Švédsko U20 – Česko U20 5:2 (kon.) | Kanada U20 – Slovensko U20 8:0 (kon.) | Dánsko U20 – Švédsko U20 1:5 (kon.)
Slovensko U20 – Finsko U20 2:1 (kon.) | Česko U20 – Švýcarsko U20 2:5 (kon.)
konec
Česko U20
2:5 (2:2, 0:3, 0:0)
Švýcarsko U20
Sobota 27.12.2014, 23:00 • Air Canada Centre, Toronto • Mistrovství světa do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
    Schmidliho velká šance, kterou Vaněček skvělým zákrokem zneškodnil.
     
    56:24
    Vaněček drží český tým, obrana je totiž naprosto bezradná. Schmidli se bez problému dostal za naše hráče a uháněl sám na bránu, no lapačka brankáře byla proti navýšení skóre.
     
    55:12
    Suter se vydal na vyhozeným kotoučem a dojel ho bez větších problémů, s bekhendovým zakončením si ještě Vaněček poradil, no následně mu obrana nepomohla při dorážce a český gólman musel vytáhnout rychlý přesun ke své druhé tyči, aby zneškodnil dorážku.
     
    51:34
    Z ničeho nic česká obrana opět zaspala a vzniklo nám tak přečíslení tři na jednoho, to bylo zakončeno výtečně a český tým v čele s Vaněčkem zachránila tyč!
     
    49:48
    Až do kuchyně to chtěli zahrát Švýcaři, Fuchs měl zasunout kotouč do prázdné branky, ale v rozhodující moment promáchl. Nádherná akce tak nekončí brankou.
    Jedovatá střela z hokejky Pastrňáka směřovala Desclouxovi do protipohybu, ten ji ale přesto dokázal vytěsnit mimo.
     
    45:46
    Pastrňákova dělovka z první byla velmi nebezpečná, ale Descloux se dokáže na brankové čáře bleskově přesouvat.
     
    45:37
    Bude zde další možnost na vylepšení této statistiky, dvě minuty dostává za sekání opět Siegenthaler, který se tak může na trestné lavici pomalu zabydlet.
     
    44:23
    K Pastrňákovi se odrazil kotouč, ale hráč se zkušenostmi z NHL nedokázal zamířit přesně.
     
    43:12
    Stegenthaler vyhodil kotouč mimo hrací plochu, když mu bekhendové vyhození vůbec nesedlo a český tým si tak zahraje přesilovku.
     
    36:57
    Hischier číhal na modré čáře, ztratil však při přebírání kotouče rychlost a jeho střelu tak Vaněček vyrazil do rohu. Následně právě Hischier fauloval, když se snažil odražený kotouč získat, ale podrazil českého obránce.
    Luca FAZZINI - 2:5
     
    34:41
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Opět je český tým potrestán za hru ve čtyřech, Rychlý průnik do útočného pásma byl doplněn o dvě přihrávky a LUCA FAZZINI z mezikruží zamířil přesně. Asistence: Mirco Muller, Noah Rod
     
    32:46
    Český tým hrál v šesti a tak si pro změnu zahraje ve čtyřech. Hra v oslabení navíc zatím není ozdobou výběru Miroslava Přerosta.
     
    25:38
    David Kaše vystihl rozehrávku Švýcarů, ale jeho bekhend skončil jen v lapačce Desclouxe, který lapačkou ještě efektně máchl a vysloužil si potlesk tribun.
     
    23:56
    Ondřej Kaše byl důrazný a vybojoval přesilovou hru, Baltisberger jej totiž zasáhl holí do obličeje.
     
    22:00
    Mohlo být sníženo, jenže Descloux začaroval na brankové čáře a zlikvidoval tutovku českého týmu. Nadále tak Češi musí dohánět dvoubrankové manko.
    Tim WIESER - 2:4
     
    21:29
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Tak toto je katastrofální vstup do druhé třetiny, nejprve se dostal kotouč na modrou čáru, kde následovala rychlá střela, se kterou si ještě český brankář poradil. Následně však jen takové nahození TIMA WIESERA skončilo v síti, Košťálek totiž nešťastně srazil puk za záda Vaněčka. Asistence: Kay Schweri
    Noah ROD - 2:3
     
    20:45
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Gólové hody podle všeho budou pokračovat také ve druhé třetině. Nejprve Vaněček stačil kotouč vyrazit, jenže před brankovištěm se skvěle zorientoval NOAH ROD, který dorazil kotouč do sítě. Asistence: Luca Fazzini
     
    15:46
    Na druhé straně Rod v oslabení zakličkoval v útočném pásmu a dostal se až do zakončení, bekhendem však Vaněčka nedokázal překonat.
    Pavel Zach a jeho drzý průnik, po kterém Descloux našel puk v lapačce.
     
    14:37
    Nádherná akce Pavla Zachy, o dva roky mladší než většina hráčů na šampionátu a přesto si povodil švýcarskou obranu. Nakonec však ztroskotal na rychlé lapačce Desclouxe.
     
    14:18
    Jasen Fuchs to přehnal s aktivitou při napadání české rozehrávky a ve výsledku se mu zamotala hůl mezi nohy soupeře. Češi si tak zahrají první přesilovou hru v zápase.
    Kevin FIALA - 2:2
     
    11:37
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! KEVIN FIALA se nedíval doprava ani doleva, rozjel se přes celé kluziště a nakonec zakončil střelou pod horní tyč. Nádherná individuální akce a druhá branka Fialy v zápase. Denis Malgin, Timo Meier
     
    11:00
    Celá akce končí vyloučením českého hráče, dvě minuty dostal Ščotka.
     
    10:54
    Rod se dostal k dorážce střely a Vaněček v souboji jeden na jednoho vytáhl famózní zákrok.
     
    06:20
    Naopak na druhé straně zazvonila tyč, Malgin si málem nešťastně srazil kotouč za vlastního brankáře, ale štěstíčko nakonec stálo u Švýcarů.
    Lukáš KLOK - 2:1
     
    04:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým dokázal otočit skóre! Pastrňák kotouč ještě vybojoval a po nahození LUKÁŠE KLOKA od modré čáry skončil puk až v síti. Opět tedy výborná práce českého týmu před brankovištěm, kde situaci brankáři výrazně komplikoval Pastrňák. Pavel Zdráhal, David Pastrňák
    Marek RŮŽIČKA - 1:1
     
    01:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jenže také první česká výraznější akce končí brankou a důležité vyrovnání tak na sebe nenechalo dlouho čekat. Kaše poslal kotouč na Němečka, který vyzval k teči MARKA RŮŽIČKU a ten dokázal změnit směr kotouče. Asistence: David Němeček, Michael Špaček
    Kevin FIALA - 0:1
     
    00:46
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je hodně špatný vstup pro český tým, KEVIN FIALA se dostal ke kotouči a z prostoru mezi kruhy vymetl pavučinku Vaněčkovy brány. Asistence: Timo Meier
    Marken.cz

    Jozef Valenčík

    Branky a nahrávky: 2. Růžička (Němeček, Špaček), 5. Klok (Zdráhal, Pastrňák) – 1. Fiala (Meier), 12. Fiala (Malgin, Meier), 21. Rod (Fazzini), 22. Wieser (Schweri), 35. Fazzini (Muller, Rod)


    Česko U20: Vaněček (Svoboda) – Klok, Němeček, Ščotka, Štencel, Koštálek, Mašín, Baránek – Kämpf, Vrána, O. Kaše – Zacha, Mandát, Kubalík – Pastrňák, D. Kaše, Zdráhal – Růžička, Špaček, Gorčík
    Švýcarsko U20: Descloux (Waeber) – Fora, Muller, Siegenthaler, Rathgeb, Baltisberger, Kindschi, Harlacher – Fuchs, Fazzini, Rod – Fiala, Malgin, Meier – Schweri, Wieser, Suter – Hischier, Schmidli, Aeschlimann

    Rozhodčí: Brugemann, Ohlund – Browne, Dehaen
    bahis siteleri