Třinec – Vsetín 7:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
7:1 (1:1, 3:0, 3:0)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 15.11.2014, 13:00 • WERK ARENA • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    51:32
    Třinec právě vstřelil branku!
    A domácí nabídnutou šanci využívají. Po přihrávce Papaje poslal kotouč za brankovou čáru DAN PRZYBYLA. Asistence: Michal Papaj.
     
    44:55
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ta to byla krásná, ale především prudká a přesná střela v podání RENÉHO NAJSARA, jenž se dostal k volnému kotouči na vrcholku kruhů, na nic nečekal, vypálil a prostřelil Sachra. Asistence: Kamil Klocek, Michal Papaj.
     
    41:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    Pátý kotouč končí v brance Vsetína. Ránu Rufera od modré dorazil do sítě MICHAL PAPAJ. Asistence: Filip Rufer, René Najsar.
     
    39:56
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři skórují krátce po skončení vlastního oslabení. Kotouč po střele DANA PRZYBYLY zamířil nad ramenem Sachra přímo pod horní tyč. Bez asistence.
     
    35:42
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak tohle se JANU HLADONÍKOVI povedlo. Nejprve natáhl Sachra k pravé tyči, kde vsetínský gólman pravděpodobně očekával střelu, ale třinecký útočník rychle objel branku a poslal kotouč do sítě u opačné tyčky. Asistence: Jakub Adámek.
     
    20:22
    Třinec právě vstřelil branku!
    To je tedy start do druhé periody. JAN HLADONÍK hned po vyhraném vhazování zamířil před branku Vsetína a vykoupal Sachra. Asistence: Jan Kalus.
     
    14:23
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A máme srovnáno. Oceláři dlouho zmatkovali v rozehrávce a to dokázali hosté potrestat. Střelu Paťavy dokázal Ochman vyrazit, ale na dorážku ADAMA ZETOCHY už neměl nárok. Asistence: Daniel Paťava.
     
    02:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    Z první vážnější šance se Oceláři dostávají do vedení. Od modré vypálil TIMOTEJ MARGUŠ a kotouč prosvištěl až za brankovou čáru. Asistence: Jakub Adámek, Jan Kalus.

    Martina Sikorová

    Branky a nahrávky: 3. Marguš (Adámek, Kalus), 21. Hladoník (Kalus), 36. Hladoník (Adámek), 40. Przybyla, 42. Papaj (Rufer, Najsar), 45. Najsar (Klocek, Papaj), 52. Przybyla (Papaj) – 15. Zetocha (Paťava)


    HC Oceláři Třinec: Ochman (Prokop) – Adámek, Klocek, Horák, Radzienciak, Marguš, Rufer – Najsar, Korčák, Raška, Przybyla, Kalus, Plandor, Tománek, Papaj, Indrst, Hladoník
    VHK ROBE Vsetín: Sachr (42. Kořenek) – Mikulenčák, Jenáček, Ondračka, Nadymáček, Kollár, Ševčík – Kristek, Koňařík, Zetocha, Sedláček, Gorás, Cabák, Půček, Paťava, Paroušek, Fajkus, Vilém, Hrňa

    Rozhodčí: Krenželok – Bojda, Puczok

    Diváci: 112
    bahis siteleri