Pittsburgh – Calgary 3:1 (kon.) | Montreal – Los Angeles 6:2 (kon.) | Detroit – Florida 2:3 (0:2 po s.n.)
Edmonton – Anaheim 2:4 (kon.) | Boston – Ottawa 2:3 (1:2 po s.n.) | Philadelphia – Carolina 5:1 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
5:1 (2:0, 3:1, 0:0)
Carolina Hurricanes
Sobota 13.12.2014, 19:10 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:53
    Jakub Voráček si ale nyní půjde sednout na trestnou lavici, inkasuje menší trest za nedovolené bránění.
     
    44:17
    Giroux tentokrát nabil Voráčkovi do ideální pozice, jeho střelu ale zastavil Chudobin.
     
    42:34
    Brad Malone se z levé strany odhodlal ke střele, kterou Mason nevyrazil a puk skončil až na tyči!
     
    34:47
    Hosté si zahrají druhou přesilovou hru v dnešním zápase, za podražení je vyloučen Brayden Schenn.
    Michael RAFFL - 5:1
     
    30:05
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Krátce po přehoupnutí se do druhé poloviny zápasu zasazují domácí další úder! Voráček si párkrát vyměnil kotouč s Girouxem, načež vzešla sražená střela domácího kapitána, před brankou si ale puk zpracoval volný MICHAEL RAFFL, který ještě vymíchal Chudobina a poslal puk do prázdné branky! Asistence: Claude Giroux a Jakub Voráček.
    Scott LAUGHTON - 4:1
     
    27:29
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí odehráli situaci 4 na 4 naprosto skvěle! SCOTT LAUGHTON se podobně jako Eric Staal při jediném gólu hostů v dnešním zápase prohnal podél mantinelu až před branku, odkud se trefil přesně na zadní tyč! Asistence: Brayden Schenn a Braydon Coburn.
     
    26:58
    Další velká šance domácích! Giroux vyslal do brejku Braydena Schenna, jehož střela propadla Chudobinovu za jeho záda, hostující obránci ale dokázali odvrátit pohromu.
     
    26:12
    Coburn se ocitl v dobré příležitosti, tváří v tvář Chudobinovu ale neuspěl!
     
    25:44
    Po vzájemné rozmíšce jsou menším trestem za hrubost potrestáni Zac Rinaldo a Brad Malone, hrát se tak bude ve čtyřech na obou stranách.
    Jakub VORÁČEK - 3:1
     
    24:54
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    To byla nádhera! Domácí velmi rychle využívají svou přesilovou hru, a to po nádherné kombinaci! Claude Giroux chvíli přemýšlel, co s pukem udělá, poté jej předal před branku Simmondsovi, který ještě našel na druhé straně volného JAKUBA VORÁČKA, kterému už z úhlu stačilo trefit odkrytou branku! Asistence: Wayne Simmonds a Claude Giroux.
     
    24:25
    První přesilovou hru v dnešním zápase si vyzkouší také domácí, za hákování míří na trestnou lavici Riley Nash.
     
    23:03
    Zac Rinaldo se z ničeho nic ocitl s pukem osamocen před Chudobinem, z bezprostřední blízkosti ale nenašel mezírku, kterou by mohl prostrčit kus černé pryže za brankovou čáru!
    Eric STAAL - 2:1
     
    22:06
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hostům se ale přesilová hra nakonec podařila využít. ERIC STAAL se napotřetí už pořádně naštval, nasadil v útočném pásmu vysokou rychlost, kterou se zbavil bránícího Lukea Schenna a po obkroužení branky zasunul kotouč za tyč dříve než tam Mason přispěchal se svým betonem! Asistence: Jeff Skinner a John-Michael Liles.
     
    21:08
    Do druhé třetině vstoupili o něco aktivněji hosté, čímž si vysloužili také první vyloučení v dnešním zápase. Za podražení je vyloučen Matt Read.
    Wayne SIMMONDS - 2:0
     
    11:27
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají dvoubrankového vedení po vydařeném brejku. Brayden Schenn od levého mantinelu poslal dlouhou přihrávku na WAYNA SIMMONDSE, před kterým se v tu chvíli otevřela dálnice až do branky, domácí útočník ale vše vyřešil razantní střelou, která zapadla přesně na zadní tyč! Asistence: Brayden Schenn a Scott Laughton.
    Sean COUTURIER - 1:0
     
    00:53
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí se velmi rychle ujímají vedení! Od začátku zápasu hýřili Flyers aktivitou, která jim nakonec vynesla úvodní branku. Matt Read přihrával zpoza branky na volného SEANA COUTURIERA, kterému se nadvakrát podařilo protlačit kotouč za brankovou čáru! Asistence: R. J. Umberger a Matt Read.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 1. Couturier (Umberger, Read), 12. Simmonds (B. Schenn, Laughton), 25. Voráček (Simmonds, Giroux), 28. Laughton (B. Schenn, Coburn), 31. Raffl (Giroux, Voráček) – 23. E. Staal (Skinner, Liles)


    Philadelphia Flyers: Mason (Emery) – Grossmann, Streit, Schultz, Coburn, MacDonald, L. Schenn – Raffl, Giroux (C), Voráček – B. Schenn, Laughton, Simmonds – Umberger, Couturier, Read – Rinaldo, ValdeVelde, Bellemare. Trenér: Craig Berube.
    Carolina Hurricanes: Chudobin (Ward) – Sekera, Faulk, Liles, Gleason, Hainsey, Jordán, Harrison – Gerbe, Nash, Lindholm – Skinner, Rask, Terry – Malone, McClement, Dwyer – Boychuk, E. Staal (C). Trenér: Bill Peters.

    Rozhodčí: Hebert, Furlatt – Miller, Morin

    Diváci: 19609
    bahis siteleri