Trenčín – Nitra 3:2 (kon.) | Martin – Zvolen 2:3 (kon.) | Košice – Poprad 3:1 (kon.)
Banská Bystrica – Skalica 5:0 (kon.) | Piešťany – Žilina 3:0 (kon.)
konec
HC Košice
3:1 (2:0, 0:0, 1:1)
HK Poprad
sk Pátek 23.01.2015, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    JENČÍK - 3:1
     
    59:49
    Košice dali gól!
    Je rozhodnuté, tri body ostanú v Košiciach! Domáci pečatia svoje víťazstvo, keď využili power-play a úplnú hru vabank v podaní hostí. RICHARD JENČÍK si prebral puk v strednom pásme a od modrej čiary bez problémov umiestnil puk do odkrytej brány!
    Asistencia: Peter Bartoš, Radek Philipp
    HVILA - 2:1
     
    54:15
    Poprad dal gól!
    Neuveriteľné, zdalo sa, že hra bola prerušená, po následnej skrumáži sa hostia radujú z góly! Tak toto sme už naozaj dlho nevideli, dámy a páni. Na začiatku celej situácie bola strela od modrej, ktorá bola v spleti tiel pred Melicherčíkom viackrát tečovaná. Keď sa už zdalo, že puk pokryje domáci brankár, tak sa k puku dostal LUKÁŠ HVILA a pretlačil puk do siete!
    Asistencie: Richard Rapáč, Juris Stals
    BICEK - 2:0
     
    12:31
    Košice dali gól!
    A je to o dva góly, hostia síce prežili presilovku, krátku chvíľu po nej ale druhý raz inkasujú! Akciu začal Sojčík, ktorý krásne vykorčuľoval od pravého mantinelu až pred bránu. Jeho strelu ešte Kostúr pravým betónom vyrazil, k voľnému puku sa však dostal JIŘÍ BICEK a zblízka trafil odkrytú bránu!
    Asistencia : Peter Sojčík
    Martin ŠTRBÁK - 1:0
     
    05:00
    Košice dali gól!

    Domáci hokejisti sa dostávajú do vedenia! Prudká strela od modrej čiary v podaní skúseného kapitána MARTINA ŠTRBÁKA tesne pred brankárom zmenila svoj smer, pretože si ju hostia nešťastne tečovali do bránky. Asistencia: Gabriel Spilar.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 5. Štrbák (Spilar), 13. Bicek (Sojčík), 60. Jenčík (Bartoš, Philipp) – 55. Hvila (Rapáč, Stals)


    HC Košice: Melicherčík (Hylák) – Štrbák (C), Černák, Philipp, Jánošík, Macejko, Cebák, Šeda – Jenčík, Bartoš, Spilar (A) – Bondra, Rachůnek, Lapšanský – Hrnka, Chovan, Bartánus – Sojčík, Češík, Bicek (A), Hinďoš
    HK Poprad: Kostúr (Landsman) – Kurali, Suchý, Makovský, Fabian (A), Brejčák, Kasík, Dinda, Malina – Bartečko (A), Boltun, Sýkora – Kroták (C), Takáč, Paločko – Rapáč, Stals, Hvila – M. Nagy, Mlynčár, Matis

    Rozhodčí: D. Konc, J. Konc – Sčensný, Smrek
    bahis siteleri