West Ham – Swansea 3:1 (kon.) | Aston Villa – Leicester 2:1 (kon.)
konec
Aston Villa FC
2:1 (1:1)
Leicester City
Neděle 07.12.2014, 17:00 • Villa Park, Birmingham • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
    Gólman Schmeichel dělal, co mohl, ale Leicester stejně znovu prohrál. „Nemáme ještě na Premier League. Ale musíme věřit sami v sebe,“ uvedl po utkání:

     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy nashledanou. (19:02:56)
     
    Ačkoli se před utkáním mohlo zdát, že se bude odehrávat především dost opatrná bitva, konal se přesně opačný zápas. Divoká byla především poslední třetina celého tohoto zajímavého střetnutí, ve které měly oba týmy hned několik šancí, ale šťastnější nakonec byla Aston Villa, která o svém vítězství rozhodla zásluhou branky Alana Huttona.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Další tutovka pro Leicester! Wood se dostal k odraženému míč zhruba pět metrů za vápnem a ihned ho z voleje poslal na bránu. Guzan by se asi jen marně natahoval, naštěstí pro něj střela skončila jen vedle.
     
    90+2
    Domácí šetří cenné vteřinky, teď Hutton bude vhazovat. Leicester bude zase složitě získávat míč.
     
    90+1
    Míč se snášel obloučkem do vápna Aston Villy, tam se tlačil jeden z útočníků hostujícího celku, jenže u balónu byl dříve gólman Guzan.
     
    90
    Další žlutá karta pro Agbonlahora (ASV). Domácí jsou pod neuvěřitelným tlakem, Leicester se tlačí za vyrovnáním.
     
    89
    Náhradníkovi Bacunovi se v šanci uspět nepodařilo, takže odkopávat od branky bude Schmeichel. Ten logicky pospíchá, jeho týmu nezbývá moc času.
     
    88
    Cambiasso se dostal k nůžkám ve vápně, Okore Argentince nedůrazně bránil. Naštěstí pro domácí jeho pokus skončil mimo.
     
    86
    Hosté podnikají nebezpečné výpady, jako by jim oslabení velkým způsobem pomohlo. Aston Villa se v tuto chvíli jenom brání.
     
    85
    Obrovská šance domácího celku! Míč poskakoval v šestnáctce, Leicesteru se nepodařilo balón odkopnout do bezpečí, a k zakončení se dostal Grealish. Ten vypálil ostrou jedovku a tu mu zneškodnil buď Schmeichel, nebo jeden z obránců. Hosté přežili klinickou smrt.
     
    84
    Leicester zahrával dva rohové kopy. A zatímco první centr hodně nebezpečně prosvištěl šestnáctkou, druhý se dostal k nohám Cambiassa, jenž zakončit nedokázal.
     
    83
    I v deseti ale hosté tlačí! Teď měla Aston Villa velké štěstí, že střela Jamese zamířila těsně vedle. Zřejmě byla i malinko tečovaná. Ale Guzan se mezi třemi tyčemi určitě zalekl.
     
    81
    Hutton (ASV) je rovněž potrestán žlutou kartou. S Koncheskym se totiž málem popral, zřejmě mu i řekl pár nevybíravých slov.
     
    80
    A Leicester má možná po zápase. Potyčka mezi oběma týmy totiž vyústila v červenou kartu. Tu obdržel Konchesky (LEC), který surově skopl v nepřerušené hře Huttona.
     
    78
    Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Jeff Schlupp, přichází Marc Albrighton.
     
    78
    Po následném rohovém kopu se Schmeichel opět musel potit. Centr Grealishe doletěl na hlavu Clarka, který mířil k pravé tyčce, tam však znovu zasáhla gólmanova rukavice.
     
    77
    Schmeichel a jeho další perfektní zákrok! Bentekemu dnes prostě není přáno. Grealish poslal z levé strany jemný oblouček na zadní tyč, kde se ocitl belgický útočník, jenž však z blízkosti soupeřova brankáře nepřekonal.

    Patrik Sandev

    Branky: 17. Clark (A. Westwood), 71. Hutton (Benteke) – 13. Ulloa

    Karty:   34. N´Zogbia (ASV), 75. C. Sánchez (ASV), 81. Hutton (ASV), 90. Agbonlahor (ASV) – 41. Vardy (LEC), 59. Cambiasso (LEC), 60. Schlupp (LEC), 71. Wasilewski (LEC)   80. Konchesky (LEC)


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 9:6.
    Aston Villa FC: Guzan – Hutton, Okore, Clark, Cissokho – Cleverley (62. Grealish), A. Westwood (44. Richardson), C. Sánchez – N´Zogbia (76. Bacuna), Benteke, Agbonlahor.
    Náhradníci: Given – Bacuna, Herd, Richardson, Lowton, Robinson, Grealish.

    Leicester City: Schmeichel – Simpson, Moore, Wasilewski, Konchesky – Mahrez, James, Cambiasso, Schlupp (78. Albrighton) – Ulloa (46. Nugent), Vardy (66. Wood).
    Náhradníci: Hamer – Drinkwater, King, Albrighton, Powell, Nugent, Wood.

    Rozhodčí: Pawson – McDonough, Bryan
    bahis siteleri