Viťaz – Atlant 2:4 (kon.) | Minsk – Riga 2:1 (po pr.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
2:4 (0:1, 2:1, 0:2)
Atlant Moskevská oblast
Sobota 27.12.2014, 15:00 • Ice Hockey Center 2004 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Andrej TARAŤUCHIN - 2:4
     
    58:50
    Atlant právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. ANDREJ TARAŤUCHIN ujel po levé straně a pohodlně poslal puk do zcela odkryté branky. Asistence: Matthew Gilroy, Nikita Sošnikov.
    Matthew GILROY - 2:3
     
    50:56
    Atlant právě vstřelil branku!
    Tak to byla vynikající individuální akci v podání MATTHEWA GILROYE. Hostující ofenzivně laděný zadák zachytil na modré čáře puk, s nímž se vydal kupředu. Z prakticky nulového úhlu poté trefil přesně nad Lisutinovo rameno. Bez asistence.
    Igor LEVICKIJ - 2:2
     
    36:31
    Atlant právě vstřelil branku!
    Utkání je skutečně velmi zajímavé. Matthew Gilroy získal na modré čáře kotouč, který ihned nahodil na branku. Do dráhy letu kotouče vložil hůl IGOR LEVICKIJ, který touš nasměroval za Lisutinova záda. Asistence: Matthew Gilroy, Michajl Tjuljapkin.
    Vjačeslav SOLODUCHIN - 2:1
     
    26:56
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Bleskový obrat v podání domácího celku. Kučerjavenko zatáhl kotuč podél pravého mantinelu do útočného pásma, kde jej následně předložil na hůl najídějícího VJAČESLAVA SOLODUCHINA. Útočník v červeném pak zamířil přesně k pravé tyči. Asistence: Alexandr Kučerjavenko, Jakov Seleznjov.
    Maxim MAMIN - 1:1
     
    25:20
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Toto je ale pro hostujícího brankáře velice smolná chvíle. MAXIM MAMIN získal puk za brankou Atlantu, načež nahodil touš směrem do brankoviště. Engren si jej poté betonem nešťastně srazil za vlastní záda. Asistence: Nikita Vyglazov.
    Igor LEVICKIJ - 0:1
     
    15:59
    Atlant právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení! Andrej Taraťuchin za brankou upadl, což mu ale nezabránilo poslat přihrávku na hranici brankoviště. Na tomto území se nejlépe zorientoval a touš do branky dopravil IGOR LEVICKIJ. Asistence: Andrej Taraťuchin.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 26. Mamin (Vyglazov), 27. Soloduchin (Kučerjavenko, Seleznjov) – 16. Levickij (Taraťuchin), 37. Levickij (Gilroy, Tjuljapkin), 51. Gilroy, 59. Taraťuchin (Gilroy, Sošnikov)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Lisutin (Sateri) – Porseland, Grebeškov, Golovkov, Seleznjov, Semjonov, Kudinov, Vaščenko – Horák, Kousal, Kempe – Koroljov, Kučerjavenko, Soloduchin – Šitikov, Afinogenov, Jakubov – Mamin, Cyganov, Vyglazov, Makarenko
    Atlant Moskevská oblast: Engren (Artěmjev) – Korobov, Gilroy, Novopašin, Sorokin, Tjuljapkin, Jarullin, Mironov – Černov, Bodrov, Šmeljov – Jašin, Sošnikov, Junkov – Kozlov, Levickij, Taraťuchin – Chlopotov, Voronin, Šjafotdinov, Aljošin

    Rozhodčí: Bukin, Komarov – Maťjuša, Petrov

    Diváci: 4500
    bahis siteleri