Rayo Vallecano – Sevilla 0:1 (kon.) | Barcelona – Espanyol 5:1 (kon.) | Villarreal – Real Sociedad 4:0 (kon.)
Granada – Valencia 1:1 (kon.)
konec
Rayo Vallecano
0:1 (0:1)
Sevilla FC
Neděle 07.12.2014, 12:00 • Estadio del Rayo Vallecano, Madrid • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno! Ve druhém poločase Rayo postupně převzalo iniciativu. Za zmínku stojí také několik dobrých domácích příležitostí. Vallecano může litovat především závěru, v němž se ve stoprocentní šanci selhal Manucho. Jediným střelcem tak zůstal Carlos Bacca. Rayo podlehlo Seville těsně 0:1. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 3:6 (13:52:38)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Hraje se na útočné polovině Sevilly. Zdá se, že je o vítězi duelu rozhodnuto, hosté si počínají velmi zkušeně. Nutno však podotknout, že mnohokrát měli v tomto duelu namále.
     
    90+3
    Manucho si poté ve vzdušném souboji pomohl nedovoleným zákrokem, což hlavnímu sudímu neuniklo. Beto (SEV) si poté poněkud ledabyle počínal s rozehrávkou, za což dostává karetní trest.
     
    90+2
    Po rohovém kopu z pravé strany nastal před brankou Sevilly velký zmatek, který nakonec hosté uhasili. To vše ale za cenu další standardní situace.
     
    90+1
    Sevilla kombinuje ve velké vzdálenosti od vlastní branky, což jí velmi vyhovuje. Hostům nyní utíká čas jen velmi pomalu. Rayo se navíc znovu tlačí do útoku.
     
    90
    K základní hrací době utkání se budou nastavovat čtyři minuty. Přinesou něco zajímavého?
     
    89
    Hra se mírně uklidnila, bojuje se především v okolí středového kruhu, kde ani jedné z družin žádné ne¨bezpečí nehrozí. Poslední minuta základní hrací doby.
     
    88
    Centr se ale vůbec nepovedl, lapil jej Beto. Do kocne utkání již příliš mnoho času nezbývá. Sevilla přesto s největší pravděpodobností ještě horké chvilky zažije.
     
    87
    Tak to je kritická situace pro hosty. Carriço (SEV) dostal po svém zákroku druhou žlutou kartu, což znamená cestu do sprch. Vallecano má navíc výhodu v podobě volného kopu.
     
    86
    Rayo mohutně finišuje, Sevilla má skutečně co dělat. zatím se ale domácím nedaří skórovat. Velkou šanci před malou chvílí spálil Manucho.
    Manucho měl na kopačce vyrovnání
     
    85
    Manucho byl velmi blízko vyrovnání. Z levé strany dostal na hlavu vynikající balon. Zakončil ale prachbídně, hlavička zamířila nad branku. A to navzdory faktu, že byla více než půlka branky zcela prázdná.
     
    84
    Další kombinace Raya končí v zámezí. O výkop se tak postará Beto, který pochopitelně nikam nepospíchá. Uvidíme, co přinesou následující minuty.
     
    83
    Vallecano se prodíralo do zajímavé pozice, ovšem na poslední chvíli zasáhla pozorná obrana Sevilly, která balon odkopla do klidných vod. Alespoň na malou chvíli.
     
    82
    A střelec zatím jediné branky odchází střídat. Baccu v poli nahradí Gameiro.
     
    82
    Emoce planou. Za další nemístné poznámky dostává karetní trest Bacca (SEV).
     
    82
    Kakuta poslal z pravé strany vynikající balon za obranu na Morena, kterému ale naneštěstí pro domácí balon utekl. O výkop od branky se tak postará Beto.
     
    81
    Vallecano využívá i poslední možnost střídaní. ze hřiště odchází Insúa, kterého nahradí Moreno.

    Libor Kucza

    Branky: 8. Bacca (Pareja)

    Karty:   15. Trashorras (VLL), 33. Baena (VLL), 36. Ba (VLL), 73. Manucho (VLL) – 30. Krychowiak (SEV), 40. Pareja (SEV), 65. Banega (SEV), 77. Carriço (SEV), 82. Bacca (SEV), 90+3. Beto (SEV)   87. Carriço (SEV)


    Rayo Vallecano: Álvarez – Insúa (81. Moreno), Ba (61. Jozabed), Amaya, Quini – Trashorras (C), Baena (60. Manucho) – G. Kakuta, Bueno, Aquino – Baptistão.
    Náhradníci: Campos – Jozabed, Manucho, Licá, Moreno, N. Martínez, Morcillo.

    Sevilla FC: Beto – Coke, Pareja, Carriço, Figueiras – Krychowiak (72. Arribas), Mbia – J. Reyes (C) (62. Vidal), Banega, Vitolo – Bacca (82. Gameiro).
    Náhradníci: S. Rico – Aspas, Den. Suárez, Arribas, F. Navarro, Vidal, Gameiro.

    Rozhodčí: Álvarez – Gallego, Barranco

    Diváci: 11604
    bahis siteleri