Neapol – Empoli 2:2 (kon.) | Atalanta BC – Cesena 3:2 (kon.) | Janov – AC Milán 1:0 (kon.)
Parma – Lazio 1:2 (kon.) | Inter – Udinese 1:2 (kon.)
konec
Atalanta Bergamo
3:2 (1:2)
AC Cesena
Neděle 07.12.2014, 15:00 • Stadio Atleti Azzurri d'Italia, Bergamo • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno, u konce je strhující utkání. Cesena získala v první půli dvoubrankový náskok, avšak domácí stihli ještě vsítit kontaktní branku. V úvodu druhého poločasu pak dvěma slepenými góly zvrátili utkání ve svůj prospěch. Prosadili se Stendardo a Moralez. Tento stav vydržel až do konce utkání. Bergamo tak zcela zaslouženě zdolalo Cesenu 3:2. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on.line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 6:3 (16:53:01)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Na úrovni půlící čáry si nyní navíc hosté pomohli nedovoleně, čímž darovali Bergamu další cenné sekundy. Fotbalisté v pruhovaném se nikam neženou.
     
    90+1
    Atalanta volí nejlepší obranu, stále se tlačí dopředu. Cesena se nedostala za polovinu, což domácím plně vyhovuje. Zápas se nemilosrdně chýlí ke konci.
     
    90
    K základní hrací době se budou nastavovat tři minuty. Co přinesou?
     
    90
    Další žlutá karta. Renzetti (CSN) chtěl uhasit rychlý protiútok, což se mu pdoařilo pouze za cenu žluté karty. Rozehrávat bude domácí celek.
     
    89
    Moralez adresoval centr do velkého vápna, kde se do míče opřel Bianchi. Zakončoval však v záklonu, proto nemohl dát balonu optimální razanci. Nepříliš ostrý pokus tak Leali v poklidu lapil.
     
    88
    Dělová rána hostí končí mimo branku. Do konce základní hrací doby již skutečně moho času nezbývá. Sportiello s výkopem pochopitelně nepospíchá.
     
    87
    Moralez se dostal do slibné pozice, kterou chtěl vyřešit obloučkem, jímž by přehodil Lealiho. To se mu ale nepovedla, poslal svůj projektil vysoko nad.
     
    86
    Nyní se hraje převážně v okolí středového kruhu. Nic nenasvědčuje tomu, že by se Cesena tlačila do finálního tlaku. Bergamo zatím hru kontroluje velezkušeně.
     
    84
    Poslední střídání na straně Ceseny. Odpočinout si odchází Cascione, místo kterého si zahraje Tabanelli.
     
    83
    Bude se udělovat žlutá karta. Benalouane (ABC) podťal svého soka jako dobře rostlý dub, za což dostává žlutou kartu.
     
    82
    Tentokráte si domácí nerozumněli, míč doputoval do zámezí. Následovat bude odkop od hostující branky. Leali balon posílá daleko za půlící čáru.
     
    81
    Hosté střídají. Místo Brienzy naskočí do hry Almeida.
    Stendardo selhal ve stoprocentní příležitosti
     
    80
    Absolutně neskutečná situace. Po rohovém kopu z pravé strany hrací plochy hlavičkoval Migliaccio do levé tyče. Balon se poté odrazil ke Stendardovi, který měl zcela odrkytou branku. Z těsné blízkosti však nepochopitelně minul!
     
    79
    Bianchi se téměř dostal do slibné pozice. Tváří v tvář Lealimu však na psolední chvíli zasáhl hostující zadák, který balon vypích na rohový kop.
     
    78
    Opět hlavičkoval Bianchi. Ani tentokráte ale svou hlavičku nenasměroval mezi tři tyče. V ochozech to jen zahučelo.

    Libor Kucza

    Branky: 45+1. Benalouane (Cigarini), 50. Stendardo, 52. Moralez – 31. Defrel (Giorgi), 43. Defrel (Đurić)

    Karty:   13. Carmona (ABC), 83. Benalouane (ABC) – 33. Defrel (CSN), 49. Lucchini (CSN), 62. Giorgi (CSN), 74. De Feudis (CSN), 90. Renzetti (CSN)


    Atalanta Bergamo: Sportiello – Del Grosso, Cherubin, Stendardo, Benalouane – Gómez (46. Bianchi), Cigarini, Carmona, Zappacosta (32. D'Alessandro) – Moralez – Denis (C) (73. Migliaccio).
    Náhradníci: Avramov, Frezzolini – Bellini, Baselli, Bianchi, Biava, D'Alessandro, Grassi, Migliaccio, Molina, Spinazzola, Scaloni.

    AC Cesena: Leali – Capelli, Volta, Lucchini, Renzetti – Cascione (84. Tabanelli), De Feudis (C), Giorgi (69. Rodríguez) – Brienza (81. H. Almeida) – Defrel, Đurić.
    Náhradníci: Agliardi, Bressan – Cazzola, Carbonero, H. Almeida, Garritano, Coppola, Magnússon, Mazzotta, Rodríguez, Succi, Tabanelli.

    Rozhodčí: Di Bello – Tasso, Padovan
    bahis siteleri