Boston – Vancouver 1:2 (kon.) | NY Islanders – Arizona 5:1 (kon.) | NY Rangers – Calgary 1:0 (kon.)
Carolina – Philadelphia 4:1 (kon.) | Columbus – Buffalo 2:4 (kon.) | St. Louis – Montreal 2:5 (kon.)
Nashville – Colorado 5:2 (kon.) | Winnipeg – Dallas 4:2 (kon.) | Minnesota – Edmonton 1:2 (kon.)
Chicago – Florida 3:2 (2:0 po s.n.) | Los Angeles – Detroit 1:0 (kon.)
konec
St. Louis Blues
2:5 (0:1, 2:3, 0:1)
Montreal Canadiens
Středa 25.02.2015, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Brendan GALLAGHER - 2:5
     
    55:47
    Montreal právě vstřelil branku!
    Canadiens stačilo na využití přesilovky pouhých sedm sekund, Jaškinův zbytečný faul je tedy potrestán dvojnásobně! P.K. Subban posunul puk na kolegu Andreje Markova, jehož střelu Allen pouze vyrazil. K dorážce se dostal BRENDAN GALLAGHER, který už domácího gólmana překonal podruhé! Zajímavostí je, že Canadiens se v St. Louis během přesilové hry naposledy prosadili v roce 2000! Asistence: Andrej Markov a P.K. Subban.
     
    55:40
    Tak to je rána pro domácí. Dmitrij Jaškin (STL) je vyloučen na dvě minuty za zcela zbytečný krosček.
     
    55:27
    Oddechový čas pro hosty.
     
    49:23
    Dale Weise se prokličkoval náramným způsobem přes obránce a vystřelil, Allen ale opět skvěle vyrazil puk! Domácí obrana dnes nepůsobí vůbec jistě.
     
    47:22
    Hosté se dostali do přečíslení 2 na 1 a vykombinovali to pěkně! Weise nahrál před branku na volného Brandona Prusta, jehož zakončení ale skvěle svou holí vyrazil Jake Allen, jenž nyní udržel naděje St. Louis Blues! Domácí brankář své hokejce poté vyjádřil díky.
     
    45:40
    Max Pacioretty dostal dost prostoru po pravé straně a dostal se opět do brejku! Naštěstí pro domácí nyní vůbec nedokázal trefit branku. Obrana Blues se ale dopustila této chyby dnes poněkolikáté, což se určitě Kenu Hitchcockovi nelíbí.
    T.J. OSHIE - 2:4
     
    37:45
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Gólová podívaná nekončí, Blues snižují na rozdíl dvou gólů! Celou akci započala střela Bouwmeestera, která úspěch neslavila. Puk se o pár sekund později dostal k Pietrangelovi, jenž nabil na modré čáře T.J. OSHIEMU, kteréhož dělovou ránu zastavila až síť Priceho svatyně! Je to 2:4. Asistence: Alex Pietrangelo a Jay Bouwmeester.
    Michaël BOURNIVAL - 1:4
     
    36:38
    Montreal právě vstřelil branku!
    A už je to 4:1 pro Canadiens! Právě vypršely tresty obou hráčů a ten hostující, MICHAËL BOURNIVAL, se dostal do samostatného úniku po pěkné přihrávce od dnešního dvougólového střelce Galchenyuka. Volil pěknou střelu švihem, na kterou Allen nedokázal zareagovat a dnes tak počtvrté kapituloval! Asistence: Alex Galchenyuk a Lars Eller.
    Brendan GALLAGHER - 1:3
     
    35:49
    Montreal právě vstřelil branku!
    Při hře 4 na 4 si Montreal bere zpět své dvoubrankové vedení! Tarasenkovu zadovku nedokázali jeho spoluhráči zachytit a do akce tak šli hosté. Do přečíslení 2 na 1 se dostali BRENDAN GALLAGHER a David Desharnais. Vše na sebe vzal prvně jmenovaný, který střelou k tyči překonal Allena a dal tak na 3:1! Bez asistence.
     
    34:31
    Michaël Bournival (MTL) se postrkoval u střídačky s Ryanem Reavesem (STL). Domácí útočník mu chtěl hodně silně dát najevo, že se má chovat trochu jinak. Oba aktéři dostávají dvouminutový trest za hrubost.
     
    28:15
    Dmitrij Jaškin projel po levé straně a následně nahrál na Jackmana. Ten byl v dobré šanci, Price ovšem vyrazil puk a následně zlikvidoval i dorážku Stastného! Skvělá práce hostujícího brankáře.
    David BACKES - 1:2
     
    26:01
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Krátce po návratu Subbana na led se domácí prosazují a je to opět o jednu branku! Steen poslal dobrou přihrávku na Oshieho, který si zpracoval puk a na druhé straně našel Tarasenka. Ten ještě lepší přihrávkou před branku vybídl ke skórování kapitána DAVIDA BACKESE, který neměl problém dopravit kotouč do branky! Asistence: Vladimir Tarasenko a T.J. Oshie.
     
    23:55
    P.K. Subban (MTL) putuje podruhé na trestnou lavici. Dvě minuty za držení Lindbohma.
    Alex GALCHENYUK - 0:2
     
    23:11
    Montreal právě vstřelil branku!
    A po této buly se hosté dostávají do dvoubrankového vedení! Opět se prosadil ALEX GALCHENYUK. Tomáš Plekanec čistým způsobem vyhrál vhazování přesně na jeho hůl a útočník Montrealu z úhlu dokázal najít prostor mezi Allenovým ramenem a tyčkou domácí branky! Asistence: Tomáš Plekanec.
     
    22:39
    Max Pacioretty se dostal do samostatného úniku! Pěkně ho vyslal Brandon Gallagher. Nejproduktivnější hráč Montrealu se natlačil přes Pietrangela do střely, Allena mezi betony ovšem nepřekonal!
     
    19:03
    Steve Ott (STL) dostává dvě minuty za hrubost, je jediným vyloučeným a přesilovku si tak zahrají Canadiens.
    Alex GALCHENYUK - 0:1
     
    13:22
    Montreal právě vstřelil branku!
    A máme tu první branku, Montreal se ve 14. minutě dostává do vedení 1:0! Andrej Markov na levé straně odvedl dobrou práci, poté poslal kotouč na druhou stranu na P.K. Subbana. Ten okamžitě vystřelil a kotouč při cestě do branky ještě tečoval ALEX GALCHENYUK, jenž tedy poslal Canadiens do vedení! Asistence: P.K. Subban a Andrej Markov.
     
    09:34
    P.K. Subban (MTL) dostává dvě minuty za krosček. První přesilová hra dnešního utkání.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 27. Backes (Tarasenko, Oshie), 38. Oshie (Pietrangelo, Bouwmeester) – 14. Galchenyuk (Subban, Markov), 24. Galchenyuk (Plekanec), 36. Gallagher, 37. Bournival (Galchenyuk, Eller), 56. Gallagher (Markov, Subban)


    St. Louis Blues: Allen (Elliott) – Bouwmeester, Pietrangelo, Gunnarsson, Lindbohm, Jackman, Cole – Berglund, Backes, Oshie – Steen, Lehterä, Tarasenko – Schwartz, Stastny, Jaškin – Ott, Goc, Reaves
    Montreal Canadiens: Price (Tokarski) – Markov, Subban, Beaulieu, Gilbert, Tinordi, Pateryn – Pacioretty, Desharnais, Gallagher – Eller, Plekanec, Galchenyuk – Prust, de la Rose, Weise – Bournival, Malhotra, Thomas

    Rozhodčí: Meier, Luxmore – Racicot, Kovachik

    Diváci: 19383
    bahis siteleri