NY Rangers – Ottawa 0:3 (kon.) | Philadelphia – Carolina 1:3 (kon.) | Montreal – Detroit 4:3 (po pr.)
Tampa – New Jersey 4:3 (po pr.) | Florida – Boston 4:2 (kon.) | St. Louis – Chicago 2:1 (kon.)
Nashville – Minnesota 2:4 (kon.) | Calgary – Los Angeles 3:1 (kon.) | Colorado – Winnipeg 1:0 (2:0 po s.n.)
Edmonton – San Jose 1:3 (kon.) | Vancouver – Arizona 5:0 (kon.)
po prodl.
Tampa Bay Lightning
4:3 (2:1, 1:2, 0:0 - 1:0)
New Jersey Devils
Pátek 10.04.2015, 01:30 • Tampa Bay Times Forum, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:42
    Tyler Johnson využil zaváhání Marka Frasera (NJD), kterému na modré čáře přeskočil puk. Obránce hostí vzápětí zatáhl za záchrannou brzdu a rozjetý vlak z Tampy zastavil jen za cenu faulu – 2 minuty za podražení.
     
    55:14
    Hosté přesilovou hrou pohrdli. Uvidíme, co nám poví domácí bardi. Damon Severson (NJD) řeší nápor Blesků příliš hrubě. Tím spíše, když je cílem jeho útoku Steven Stamkos. Tohle rozhodčí zkrátka vidí.
     
    52:38
    Steven Stamkos (TBL) si přidržel Dainiuse Zubruse a bude za svůj prohřešek pykat na lavici hanby. Hosté mají jedinečnou příležitost dostat se v závěru utkání do vedení.
     
    38:58
    Hosté špatně vystřídali. Sudí postřehli, že jsou na ledě v šesti, a posílají je rovnou do čtyř.
     
    37:27
    Adam Larsson (NJD) se snažil odpálit puk z obranného pásma, ale to se mu povedlo pouze částečně. Kotouč totiž napálil mezi diváky. Domácí tedy budou hrát přesilovou hru.
     
    33:46
    Damon Severson (NJD) oslabuje svůj celek. Domácí si vyzkouší další přesilovou hru.
     
    24:26
    Nepříliš povedená přesilová hra domácích je u konce. Ben Bishop při snaze o rychlou rozehrávku trefil pouze hůl Scotta Gomeze. Nebezpečí požáru musel zažehnat Nikita Něstěrov (TBL), a to jen za cenu faulu. Bude se hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    23:06
    Stefan Matteau se nebojácně probil po pravém křídle až před branku. Nicméně zastaven byl hvizdem sudího, který si všiml zbytečného zákroku Tuoma Ruutua (NJD), který najel do Bishopa a posílá tak hosty do čtyř.
     
    12:20
    A je tu další vyloučení. Bude znovu potrestáno? Druhou přesilovku si vyzkouší Tampa Bay. Vyloučeným hráčem je Seth Helgeson (NJD), který se provinil hrou vysokou holí proti Tyleru Johnsonovi.
     
    07:21
    Přísné vyloučení. Aadam Larsson (NJD) se mírně postrkoval s protihráčem před brankou Kinkaida. Sudí jej následně posílají na trestnou lavici za krosček.
     
    05:03
    Aktivní trio vedené Patrikem Eliášem si vyunitlo faul. Mark Barberio (TBL) si právě v souboji s českým útočníkem pomáhal rukama – 2 minuty za držení.

    Pavel Zeman

    Branky a nahrávky: 7. Johnson (Kučerov, Palát), 10. Něstěrov (Johnson, Kučerov), 38. Stamkos (Palát, Hedman), 62. Johnson (Palát) – 6. Bernier (Henrique, Gomez), 31. Eliáš (Gionta), 38. Bernier (Henrique, Gomez)


    Tampa Bay Lightning: Bishop (Vasilevskij) – Hedman, Stralman, Carle, Witkowski, Barberio, Něstěrov – Drouin, Stamkos, Callahan – Palát, Johnson, Kučerov – Paquette, Filppula, Namestnikov – Morrow, Boyle, Brown.
    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – Green, Larsson, Fraser, Severson, Helgeson, Hrabarenka – Zubrus, Eliáš, Gionta – Henrique, Gomez, Brenier – Cammaleri, Zajac, Tootoo – Matteau, Josefson, Ruutu.

    Rozhodčí: Hebert, Kozari – Knorr, Lazarowich.
    bahis siteleri