Vladivostok – Chabarovsk 6:0 (kon.) | Omsk – Novokuzněck 2:3 (po pr.) | Barys – N.Novgorod 4:2 (kon.)
Čeljabinsk – Jekatěrinburg 3:2 (2:1 po s.n.) | Ufa – Novosibirsk 3:2 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Magnitogorsk 4:3 (po pr.)
Jaroslavl – Čerepovec 2:1 (po pr.) | Nižněkamsk – Kazaň 0:6 (kon.) | Soči – Toljatti 3:1 (kon.)
Dynamo Moskva – Minsk 3:1 (kon.) | Atlant – Riga 7:2 (kon.) | Viťaz – CSKA Moskva 1:2 (po pr.)
HC Slovan – Jokerit 2:3 (po pr.)
po prodl.
HC Slovan Bratislava
2:3 (0:1, 0:1, 2:0 - 0:1)
Jokerit Helsinky
Úterý 24.02.2015, 19:00 • Slovnaft Arena, Bratislava • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Oskari KORPIKARI - 2:3
     
    64:31
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Obrana Slovanu nechala před brankou zcela volného OSKARIHO KORPIKARIHO. Ten záhy obdržel přihrávku, po které zamířil přesně do horního rohu branky. Asistence: Linus Omark.
     
    63:24
    Velkou chybu v defenzivě nedokázal potrestat Ohtamaa, před kterým byla poloprázdná branka. Dobře se totiž dokázal vrátit Mihálik.
     
    58:45
    Backlund zachránil Slovan. Sallinen totiž dorážel z bezprostřední blízkosti. Trefil ale jen výborně se přesunujícího gólmana.
     
    56:48
    Nagy dostal puk do dobré pozice. Pas však nezpracoval ideálně a místo střely z první musel pálit až z otočky. Helenius zasáhl.
    Matt MURLEY - 2:2
     
    51:51
    Slovan právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Hudáček z rohu nasměroval kotouč před branku, kde byl postavený MATT MURLEY. Ten dokázal rozveselit zaplněnou bratislavskou halu. Asistence: Libor Hudáček a Ivan Baranka.
     
    50:04
    Hagman vyloučen na dvě minuty za hákování, kterým zastavoval velkou šanci soupeře. Další šance pro Slovan.
    Ladislav NAGY - 1:2
     
    48:19
    Slovan právě vstřelil branku!
    Bratislavský celek dává kontaktní gól! Brejčák vyslal prudkou přihrávkou, kterou zpracoval LADISLAV NAGY a efektním bekhendovým blafákem překonal brankáře Jokeritu. Asistence: Jan Brejčák.
    Ryan GUNDERSON - 0:2
     
    35:29
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Slovan přestává stíhat tempo svého soupeře, který jejich polevení okamžitě trestá. Mezi kruhy zůstal zcela volný RYAN GUNDERSON, který měl dostatek času na to, aby zamířil přesně do horní části branky domácích. Asistence: Pere Sallinen a Juhamatti Aaltonen.
     
    35:06
    Moses projel obranou Slovanu a dostal se do další velké šance. Backlund dokázal amerického střelce vychytat.
     
    31:34
    Tičar si na brankovišti počínal hodně neohroženě. Mohl se i dostat k dorážce, byl ale faulován. Gunderson pyká za hákování.
    Aaltonenova obrovská šance

     
    30:46
    Obrovské šance na obou stranách. Nejdříve ujel Bartovič a následně ve stejné situaci zakončoval Aaltonen. Nadějnější byla akce Jokeritu, ale ani ta brankou neskončila.
     
    23:10
    První početní převaha čeká Jokerit. Moses si svou drzostí vykoledoval hákování Brejčáka, který dostává menší trest.
     
    12:50
    Jeglič měl na hokejce vyrovnání. Dorážel totiž střelu, kterou hostující brankář vyrazil jen před sebe. Takové šance by belasí měli využívat.
     
    05:10
    Korpikari zahákoval protihráče a dostává menší trest. Ve stejnou dobu je však vyloučen i Nagy (držení). Pokračuje se ve čtyřech na obou stranách.
    Jere SALLINEN - 0:1
     
    01:07
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hosté se bleskově ujímají vedení. JERE SALLINEN si sjel do prostoru na levým kruhem a vypálil. Jeho střela švihem propadla Backlunodvi nad ramenem. Asistence: Niko Peltola.

    David Soumar

    Branky a nahrávky: 49. Nagy (Brejčák), 52. Murley (Hudáček, Baranka) – 2. Sallinen (Peltola), 36. Gunderson (Sallinen, Aaltonen), 65. Korpikari (Omark)


    HC Slovan Bratislava: Backlund (Godla) – Sersen, Baranka, Barker, Brejčák, Mihálik – Nagy, Tičar, Jeglič – Bartovič, Murley, Hudáček – Lunter, Šťastný, Netík – Rehák.
    Jokerit Helsinky: Helenius (Karlsson) – Korpikari, Gunderson, Vaananen, Peltola, Todd, Ohtamaa – Huhtala, Kapanen, Hagman – Sallinen, Wirtanen, Aaltonen – Moses, Koukal, Omark – Maki, Poysti, Hahl

    Rozhodčí: Jeřábek, Sergejev – Balodis, Birin
    bahis siteleri