West Ham – Swansea 3:1 (kon.) | Aston Villa – Leicester 2:1 (kon.)
konec
West Ham United
3:1 (1:1)
Swansea City
Neděle 07.12.2014, 14:30 • Upton Park, London • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    West Ham se v tabulce posunul na 3. místo, kde vydrží do zítřejšího večera, kdy se utká 4. Southampton s 5. Manchesterm United. Swansea zůstává v tabulce na 8. pozici. Děkuji Vám za pozornost a přeji hezký zbytek nedělního dne. (16:31:56)
     
    Rozhodčí Foy dnes naposledy foukl do píšťalky, a ukončil tak zajímavé utkání, ve kterém West Ham United zvítězil nad Swansea City, a to v poměru 3:1. Domácí tým byl aktivnější od úvodních minut, ale pak se v 19. minutě hosté dostali do útočné akce a z první střely na bránu dali gól, o který se zasloužil bývalý útočník pražské Sparty Bony Wilfried. West Ham se však nezalekl a ve 41. minutě vyrovnal Carroll na 1:1. Začátek druhého poločasu patřil znovu domácímu celku, který vyvíjel na soupeře tlak a snažil se o vedoucí gól, který přišel v 66. minutě, když se znovu trefil Carroll. V 68. minutě svým spoluhráčům zkomplikoval zápas brankář Fabiański, který vyfasoval červenou kartu, a Swansea tak dohrávala v deseti hráčích. Hosté se snažili s nepříznivým stavem něco udělat, ale marně, protože domácí tým se bránil pozorně. Navíc hru West Hamu oživil Sakho, jenž dvakrát trefil tyčku, ale v 87. minutě už se trefil přesně a nádhernou trefou zvýšil na 3:1. Do konce zápasu už se nic nestalo, a tak si domácí tým připsal důležité 3 body. Hosté tak odjíždí s prázdnou.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Downing ukázkově obehrál protihráče a poté poslal učebnicovou přihrávku do vápna, kde se do zakončení dostal Sakho, ale tentokrát si Tremmel připsal skvělý zákrok.
     
    90+2
    Hráčem utkání byl zvolen Andy Carrol.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o 5 minut.
     
    89
    Sakho se znovu ocitl v šanci, ale proti Tremmelovi tentokrát neuspěl.
     
    89
    Domácí tým zahrával rohový kop, ale ze standardní situace nic nevytěžil. Nicméně West Ham u balonu zůstává a pohybuje se s ním na soupeřově polovině.
    Diafra SAKHO - 3:1
     
    87
    West Ham právě vstřelil branku!
    DIAFRA SAKHO si řekl o přihrávku, dostal se přes dva bránící protihráče a poté předvedl neskutečnou parádu. SAKHO si totiž dovezl balon do vápna, kde ze své kopačky vyslal jedovatou střelu a Tremmelovi nedal žádnou šanci! SAKHO to provedl opravdu výtečně a jeho gól bude určitě kandidovat v nějaké soutěži o branku kola, týdne či měsíce.
     
    86
    Poslední změnu v sestavě udělali také hosté: na trávník přišel Dyer a opačným směrem odešel Rangel.
     
    85
    Máme tu avizované střídání: dohrál Kouyaté, místo kterého naskočil Collins.
     
    84
    Domácí tým připravuje poslední střídání, do hry půjde Collins.
     
    82
    Sigurðsson obdržel přihrávku od spoluhráče, dal si míč na levačku a poté vystřelil, ale trefil pouze bránícího protihráče.
     
    81
    Swansea měla další výhodu rohového kopu, ale tentokrát už branku soupeře neohrozila.
     
    81
    Tentokrát už hosté rozehráli nakrátko a drželi se na soupeřově polovině. Před Adriánovou svatyní nastal zmatek, ale domácí tým se ubránil.

    Lucie Rapantová

    Branky: 41. Carroll (Jenkinson), 66. Carroll (Downing), 87. D. Sakho (Carroll) – 19. Bony (Montero)

    Karty:   50. Routledge (SWN)   68. Fabiański (SWN)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 3:4.
    West Ham United: Adrián – Jenkinson (79. O´Brien), Tomkins, Reid, Cresswell – Kouyaté (85. Collins), Song – Downing, Nolan (C), E. Valencia (46. D. Sakho) – Carroll.
    Náhradníci: Jääskeläinen – O´Brien, Collins, Amalfitano, Cole, Zárate, D. Sakho.

    Swansea City: Fabiański – Rangel (86. Dyer), Bartley, Williams (C), Richards – Britton (71. Tremmel), Ki Song-jung – Routledge, G.Þ. Sigurðsson, Montero (75. Gomis) – Bony.
    Náhradníci: Tremmel – Amat, Tiendalli, Carroll, Shelvey, Dyer, Gomis.

    Rozhodčí: Foy – Beswick, Perry

    Diváci: 34 125
    bahis siteleri