Olomouc – Písek 6:3 (kon.) | Jihlava – Letňany 4:2 (kon.) | Slavia – Pardubice 5:1 (kon.)
Chomutov – Třinec 0:5 (kon.) | Sparta – Zlín 6:3 (kon.) | Vsetín – Č. Budějovice 1:2 (0:1 po s.n.)
K. Vary – Vítkovice 1:3 (kon.) | HC Plzeň – Hr. Králové 0:5 (kon.) | Havířov – PZ Kladno 7:3 (kon.)
Poruba 2011 – Kladno 0:7 (kon.) | Mladá Boleslav – HC Litvínov 2:6 (kon.) | Liberec – Kometa Brno 5:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:2 (1:1, 0:1, 3:0)
HC Letci Letňany
Sobota 13.12.2014, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    55:54
    Dukla právě vstřelila branku!
    Troufám si tvrdit, že je rozhodnuto. Nyní stálo štěstí na straně Jihlavy, která se ujímá dvougólového vedení. Kousalovu střelu popostrčil RICHARD PESCHOUT mezi betony Špirka, na což hostující gólman neměl šanci zareagovat. Asistence: Pavel Kousal.
     
    50:13
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavě po vyrovnání narostla křídla. Letňany se téměř nedostali od svojí branky a tlak Dukly je korunován gólem. RICHARD PESCHOUT před brankou uzmul puk, projel podél Špirka a pod padajícím letňanským gólmanem zasunul puk k jeho levé tyči. Asistence: Pavel Kousal.
     
    48:45
    Dukla právě vstřelila branku!
    Také druhá přesilová hra domácích je využita! Když je střela od modré před gólmanem tečována, jedná se o smrtící koktejl. To nyní ukázal LUKÁŠ VALA, který změnil směr dráhy letu puku po Pražákově střele od modré mimo dosah Špirka. Asistence: Vojtěch Pražák.
     
    48:22
    Jan Katriňák (LET) je vyloučen na dvě minuty za podražení.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    47:24
    Další silný atak domácích. Najman s Kolouchem a Ondráčkem okupovali branku Špirka, který si připsal snad tři nebo čtyři zákroky a ve finále zneškodnil i dorážku Ondřeje Najmana. Poté podržel puk ve své výstroji a přerušil hru.
     
    46:45
    Peschout si najel před brankou na přesnou přihrávku Valy, ale při zakončení netrefil puk ideálně a Špirek vyráží, stejně tak jako následný pokus o dorážku domácího kapitána.
     
    41:40
    Hosté budou mít možnost zvýraznit své vedení, neboť Pavel KOUSAL (JIH) dostává dvě minuty za hákování.

    Na vyloučení: 2-1.
     
    38:47
    Mejzlík to udělal výborně. Získal u pravého kruhu puk a po objetí branky zkusil zasunout puk k pravé tyči Špirka, který byl připraven.
     
    36:56
    Ondráček po boji získal za brankou kotouč a naservíroval jej před Špirka na Oščádala, který však gólmana hostí nepřekonal. Poté zkusil ještě puk dorazit do branky znovu Ondráček, ale z velkého úhlu netrefil brankovou konstrukci.
     
    34:55
    Obrovský závar před brankou Brože nekončí gólem. Dostrkat puk za branku chtěl Satran i Mařík, ale domácí gólman odolal!
     
    33:01
    I smůla je na straně Dukly. Potřetí se puk otřel o tyč. Oščádalovu střelu vyrazil Špirek nad sebe, puk skočil na horní tyčku a odtud putoval za branku.
     
    29:57
    Letňany právě vstřelily branku!
    Přesilovou hru sice Letňanští nevyužili, příliš je to však mrzet nemusí. Po pasu Průžka se do úniku prodral MAREK URBAN, který prostřelil tváří v tvář Jana Brože. Asistence: Jiří Průžek.
     
    27:35
    Přesilová hra také pro Letňany, a to první vzápase pro hosty. Richard Peschout (JIH) je za napadení vyloučen na dvě minuty.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    23:56
    Vala posílal z levého kruhu střílenou přihrávku před branku, kde se málem dostal do zakončení Pražák, ale puk mířil mimo něj a Špirek jej následně vyrazil do bezpečí.
     
    19:44
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava svojí přesilovou hru nakonec využívá. PAVEL KOUSAL si našel před brankou odražený puk a poslal jej nad lapačku Špirka, který nemohl nic dělat. Asistence: Ondřej Najman, Rostislav Klofáč.
     
    19:06
    Smutný do modré napálil kotouč do tyče. Už podruhé v první třetině zní branková konstrukce Letňan.
     
    17:58
    Po osmnácti minutách vidíme první přesilovou hru. Marek Urban (LET) dostává dvě minuty za držení protihráče.

    Na vyloučení: 0-1.
     
    14:55
    Klofáč ukazuje jako bek své ofenzivní sklony. Opět se prodral přes soupeře do zakončení až před Špirka, který jeho pokus zblízka vyrazil.
     
    14:17
    Klofáčova rána z pravého kruhu končí na horní tyčce Špirka.
     
    13:09
    Ondřej Najman se znovu výborně prodral do zakončení a výborný zákrok Špirka levým betonem zabránil ve změně stavu.
     
    11:12
    Letňany právě vstřelily branku!
    Hosté se poprvé prosazují, otevírají skóre zápasu a využívají svůj mírný tlak, do kterého se nyní dostali. JIŘÍ PRŮŽEK si před brankou našel puk a zblízka překonal domácího gólmana. Asistence: Matěj Chalupa.
     
    10:21
    A Burda byl znovu v šanci. Tentokrát to udělal mnohem lépe, když před brankou bekhendem zvedl puk, ale těsně minul levý horní roh branky.
     
    07:21
    JIří Ondráček se prodral po levé straně k zakončení a nakonec zblízka vyzkoušel pozornost Špirka bekhendem, gólman hostí vyrazil puk levým betonem.
     
    04:45
    Nyní už to neplatilo. Nejprve pohotovou střelu Najmana z vrcholu pravého kruhu vyrazil gólman a poté Klofáč pumelicí z mezikruží těsně minul pravou tyčku.
     
    01:22
    Kapitán hostí Matěj Chalupa mohl poslat Letňany do vedení, jeho zakončení u pravé tyče Brože ale nebylo příliš důrazné.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 20. Kousal (Najman, Klofáč), 49. Vala (Pražák), 51. Peschout (Kousal), 56. Peschout (Kousal) – 12. Průžek (Chalupa), 30. Urban (Průžek)


    HC Dukla Jihlava: Brož (Kořenář) – Krtek, Pražák, Váňa, Huňáček, Smutný, Klofáč, Srnský – Ondráček, Vala, Oščádal – Peschout, Najman, Kousal – Čermák, Mejzlík, Kolouch – Berka. Trenér: Patrik Augusta.
    HC Letci Letňany: Špirek (Mokrý) – Brabec, Katriňák, Antoš, Pařík, Gebell, Chvála – Chalupa, Burda, Horák – Urban, Průžek, Řepík – Pražienka, Šimon, Satran – Kubát, Mařík. Trenér: Jan Zlatohlávek.

    Rozhodčí: Barek – Budínský, Kleprlík

    Diváci: 87
    bahis siteleri