Znojmo – Lublaň 7:3 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
7:3 (1:1, 3:1, 3:1)
HK SŽ Olimpija Lublaň
Sobota 15.11.2014, 15:30 • Zimní stadion Znojmo • Erste Bank Young Stars League
Partner:
     
    59:01
    Orli právě vstřelili branku!
    Sedmou branku si připisuje DOMINIK SYNEK, který z kruhu poslal kotouč do prázdné brány.
    Asistence: Zbyněk Horák.
     
    55:21
    Orli právě vstřelili branku!
    JIŘÍ LANDER překonává hostujícího brankáře přesnou střelou ke vzdálenější tyčce, odkud se puk odrazil a rozvlnil síť Kmeticovy branky.
    Asistence: Jakub Švanda.
     
    42:54
    Olimpija právě vstřelila branku!
    ANDRAZ KOMPOLSEK ujel domácí obraně a sám se postavil proti znojemskému brankáři. Kotouč si pak našel cestičku za brankovou čáru kolem betonu.
    Bez asistence.
     
    41:24
    Orli právě vstřelili branku!
    A je tu pátý gól v utkání ze strany domácího celku! ZBYNĚK HORÁK pohotově překonává hostujícího gólmana a pojišťuje orlí vedení v zápase.
     
    38:26
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo navyšuje své vedení. Zajíc poslal za bránou zadovku na DOMINIKA SYNKA. Brankář si spíše hlídal Zajíce a přihrávka jej tak překvapila, že se nestihl vrátit ke druhé tyčce, odkud v pohodě zasunul Synek. Asistence: Marc Zajíc.
     
    33:18
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak to je dokonalý obrat ve skóre a snad nám přinese i oživení hry. Znojemské přečíslení završil JOSEF KRCHO, jenž střelou nad lapačku posílá své barvy do vedení. Asistence: Bronislav Fruhwirt a Jiří Svatuška.
     
    31:18
    Orli právě vstřelili branku!
    V signalizované výhodě se dostal do úniku po křídle MARC ZAJÍC a sám před Kmeticem nezaváhal a opět vyrovnává skóre. Asistence: Milan Křípal.
     
    24:24
    Olimpija právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen Slovinci využívají dlouhou početní výhodu. Už unavenou znojemskou bránící čtveřici přelstil Ilic, který našel na modré nehlídaného ZANA LUKU SPRCICE, který si sjel níže ke kruhu a tvrdou ránu propálil Use. Asistence: Luka Ilic.
     
    10:04
    Orli právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno! TOMÁŠ RAČICKÝ posílá kotouč ke vzdálenější tyčce, odkud bezpečně zaplul za záda hostujícího gólmana.
    Asistence: Dominik Synek.
     
    07:04
    Olimpija právě vstřelila branku!
    Hosté vyhráli buly před domácím brankářem a ihned se pustili do útoku. Jako první se Use snažil překonat Hadzic. Kotouč proletěl mezi Usovými betony a odrazil se od levé tyčky ven před bránu. Tam už ale stál připravený LUKA ILIC, který mířil prakticky do prázdné brány. Domácí brankář už neměl čas se přesunout a gólu zabránit.
    Asistence: Sebastijan Hadzic, Zidan Gal.

    Petra Matůšová

    Marcela Procházková

    Branky a nahrávky: 11. Račický (Synek), 32. Zajíc (Křípal), 34. Krcho (Fruhwirt, Svatuška), 39. Synek (Zajíc), 42. Horák, 56. Lander (Švanda), 60. Synek (Horák) – 8. Ilic (Hadzic, Gal), 25. Srpcic (Ilic), 43. Kompolsek


    HC LERAM Orli Znojmo: Us (Daňo) – Mandát, Pospíšil, Švanda, Nahodil, Křípal, Klačko, Cílek – Račický, Zajíc, Synek – Krcho, Lander, Svatuška – Hačecký, Horák, Fruhwirt – Toman, Forman
    HK SŽ Olimpija Lublaň: Kmetic (Spreitzer) – Kompolsek, Gal, Srpcic, Krasovec, ZIbelnik, Oblak, Mrzlikar – Hadzic, Subic, Ilic – Sitar, Snoj, Vincec – Sever, Koncilja, Plesko – Gruden.
    bahis siteleri