovy svatyně. Asistence: Michal Brzobohatý, David Havíř.
     
    28:13
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Že by se ještě hosté dostali zpátky do hry. Nyní zůstal zcela sám před Novákovou bránou JAN MAMULA, který si položil brněnského brankáře a poslal puk za jeho záda. Obrana Techniky nyní poněkud polevila a nechala mu prostor. Asistence: Petr Vacula.
     
    24:08
    Technika právě vstřelila branku!
    Neskutečné věci. Opět vyhrané buly a velmi rychle využitá přesilovka. Tentokrát to byl dokonalý rozbor frýdecko-místecké obrany. Zábranský poslal kotouč na modrou, Štindl si zkušeně počkal na najetí OLDŘICHA HEŽI, který sám před bránou nezaváhal a poslal puk mezi Horváthovy betony. Asistence: Petr Štindl a Martin Zábranský.
     
    21:08
    Technika právě vstřelila branku!
    A je i potřetí. Tak to je neuvěřitelné, Technika dokázala přetavit další početní výhodu, když Brzobohatý vyhrál buly přesně na PETERA BUSTINA a slovenský hokejista svižnou střelou překonal střídajícího Horvátha. Tak ani on se bez čistého konta dlouho neobešel. Asistence: Michal Brzobohatý, David Havíř.
     
    18:38
    Technika právě vstřelila branku!
    A i v tomto případě je přesilovka bleskově zhodnocena. MARTIN ZÁBRANSKÝ si přijel pro odraženou obránce Štindla a před Kubáněm neměl výraznější problém dopravit kotouč do jeho klece. Frýdecký brankář se sice natahoval, ale ke vzdálenější tyči se jeho přesun konal pozdě. S tím se nedalo nic dělat. Asistence: Petr Štindl, Oldřich Heža.
     
    14:18
    Technika právě vstřelila branku!
    No to se podívejme. Ačkoliv byl v posledních minutách mírně aktivnější Frýdek, radují se domácí, kteří jsou v ofenzivě podstatně produktivnější. Před Kubáňovou bránou se zjevil PETR JURČA, jenž přebral přihrávku z kruhů a pak parádně zakončil bekhendem do šibenice. Střela brněnského kanonýra se tedy povedla. Asistence: Jiří Pargáč.
     
    09:07
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    A tak udeřilo na druhé straně. Hosté nehrají v první třetině vůbec špatně a dočkali se vyrovnání. Od modré napřáhl JAKUB TEPER a trefil se naprosto přesně. Novák puk registroval na poslední chvíli a puk mu skončil v horních patrech brány. Asistence: David Samiec, Petr Lipina.
     
    07:29
    Technika právě vstřelila branku!
    Početní výhoda byla využita za šest vteřin. Látal vyhrál buly, poslal puk na modrou pro Havíře, který se neunáhlil a počkal si na PETRA ŠTINDLA, jehož bomba zapadla přesně do sítě. Kubáň vůbec nic neviděl a poprvé je tak překonán. Asistence: David Havíř, Ondřej Látal.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 8. Štindl (Havíř, Látal), 15. Jurča (Pargáč), 19. Zábranský (Štindl, Heža), 22. Bustin (Brzobohatý, Havíř), 25. Heža (Štindl, Zábranský), 31. Benýšek (Brzobohatý, Havíř), 39. Koukal (Brzobohatý, Benýšek), 42. Heža (Zábranský, Štindl), 46. Látal (Havíř, V. Odehnal), 53. V. Odehnal (Zábranský, Crhák) – 10. Teper (Lipina, Samiec), 29. Mamula (Vacula), 40. Samiec (Teper, Prokop), 50. Gogolka (Kopún, Vacula)


    HC Technika Brno: Novák (Chvátal) – Klimeš (C), Štindl, Havíř, L. Odehnal, Koukal – Brzobohatý, Pargáč, Jurča, Crhák, Čtvrtníček, Zábranský, Heža, Benýšek, V. Odehnal, Bustin, Látal. Trenér: Roman Kaňkovský.
    HC Frýdek-Místek: Kubáň (21. Horváth, 41. Kubáň) – Teper, Jindřich, Krutil, Černin, Podešva, Prokop – Lipina, Zedník, Stránský (C), Gogolka, Kopún, Slovák, Sluštík Samiec, Mach, Mamula, Vacula. Trenér: Miroslav Kameník.

    Rozhodčí: Held – Klein, Linhart

    Diváci: 100
    bahis siteleri