Montreal – Toronto 2:1 (2:1 po s.n.) | Detroit – Winnipeg 4:5 (0:1 po s.n.) | NY Islanders – Columbus 6:3 (kon.)
Nashville – New Jersey 3:1 (kon.) | Minnesota – Carolina 6:3 (kon.) | Arizona – NY Rangers 1:5 (kon.)
Colorado – Dallas 4:1 (kon.) | Calgary – Vancouver 3:2 (kon.) | Los Angeles – Washington 3:1 (kon.)
Chicago – Pittsburgh 2:1 (3:2 po s.n.) | Florida – St. Louis 1:2 (1:2 po s.n.)
konec
Calgary Flames
3:2 (0:1, 2:1, 1:0)
Vancouver Canucks
Neděle 15.02.2015, 04:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Lance BOUMA - 3:2
     
    41:41
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Plameny jsou opět do vedení. LANCE BOUMA dostal od hrazení přesnou nahrávku od Davida Jonese a pohotovou ránou do horní poloviny brány překonal Karriho Ramu, který kapituloval potřetí v utkání. Asistence: David Jones, Dennis Wideman.
    Linden VEY - 2:2
     
    37:43
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Chyba v domácí obraně vyústila v situaci dva na jednoho. Higginsův pokus, který se rozhodl nenahrávat, Ramo ještě zlikvidoval, na následnou dorážku LINDENA VEYE ovšem finský gólman nemohl v žádném případě dosáhnout. Asistence: Chris Higgins.
    Sean MONAHAN - 2:1
     
    31:42
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Nádherná hokejová akce v podání domácích Plamenů. Ukázkovou spolupráci se teď blýskl Jiří Hudler společně se SEANEM MONAHANEM. Kanadský útočník si s českým šikulou dvakrát vyměnil kotouč, aby následně přesnou ránou z mezikruží podruhé v utkání pokořil Millera. Asistence: Jiří Hudler, Deryk Engelland.
    Sean MONAHAN - 1:1
     
    26:48
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Plameny po zásluze srovnávají! Jiří Hudler vyslal na zteč Johnyho Gaudreau, který se snažil lehkým bekhendovým postrčením dostat kotouč mezi Millerovy betony. Americký gólman však mezi nimi mezírku nenechal. Kotouč nicméně do sítě dopravil hned následně z dorážky dojíždějící SEAN MONAHAN. Regulérnost branky po prozkoumání videa posvětili i rozhodčí. Asistence: Johny Gaudreau, Jiří Hudler.
    Ronalds KENINS - 0:1
     
    16:12
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Jako rána z čistého nebe přichází první trefa utkání. Z protiútoku se po pohledné individuální akci prosazuje RONALD KENINS, který proletěl přes neutrální zónu a z oblasti levého kruhu vystřelil přesně přes Widemanovu holi na přední tyč. Karri Ramo byl bezradný. Asistence: Jannik Hansen, Bo Horvat.

    Miroslav Vozdecký

    Branky a nahrávky: 27. Monahan (Gaudreau, Hudler), 32. Monahan (Hudler, Englalnd), 42. Bouma (Jones, Wideman) – 17. Kenins (Hansen, Horvat), 38. Vey (Higgins)


    Calgary Flames: Miller (Lack) – Giordano, Brodie, Russell, Wideman, Diaz, Engelland – Gaudreau, Monahan, Hudler – Bouma, Backlund, Jones – Glencross, Jooris, Raymond – Byron, Stajan, Colborne
    Vancouver Canucks: Ramo (Hiller) – Edler, Tanev, Hamhuis, Sbisa, Stanton, Clendening – D. Sedin, H. Sedin, Burrows – Higgins, Vey, Vrbata – Dorsett, Matthias, Kassian – Kenins, Horvat, Hansen

    Rozhodčí: Sutherland, Leggo – Sharrers, Devorski

    Diváci: 19 289
    bahis siteleri